miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăNewsAUDIO. Călugărul nebun de la Mănăstirea Durău: "Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea...

AUDIO. Călugărul nebun de la Mănăstirea Durău: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte!” / „Vaccinul ne transformă în hibrizi” / „De locul injecției se lipesc magneți” / „Vor să omoare 95% din populația lumii” / „Extratereștrii îl pun pe Antihrist în fruntea Guvernului Mondial”

-

O situație cu potențial deosebit de periculos e semnalată de publicația Reporter de Iași la Mănăstirea Durău, din estul Munților Ceahlău, acolo unde un călugăr cu clare probleme psihice e lăsat să țină predici și chiar să fie duhovnic pentru oameni. Preacuviosul Teodosie Paraschiv, protosinghel la Mănăstirea Durău, propovăduiește un amestec dement de teorii ale conspirației care nu au nici cea mai mică legătură cu ortodoxia și credința în Dumnezeu. Mai mult decât atât, mai-marii mănăstirii îl lasă să-și vândă delirul, inscripționat pe CD, chiar la ușa bisericii!

Nu e nevoie să fii specialist ca să observi că judecata călugărului Teodosie Paraschiv este tulburată. În termeni de specialitate, el suferă de delir de persecuție și psihoză. Cu toate acestea, starețul mănăstirii îl lasă să intre în contact cu oameni care vin la călugărul bolnav psihic să caute îndrumare, sfat și alinare.

Teodosie Paraschiv proclamă, în discursurile sale, că extratereștrii au făcut un Guvern Mondial care vrea să ne omoare, că vaccinurile conțin CIP-uri care modifică ADN-ul și ne transformă în hibrizi, că odată vaccinați intrăm în contact cu rețeaua 5G și controlul nostru e preluat de computere. „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte! Să nu vă otrăviți copiii!“, le spune călugărul oamenilor.

AUDIO: Extrase din CD-ul cu povețele lui Teodosie Paraschiv

- Advertisement -

Delirul protosinghelului: OMS va eutanasia 95% din populație. Occidentalii sunt păgâni, extratereștrii sunt de fapt duhuri rele pe care mai-marii lumii vor să le aducă în dimensiunea noastră

Lucrurile nu se opresc aici. Plin de ură și venin, protosinghelul de la Mănăstirea Durău are un discurs violent antioccidental, acuzându-i pe oamenii care locuiesc în Vestul Europei că ar fi păgâni și că doar Dumnezeu de protejează de Covid.

Delirul călugărului, inscripționat într-o carte și pe un CD, se vinde pe scările bisericii, dându-le credincioșilor certitudinea că se face cu binecuvântarea BOR, a Patriarhiei Moldovei și a stareței mănăstirii.

În carte, călugărul scrie că Organizația Mondială a Sănătății (OMS) vrea să eutanasieze 95% din populația lumii, vorbește de „Marea resetare“ și susține că în corp sunt injectate „nanoparticule“, motiv pentru care magneții se lipesc de locul injecției. Tot OMS se va ocupa, în 2022, cu introducerea monedei virtuale, anunță Teodosie Paraschiv.

- Advertisement -

Guvernele primesc tehnologie de la demoni, care sunt, de fapt, extratereștri rău-voitori, afirmă preacuviosul. Limbajul în care este scrisă cartea și argumentele aduse trădează un autor ignorant, complet înnebunit de teoriile conspirației aspirate de pe Internet.

Călugărul Teodosie Paraschiv își susține afirmațiile prin trimiteri la filmulețe și „documentare“ făcute de diverși glumeți sau conspiraționiști pe TikTok sau YouTube, precum și la articole care populează site-uri pseudo-creștine precum Ortodoxinfo sau Saccsiv.

Fragmente din predicile ținute de protosinghelul Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău

 • „Canderian este asistent medical pentru Organizația Mondială a Sănătății și sprijină pe Klaus Schwab și Marea resetare, care va introduce moneda digitală mondială, și care este un obiectiv secundar al OMS pentru 2022. Dr. Canderian crede că 95% din populația lumii sunt paraziți inutili care trebuie eutanasiați cât mai curând posibil.”
 • „Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager, care este injectat prin aceste așa-zise vaccinuri. Scopul acestor vaccinuri sau așa-zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi. Care să putem ușor să comunicăm – cum am spus – cu sistemul de calculatoare și cu rețeaua 5G. Reducerea populației prin vaccinare, găsiți aici (în carte – n. red.) declarațiile oamenilor politici despre cum vor să reducă populația. Prin vaccinare.”
 • „Au apărut mai multe filmări cu persoane care susțin că sunt vaccinate și de care se lipesc magneți la locul injecției. În articol este dat link-ul către înregistrarea video. Documentarul are aproape o oră. De ce se lipesc magneți pe locul injectării? Cel mai probabil, datorită nanoparticolelor injectate în corp.”

AUDIO: Înregistrare din curtea Mănăstirii Durău (3 octombrie 2021)

