Penibilul absolut. Singurul deputat PSD care votase pro-justiție își cere scuze: „Am greșit!”

5
2646
Nicu Niță
Dintre cei 139 de deputați PSD prezenți miercuri la masacrarea Codului de Procedură Penală, unul singur a votat împotrivă: Nicu Niță de la Brăila.
Inițial s-a crezut că omul face opoziție, că l-o fi convins fostul premier Mihai Tudose (fost șef al PSD Brăila) să se opună jihadului anti-justiție declanșat de Liviu Dragnea.
Da’ de unde?! „A fost o eroare a sistemului electronic. Cred că am băgat cartela mai devreme. A fost o greșeală și am explicat asta și liderului de grup. Mi-am cerut scuze”, a explicat Nicu Niță pentru Hotnews.ro.

Deputatul PSD n-a mai greșit însă și la masacrarea Codului Penal. Acolo a băgat cartela „cum trebuie”, astfel încât PSD a livrat toate cele 139 de voturi în favoarea sinistrelor modificări.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, proiectele pentru modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală cu 180 de voturi „pentru”, 81 „împotrivă” și două abțineri.
Alături de parlamentarii PSD-ALDE, au votat în favoarea Codurilor 13 deputați de la UDMR, 7 deputați de la Minorități, 3 deputați neafiliați (Corina Bogaciu, Remus Borza și Alexandu Andrei) și unul de la PMP (Corneliu Bichineț).

Corina Bogaciu este nepoata primarului Florentin Pandele, de la Voluntari. Ea se află sub influența Gabrielei Firea și a votat pro-Dragnea, ceea ce spune multe despre falsul război Dragnea-Firea.

Corneliu Bichineț este un demagog recrutat de PMP de la fostul PRM al lui C. V. Tudor. Acum a confirmat ce-i poate pielea, iar conducerea PMP n-a anunțat că-l exclude din partid.

Cele 81 de voturi împotriva au aparțiut Opoziției: PNL, USR şi PMP.

CITIȚI ȘI:

Atac în Săptămâna Mare! PSD, ALDE şi UDMR ne-au trimis în iadul infractorilor. Votul pentru Codurile penale pro-corupţie e anti-UE

UDMR, Minorităţile şi un PMP-ist au trădat România. Marea alianţă a infractorilor le-a stricat Paştile românilor

Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

VIDEO. Ilie Năstase, surprins când a aruncat cafea pe faţa lui Băsescu. „A ales să ajungă un mare GOLAN”

5 COMENTARII

 1. Nici ‘otii nu-s de acord la imparteala prazii (de ex functii guv.), si de asta nu-i deloc sigur ca au majoritate pentru formarea sau restructurarea guvernului.

  Mai are cineva necazuri cu Facebook-ul? Cum incerc sa scriu ceva, cum se buleste.

 2. Penibilul absolut este să citeşti puțin. Unii se dezic de mine şi ajung în focul Iadului.

  Maria Cartianu, mătuşa mea: Cartianu Ion la Londra şi Cartianu Grigore La Bucureşti nu sunt copiii mei. Nu i-am învățat să urască, să insulte, să omoare oameni.

  Mason Cartianu Grigore, ai ucis toate personajele din lătura de roman „Sfârșitul Ceauşeştilor” sau din nebunia fake „Crimele Revoluției”. Vei suferi fără dolari, erou conservator canadian. Ai pistol de la SRI. Mi-e drag somnul de veci la tine.

  Mossad

 3. Niște hoți di bandiți care NU au ce cauta in Parlamentul României!! Vir fi blestemați eu și familiile lor in Săptămâna Patimilor!
  O sa va judece romanii , nenorociților in frunte cu cel mai mare borfaș Luviu Dragnea care a luat-i un bot in Moldova, sătui moldovenii de minciunile acestor derbedei politici!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.