Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

12
3856
Ion Cristoiu

Trimiterea în judecată a „Dosarului Revoluției” e un fel exorcizare: scoate la iveală toți dracii din politică și din presă.

Ion Cristoiu la RTV: „Acest dosar e o rușine! Revoluțiile nu se judecă la tribunal, revoluțiile sunt judecate de istorie. Ce scrie în rechizitoriul procurorilor? Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu! Mai înțelegeți ceva? Credeți că ăia de afară mai înțeleg ceva?”

Afirmațiile lui Ion Cristoiu sunt aberații și arată o teribilă rea-credință.

 1. Nu Revoluția e judecată la tribunal, ci crimele Revoluției! În perioada 22-31 decembrie 1989, sub Ion Iliescu (care avea întreaga putere în stat, toate instituțiile răspundeau la comanda sa), au murit aproape 1.000 de oameni și au fost răniți prin împușcare aproape 3.000. Și vine acum Ion Cristoiu și ne spune că toate aceste crime nu trebuie anchetate de justiție, pentru că le va judeca istoria?! Ce gândire ticăloasă!
 2. Ion Iliescu este acuzat de crime împotriva umanității NU pentru că „l-a răsturnat pe Ceaușescu”, ci pentru crimele pe care le-a generat după preluarea puterii. Și, apropo: NU Iliescu „l-a răsturnat pe Ceaușescu”! Iliescu l-a găsit gata răsturnat. Și l-a împușcat, că așa i-au spus lui sovieticii că trebuie să facă. Și a luat măsuri să fie împușcați, „în lupta cu teroriștii”, și o parte dintre cei care-l răsturnaseră pe Ceaușescu. Așa, preventiv, să nu cumva să pretindă participarea în conducerea post-ceaușistă a României…

Iliescu a intrat în scenă, prin apariția la TVR, abia după ce a avut confirmarea că Ceaușescu a fost arestat la Centrul de Plante din Târgoviște și că se află sub paza a doi milițieni. Urlau unii pe televizor că „dictatorul a fugit”, dar Iliescu încă nu s-a încumetat să vorbească națiunii înainte de a fi sigur că binefăcătorul său politic (pe care-l ura sovietic-visceral) e arestat.

Ce ne spun procurorii, în rechizitoriu? „Ion Iliescu a contribuit în mod direct şi nemijlocit la generarea şi amplificarea psihozei terorist-securiste”.

Și: „Pe 22 decembrie 1989, la ora 19,30, la TVR, Ion Iliescu a afirmat în direct: «Aşa cum aţi văzut, ne-am întâlnit în Comitetul Central, am comunicat cu oamenii din piaţă. (…) În momentele în care ne constituiam, ne organizam în sediul Comitetului Central, o grupă din unităţile Securităţii, unitate special pregătită ca să-l apere pe Ceauşescu, ascunsă undeva prin subsoluri, în nişte tuneluri care comunicau între sediu şi Palatul Republicii, a reuşit să se refugieze şi, când era piaţa plină de lume, au început să tragă asupra cetăţenilor şi asupra sediului central, unde se aflau oameni de bine care se constituiau în această structură nouă. Este o ultimă zvârcolire a acestei fiare încolţite care loveşte până şi înainte de moarte (…) şi care a reuşit să producă noi tragedii, noi dureri, noi victime pe altarul luptei pentru eliberare naţională. (…) Vreau să fac apel la cei care se află în faţa sediului Comitetului Central (…) încă nu a fost lichidat nucleul acesta de bezmetici, încă se trage. (…) Trebuie lichidat acest nucleu de sinucigaşi.(…) În sediu se află generalul Guşă şi alţii care vor rezolva situaţia. (…) Apelăm la toţi cetăţenii ca să elibereze piaţa şi zona din jurul Palatului, ca să poată pătrunde armata. (…) Nu a reuşit contralovitura acestei unităţi de sinucigaşi şi de terorişti»”.

CITIȚI ȘI:

12 COMENTARII

 1. Ca și celelalte revoluții din istorie și revoluția din Decembrie 1989 s-a lăsat cu peste 1000 victime dar nimeni nu este vinovat pentru crime nici Iliescu care in nemernicia lui a lăsat orfani, văduve, Mutilați și el bine mersi sta acasă la o cafea și admira peisajul!
  Cea msi mare diversiune in care a băgat acest nemernic SECURITATEA STATULUI CARE A FOST PARALIZAT 3 LUNI PSNA LA APARIȚIA SRI FĂCUT IN GRABA. ROMANII NU AU NICI PE DEPARTE NOȚIUNI PRIVIND INTELLIGENCE ȘI SU IMPRESIA CA CEI XARE SUBCU BULANUL IN ANII 50’ , ANI DE TRISTA AMINTIRE SUNT SECURIȘTI. SECURITATEA DE ASTĂZI ȘI DE IERI IN CEA MAI MARE PARTE ERA FORMATĂ DIN OFIȚERI DE INFORMAȚII CU PREGĂTIRE INSLTA, CUNOSCĂTORI DE LIMBI STRĂINE ÎNSĂ ILIESCU ȘI GAȘCA LUI I-A BĂGAT IN ACEEAȘI OALA ȘI AU FOST ASTFEL STIGMATIZAȚI DE SOCIETATE! DE CE TOVARĂȘE ILIESCU UN MEMBRU RSTE ADEVĂRAT SUPKEANT SL CONITETULUI EXECTUTIV PCR UN POLITRUC ORFINAR CARE MI-A DAT AFARA DIN FACULTATE UNCHIUL CU AJUTORUL LUI IOSIF BODA ALT PARVENIT DE DUPĂ 1989!!!! DA, TREBUIE JUDECAȚI MAESTRE CRISTOIU PENTRU DISTRUGEREA CU ȘTIINȚĂ A ECONOMIEI ROMÂNEȘTI ASTĂZI CAPITALUL ROMÂNESC ESTE APROAPE DE ZERO! DE CE ÎNTREBAȚI-L PE ILIESCU ȘI CIRACII LUI CUM AU FĂCUT PRIVATIZĂRILE IN ANII 90’, IN DISPREȚUL ROMANILOR CARE SE DUCEAU SA CULEAGĂ CĂPȘUNI!!! CE NENOROCIȚI !!!!