 • „Problema este că aceste civilizații extratereste sau acești extratereștri nu sunt altceva decât demoni. Înțelegeți? Ei sunt aduși pe Pământ prin tot felul de experiențe. Guvernele primesc tehnologie din partea acestor demoni și caută ca prin intermediul tehnologiei să li se faciliteze venirea în planul nostru tridimensional material. Pentru că ei sunt duhuri. Ei trăiesc în alte dimensiuni. Dar nu pot să se manifeste în lumea asta decât dacă li se creează un mediu. Adică, roboți biologici care nu au suflet. De exemplu, se creează corpuri de om clonate, dar n-au suflet. Și-atunci vin demonii aceștia și intră în aceste clone și se manifestă în lumea noastră. De asemenea, cum vă spuneam, inteligența artificială va fi un mijloc prin care acești demoni sau extratereștri, cum vreți să-i numiți, vor să ne controleze pe fiecare dintre noi.”
 • „Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort! Ți-ai semnat condamnarea la moarte. Pentru că nu sunt vaccinuri, repet. Aveți mare, mare grijă. Și nu lăsați ca să vă fie, cumva, otrăviți copiii! Indiferent ce v-ar spune ei. Dacă vă iubiți copiii, nu-i lăsați! Eu, de aici, din fața Sfântului altar, nu pot să predic altceva, încerc să vă protejez.”
 • „Care creștin întreg la minte ar accepta să fie injectat cu nanoparticule, ARNm și alte otrăvuri? Creștinii acceptă vaccinarea pentru că sunt dezinformați și pentru că sunt dezorientați de atitudinea duplicitară a clerului, care de frică, sau din interese materiale acceptă să susțină aceste acțiuni satanice.”
 • „Până și Patriarhul ecumenic Bartolomeu (Patriarhul de la Constantinopole – n. red.) a ajuns să trădeze Biserica și să susțină noua ordine mondială!”
 • „Dacă credem în Dumnezeu, nu ne temem de nimic. Dumnezeu este cel care ne apără. Ai sistemul imunitar puternic, nu s-atinge niciun virus de tine. Dacă ți-ai distrus sistemul imunitar, degeaba ai să iei medicamente și să te vaccinezi. Se știe foarte clar că vaccinurile, indiferent care ar fi ele, sau medicamentele nu fac altceva decât să distrugă sistemul imunitar. Frica distruge sistemul imunitar.”
 • „Reînvie cu putere păgânismul. De fapt, noi, astăzi, iubiți credincioși, ne aflăm într-o perioadă postcreștină. Îi spun postcreștină pentru că vedem că toți mai-marii lumii promovează păgânismul și sunt pe față împotriva creștinismului.”
 • Noi suntem într-un război nevăzut, chiar dacă nu este declarat. Noi suntem într-un război nevăzut cu duhurile cele rele și cu toți cei care vor să distrugă Biserica lui Hristos și credința cea dreaptă.
 • „Vedeți cât de multe lucruri se întâmplă în jurul nostru. Să nu trecem nepăsători pe lângă ele sau să considerăm că sunt lucruri întâmplătoare. Nimic nu este întâmplător. Totul este pus la cale în așa fel încât să lovească în dreapta credință. Inclusiv, observați că și această epidemie de coronavirus nu este întâmplătoare. Ea are mai multe scopuri.”
 • „În primul și primul rând, principalul scop este de a grăbi instaurarea unui Guvern Mondial. Și instaurarea, după cum știți, a lui Antihrist, care este omul Diavolului. Toți mai-marii lumii colaborează pentru instaurarea acestui Guvern mondial antihristic și anticreștin.”
 • „Vedeți că cei care sunt astăzi mai-mari în țara noastră s-au coalizat cu acești sataniști și cu acești dușmani ai Bisericii și tot fac presiuni asupra Bisericii și asupra noastră ca să nu mai venim la biserică, dacă s-ar putea de Paști să nu se mai facă slujbe, de frica virusului. Pe care tot ei l-au răspândit și-l răspândesc ca să reducă populația. Că știți că sunt documente oficiale, nu sunt povești. Sunt documente oficiale și declarații oficiale că suntem prea mulți pe pământul ăsta. Și că trebuie populația să fie redusă prin toate mijloacele posibile.”
 • „Primul mijloc care este folosit este avortul. Se promovează milioane și milioane și sute de milioane de avorturi. Toate astea sunt crime rituale, păgâne, aduse pe altarul Diavolului.”
 • „De asemenea, crime rituale sunt toți cei care acceptă prevalarea de organe. Oamenii aceia nu sunt morți, sunt oameni vii care sunt hăcuiți și tăiați bucăți în ritualuri criminale și satanice. Și după aceea organele sunt vândute pe bani mulți.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Iohannis i-a luat piuitul lui Cîțu și i-a extins mandatul de negociere lui Ciucă. Generalul e liber să facă Guvern fie cu USR (cum vrea el), fie cu PSD (cum preferă Iohannis)

* Ciucă amenință cu depunerea mandatului de premier! Generalul vrea cooptarea USR în Guvern, Cîțu se opune

* USR și AUR au votat pentru ca Iohannis să-și justifice averea în Parlament, dar PSD-iștii Grindeanu, Firea și Dâncu l-au salvat pe președinte de această umilință

* Ultimul gând al preotului de 46 de ani ucis de Covid cu preoteasă cu tot: „Dacă mă vaccinam, poate aveam o şansă. Vaccinaţi-vă!”

* VIDEO. Iată ce poate face un preot înțelept! Exemplu admirabil pentru toată preoțimea română, inclusiv pentru Patriarhul Daniel

* Mama medicului conspiraționist din Iași a fost ucisă de Covid, la 72 de ani. Fiul-doctor a convins-o să nu se vaccineze, dar vinovat e Fauci!

* Dănuț Lupu: „Covidul mi-a omorât fratele, iar eu am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă cât mai repede!” / „«Știm noi că vrea Oculta Mondială să ne omoare cu vaccinul». Și uite-așa murim pe capete, ca proștii”

* A murit Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. Mărturii despre despărțirea lor, la intervenția brutală a Elenei Ceaușescu

* VIDEO. Gestul rușinos al lui Cristiano Ronaldo în umilitorul Manchester United – Liverpool 0-5

- Advertisement -

2 COMENTARII

 1. Spunea Avva Antonie în Pateric: va veni vremea când oamenii vor înnebuni și vor zice celor sănătoși: tu ești nebun, pentru că nu vor fi asemenea lor.
  Văd că s-au împlinit acele zile…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -