Berbeceanu o pune la punct pe mitomana Șoșoacă: „Nu-mi mai folosiți numele în manipulări ieftine! Și respectați legea!”

1
16409
Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu, fost polițist anti-mafia și fost prefect al Capitalei, a pățit-o și el cu mincinoasa Diana Iovanovici-Șoșoacă! Senatoarea Urlătoare a spus că Berbeceanu a fost demis din funcţia de prefect al Capitalei pentru că s-a opus carantinării Capitalei. Minciuna l-a enervat pe fostul polițist, care a reacționat pe Facebook.

„Doamnă senator Șoșoacă, vă recomand să nu-mi mai folosiți numele în manipulări ieftine. Și să respectați legea”, a scris Berbeceanu duminică.

Senatoarea Diana Şoşoacă (ex-AUR) a dezvoltat o teorie aberantă, susținând că fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO), Traian Berbeceanu, a fost demis din funcţia de prefect pentru că s-a opus carantinării Capitalei.

Şoşoacă a lansat și o a doua minciună grosolană. Ea a declarat că Bucureştiul a fost băgat în Scenariul roşu pentru ca prostestul de azi (duminică, 7 martie) să nu mai aibă loc!

Şoşoacă a chemat oamenii să se adune pentru a protesta împotriva vaccinării obligatorii. Vorbește de sute de mii de oameni, deși a demonstrat că nu poate strânge mai mult de câteva sute.

„L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcţia de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureştiului şi l-au pus pe Alin Stoica. Astăzi (vineri – n. red.) vedem ştiri că Bucureştiul a intrat în Scenariul roşu. Ştiţi de ce este în Scenariul roşu? Nu pentru că e Covid, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la Bucureşti pe 7 martie”, delirează Șoșoacă.

Senatoarei Urlătoare i-a cășunat și pe Europa: „Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un paşaport al vaccinării. Am înţeles că în Parlamentul European avem aceeaşi problemă a inculturii juridice, în fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică şi foarte mulţi de acolo nu au ce căuta”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Sperăm că Dacian Cioloș se va ține de cuvânt (PRIMUL-cuvânt…, că după aceea a întors-o, spunând că la momentul primei declarații nu știa că Berbeceanu este membru P.N.L….) și îl va menține pe actualul prefect-al-Capitalei în funcție!

    (Conform înțelegerilor-algoritmice din coaliția guvernamental-parlamentară de centru-dreapta, postul revine Alianței U.S.R.-P.L.U.S., iar în cadrul acesteia el a fost repartizat P.L.U.S.!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here