  • Aveti multa dreptate si atingeti un punct nevralgic, de care pana si cei care au fost de partea adevarului nu au avut curajul sa il spuna: oamenii trebuie tratati dupa ce au facut, nu dupa etichete. Si, mai ales, dupa cum s-au purtat dupa 1989.
   Din pacate, desteptii nostri nu au fost suficient de destepti incat sa nu cada in capcana etichetelor. Aceasta capcana a fost intinsa exact de cei care, in mod deliberat au vrut sa ascunda, sa santajeze si sa manipuleze.
   Asa s-a constituit, prn selectie inversa, o mafie care a pus stapanire pe tara, asa construit societatea BAZATA PE MINCIUNA in care traim astazi. Asa s-a distrus Romania.

 2. In primul rand, jos palaria pentru raspunsurile clare, logice, de necontrazis cu care Grigore Cartianu desfiinteaza soparlele lansate de Cristoiu.
  Omul acesta, Cristoiu, a intoxicat Romania cu minciunile lui care au facut mult rau fiindca i-au convins pe unii.
  Cred ca a imbinat pornirea interioara spre minciunna si rautate cu ciuda ca a intrat in noua etapa foarte patat si nu putea fi decat de o anumita parte, pe care o dorea supravietuitoare in pofida nocivitatii ei. Probabil, face parte si dintr-o structura organizata, cu sarcini precise.

 3. Diversionistul media Ion Cristoiu merge pe linia generala de propaganda PSD de a zapaci mintea populatiei si a scoate basma curata pe hoti si criminali.
  „Toti fura deci sa fie furatul legal”-Adrian Severin.
  „Toate partidele sunt la fel”-Antena3. Pentru a nu mai face omul distinctia intre bine si rau, intre PSD si alte partide pentru ca ar fi in defavoarea PSD.

 4. Si când te gândesti ca Ion Cristoiu a fost printre putinii ziaristi care în 1990 a avut curajul sa sustina ideea Loviturii de Stat, scriind împtriva lui Iliescu în „Expres Magazin” si „Observator”. Parcursul sau ulterior ne dovedeste cu prisosinta ca „banul este ochiul dracului”, individul redevenind sluga lui Voiculescu dupa o lunga perioada în care l-a troznit bine pe securist. Un vândut nesimtit!

 5. Mie îmi place Ion Cristoiu că e obişnuit cu sume mari de bani. Nu prea-mi place cum rânduiește adevărul istoric. La ziarul „Evenimentul Zilei” era un mare jurnalist. Avea secrete de scris şi ataca pe Ion Iliescu. Un om onorabil. Vremurile mari americane spun să faci bani ca vremea să fie bună la White House. Cu liberalii la guvernare e mai greu să te afirmi.

 6. O postare dedicată imbecilului opincar de asfalt imbecilul Cristoiu Ion(ce nume de om prost!): A început parodia „Dosarul Revoluţiei” în care Parchetul militar vrea să ne lămurească că victimele Revoluţiei din 1989 se fac vinovate pentru acuzaţia solidă adusă criminalului Iliescu Ilici-Cioabă Ion din ordinul căruia au fost omorâţi şi răniţi peste 3000 de oameni care doreau libertatea României! Atitudinea Justiţiei româneşti faţă de „Dosarul Revoluţiei” a fost una execrabilă şi antinaţională. Această atitudine se datorează faptului că în Justiţia românească au fost păstraţi magistraţi din fosta Securitate ceauşistă gen escrocul Dorneanu Valer din CCR implantaţi la toate nivelurile de structură precum ÎCCJ, CSM cu nesimţita Savonia, Parchetul General, ”SS” etc etc etc. Pănă când Justiţia românească nu va fi reformată din temelie nu vom afla adevărul despre Revoluţia din 1989 urmată de lovitura de stat dată de criminalul Ilescu Ilici-Cioabă Ion. Totuşi, o rază de speranţă pentru redresarea socio-economică şi a Justiţiei româneşti a apărut prin realegerea domnului KW Iohannis ca preşedinte al României şi instalarea unui Guvern al liberalilor care a dat jos Guvernul comuniştilor mincinoşi PSD-ALDE-UDMR. Aşa şă ne ajute Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here