Sexy PRM-ista de la AUR a fost arestată pentru proxenetism. „O iubesc pe Diana Șoșoacă!”/ „Pe Simion l-am ajutat cu live-uri din «insula păcatului»”

2
3662
Ancuța Cârcu

Viorica Ancuța Cârcu a fost arestată în dosarul rețelei de prostituție controlate de români în Tenerife. În așteptarea deciziei judecătorești, fosta „sexy PRM-istă”, care mai nou cochetează cu AUR, a făcut câteva considerații politice. Am aflat, astfel, că o iubește pe senatoarea urlătoare Diana Șoșoacă și că l-a ajutat pe Geroge Simion „cu live-uri din insula păcatului”.

„Am fost, sunt și voi fi în AUR. Sunt membru la Galați, sunt prim-vicepreședinte și membru… S-au făcut presiuni asupra celor de la Galați să spună că eu nu sunt în AUR. Sigur, cei de la centru nu mă cunosc, pentru că ei se dezic. Mă scuzați, dar nu doar de mine s-au dezis; s-au dezis și de alții, cum este senatoarea Diana Șoșoacă”, a spus Ancuța Cârcu după ce a ieșit de la Judecătoria Turda, conform publicației Clujul Politic.

„Ce caut la Galați? Pentru că eu am primit o lecție cu PRM-eul, când am fost la București, în liga mare, unde se face politică… că județul Bistrița are doar doi politicieni, știți, Ioan Oltean (ieșit din scenă – n. red.), omul Sistemului, și Radu Moldovan, restul trebuie să lucreze. Deci, am mers la Galați pentru că nu am vrut să întâmpin probleme ca la Bistrița, cu PRM-ul”, a bălmăjit ex-PRM-ista, bântuită de idei confuze.

VIDEO: Ancuța Cârcu în așteparea încarcerării

„Eu l-am ajutat pe Simion prin live-urile mele, din «insula păcatului»”

* „Îmi pare rău că domnul Simion a pus că nu știe cine e femeia de afaceri din Tenerife. Eu am stat și l-am ajutat pe Simion, de acolo, prin live-urile mele, din «insula păcatului», cum zic ei.”

* „Eu vreau să fac politică, eu mi-am dat afacerile mai departe ca să vin să dăm sSistemul la o parte, ca să vină tinerii minunați care au ceva de spus public.”

* „Eu sunt ca și dvs, nu mai trebuie să îmbrățișăm un Sistem de 31 ani care iată ce ne face. Am închis business-urile din Tenerife în 13 ianuarie ca să aflu că în 2 februarie mi s-a spart ușa. Am închis clubul de noapte Desperado din Tenerife.”

* „O iubesc pe Diana Șoșoacă! Dacă aș fi avocat, aș avea atitudinea ei, pentru că e totuși o femeie care știe legea. Cred că de 20 de femei ca ea am avea nevoie.” 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here