„Pierderea alegerilor de către PSD va declanșa o criză, care va duce la căderea acestui Guvern”

0
3421

Guvernul Dăncilă se pregăteşte să moară. O mai duce câtva timp, dar nu mult. Faptul că PSD şi ALDE au renunţat la restructurarea Guvernului prin Parlament (ca variantă pentru a-l ocoli pe Iohannis în dorinţa de a impune la Justiţie un om în stare să dea OUG) arată că Dragnea şi Tăriceanu nu mai sunt siguri pe majoritate.

Este, deci, momentul pentru ca Opoziţia să depună o moţiune de cenzură, care să ducă la căderea Guvernului Dăncilă?

Liberalii susțin că pierderea alegerilor de către PSD va fi momentul care va declanșa criza care va duce la căderea Guvernului.

​„Cea mai serioasă moțiune de cenzură o pot da cetățenii la alegerile pentru Parlamentul European și în cadrul referendumului declanșat de președintele României, care este sprijinit total de PNL. Votând PNL pot să provoace înfrângerea PSD, iar înfrângerea PSD în aceste alegeri echivalează cu pierderea oricărei legitimități pentru a guverna România iar pierderea alegerilor de către PSD va declanșa o criză care, aproape sigur, va duce la căderea acestui Guvern”, a declarat Ludovic Orban, președintele PNL.

Șeful liberalilor a precizat că, după alegeri, partidul său va decide când va depune o moțiune de cenzură.

„Vom depune moțiunea de cenzură în momentul în care îl vom considera cel mai potrivit, în care vom avea o minimă garanție că vom avea un număr de parlamentari de partea noastră și din zona arcului guvernamental. Momentul depunerii moțiunii de cenzură va fi decis în baza unei analize, cel mai probabil după alegerile pentru Parlamentul European”, a precizat Orban.

CITIȚI ȘI:

Iohannis torpilează Guvernul Dăncilă şi aruncă la coş remanierea. Nicolicea&co. „nu au ţinută”. „Remanierea e un fel de farsă”

PSD nu-şi revine după atacul lui Iohannis. Codrin Ştefănescu: „Se crede vătaf pe moşie”

Masacrul din Sri Lanka. Tragicul destin al miliardarului danez cu terenuri în Carpaţi. Anunţase că le va lăsa copiilor proprietăţile din Scoţia. Ieri, însă, i-au murit 3 din cei 4 copii

Angajaţii Realitatea TV nu mai au voie să intre în sediu

VIDEO. Ilie Năstase, surprins când a aruncat cafea pe faţa lui Băsescu. „A ales să ajungă un mare GOLAN”

Haos la TVR. Iuliana Tudor, cea mai populară realizatoare, mazilită de marionetele PSD. Rămâne în schimb copia lui Gâdea

Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

Cioloş, replică magistrală! „Dragnea e slugă la străini. Îi plăteşte ca să-i vândă prostii cu «aragaze»”

Cine sunt iresponsabilii care au trimis elevi români într-o ţară în care colcăie teroriştii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here