Fake-news caraghios al pițiponcului Ilan Laufer. A lipit sigla PSD pe câțiva români din America, fără voia acestora

2
3951
Ilan Laufer
Ilan Laufer și-a propus să schimbe imnul României în noul program politic al partidului său

Fostul ministru Ilan Laufer, numit recent la șefia fatomaticei filiale PSD America, a provocat un scandal imens, etalând o imensă impostură. Laufer a publicat o fotografie trucată, lipind sigla PSD pe câțiva preoți români din SUA, cărora nu le-a cerut acordul!

S-a întâmplat la Portland, statul Oregon, pe Coasta de Vest a SUA. Chemați la o întâlnire „comunitară” de către PSD-istul local Marius Marin, liderii religioși au fost rugați să accepte o fotografie de grup. S-au făcut câteva poze, dintre care una a fost postată apoi de Marius Marin pe contul său de Facebook.

Printre cei prezenți la întâlnirea „comunitară” s-a numărat și pițiponcul Ilan Laufer, împreună cu mondena lui soție. Nu s-a discutat însă nimic despre PSD. Cel puțin, nu li s-a comunicat nimic preoților despre vreo acțiune de partid.

Ulterior, Ilan Laufer a postat pe contul său de Facebook o fotografie de grup (foarte asemănătoare cu cea publicată de Marius Marin, aproape identică), dar pe care a lipit steagurile SUA și UE și, foarte grav, sigla PSD Diaspora și precizarea „Organizația PSD Oregon”.

Fotografia falsă (publicată de Ilan Laufer):

Fotografia adevărată (publicată de Marius Marin):

Este un fals oribil, din care se înțelege că toți cei din poză sunt membri ai PSD Oregon, inclusiv preoții!

A ieșit iureș pe Facebook. Sute de utilizatori îl acuză pe Ilan Laufer că a trucat fotografia și mesajul de la întâlnirea cu românii din Oregon.

Și textul asociat pozei este un fake-news. Scrie Laufer: „Astăzi am pus bazele noii organizații PSD Portland, Oregon, o nouă structură extrem de importantă, situată pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii”.

Minciună ordinară! Inclusiv Marius Marin, PSD-ist sadea, propagandist feroce al partidului condus de Liviu Dragnea, l-a dat de gol pe Ilan Laufer. Marin a scris că la întâlnirea organizată de Centrul Cultural din Portland „s-a discutat despre înființarea unui Consulat în Portland, s-au schimbat idei despre zona business-ului și a investițiilor, s-au discutat anumite proiecte ale comunității, în general informații utile pentru ambele părți”. Nimic despre „Organizația PSD Oregon”!

În mesajul său, Laufer a mai scris: „Am avut parte de o primire fantastică din partea comunității românești din Portland, cărora doresc să le mulțumesc și să îi asigur că le sunt alături, iar împreună vom promova și vom dezvolta proiecte pentru toți românii care trăiesc în SUA”.

Altă minciună sfruntată! Când tot ce poți strânge „la poză” sunt trei PSD-iști (Marin, Laufer și nevasta), doi preoți și încă patru persoane, numai „primire fantastică” nu e! E chiar un eșec rușinos pentru pițiponcul PSD.

Mondenul caraghios Ilan Laufer a fost unul dintre miniștrii favoriți ai tandemului Liviu Dragnea – Viorica Dăncilă. Și ar fost ministru și astăzi dacă n-ar fi fost „rejectat” de președintele Klaus Iohannis. Atunci, Laufer a atins penibilul absolut, acuzându-l pe Iohannis de antisemitism!

Acel episod a demonstrat că indvidul nu are scrupule, nici caracter, dar nici discernământ. Pur și simplu a reacționat ca un tembel. Iar ceea ce s-a întâmplat la Portland e un nou episod de tembelism.

CITIȚI ȘI:

Atac în Săptămâna Mare! PSD, ALDE şi UDMR ne-au trimis în iadul infractorilor. Votul pentru Codurile penale pro-corupţie e anti-UE

UDMR, Minorităţile şi un PMP-ist au trădat România. Marea alianţă a infractorilor le-a stricat Paştile românilor

Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

VIDEO. Ilie Năstase, surprins când a aruncat cafea pe faţa lui Băsescu. „A ales să ajungă un mare GOLAN”

2 COMENTARII

  1. S-a terminat cu democrația in România de am inventam PSD-URI in America? O idioțenie mai mare nu am întâlnit! Oamenii nu numai ca sunt bolnavi dar sunt niște nenorociți de mafioți care trebuie sa dispară din politica românească!
    Sa nu obțină la europarlamentare nici 5% sa se ducă la munca cu toți candidații lor de analfabeți și politicieni de doi bani!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here