VIDEO. Iată ce poate face un preot înțelept! Exemplu admirabil pentru toată preoțimea română, inclusiv pentru Patriarhul Daniel

1
2180
Preotul Simion Bondar și doctorița Victoria Aramă, în slujba enoriașilor

Un preot din București a dat exemplu de mare înțelepciune, aruncându-i în ridicol pe înalți prelați ai Bisericii Ortodoxe Române, precum ÎPS Teodosie Tomitanul sau PS Ambrozie Giurgiuveanul, care au făcut campanii odioase anti-vaccinare.

Ridiculizat este, indirect, și Patriarhul Daniel, care de 10 luni, de când a început campania de vaccinare în România, în Europa și în lume, n-a găsit de cuviință să-și îndemne vreodată enoriașii să se vaccineze anti-Covid.

Părintele Simion Bondar de la Biserica ortodoxă „Sfântul Andrei” de pe Strada Chitilei din Capitală (cartierul Bucureștii Noi, spre Chitila) a invitat-o alături de el, la slujba de duminică, pe doctorița Victoria Aramă, care l-a tratat de Covid-19 când a fost infectat.

Obiectivul preotului: enoriașii săi să afle de la o voce autorizată câte este important să se vaccineze.

Înainte de a-și începe explicațiile, medicul le-a spus credincioșilor că este vaccinat și cu a treia doză și că-și va da jos masca doar pentru a putea fi auzit și înțeles mai bine.

Credincioșii au pus întrebări, iar Victoria Aramă, șef de secție la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, le-a răspuns cu răbdare și pricepere.

Doctorița a fost însoțită de soțul ei, Sorin Ștefan Aramă, medic și el, profesor la Universitatea de Medicină „Carol Davila” din Capitală.

Dr. Victoria Aramă le-a transmis celor care nu cred în pericolul virusului că se pot duce ca voluntari la „Matei Balș”, să se convingă care este situația din spitale.

Victoria Aramă: „Vedem zilnic cum mor oameni. Am văzut tragedii nenumărate printre acești pacienți, multe luni de zile: soți care și-au pierdut soțiile, fiind în saloane apropiate; copii care au rămas fără părinți. Tragedii îngrozitoare. Deci, boala asta există, și atâta vreme cât n-am avut vaccin, stăteam cu mâinile oarecum încrucișate, pentru că, din păcate, nu avem medicamente atât de eficiente cum sunt antibioticele pentru diverse alte boli. Aici nu avem un medicament care să vindece”.

VIDEO: Scena extraordinară din biserică

Dr. Victoria Aramă a atins și subiectul vaccinării la gravide: „Legat de vaccinarea în sarcină, producătorul vaccinului scrie că nu-l recomandă la gravide, pentru că nu sunt suficiente date. Pe de altă parte, s-a văzut și se știe că gravida face forme severe de Covid, dacă se infectează. Sunt țări în care se vaccinează gravidele și s-a văzut că vaccinul nu a avut niciun fel de efect negativ asupra lor”.

După ce a vorbit doctorița Victoria Aramă, preotul Simion Bondar a încheiat slujba în lacrimi, potrivit mărturiilor unuia dintre oamenii prezenți, relateză Libertatea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ultimul gând al preotului de 46 de ani ucis de Covid cu preoteasă cu tot: „Dacă mă vaccinam, poate aveam o şansă. Vaccinaţi-vă!”

* Mama medicului conspiraționist din Iași a fost ucisă de Covid, la 72 de ani. Fiul-doctor a convins-o să nu se vaccineze, dar vinovat e Fauci!

* VIDEO. A murit cântărețul-medic, unul dintre cei mai buni bass-iști din România. „A fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”

* Dănuț Lupu: „Covidul mi-a omorât fratele, iar eu am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă cât mai repede!” / „«Știm noi că vrea Oculta Mondială să ne omoare cu vaccinul». Și uite-așa murim pe capete, ca proștii”

VIDEO. Ministrul Novak dezvăluie ravagiile făcute de Covid în familia sa de anti-vacciniști: „Bunică-mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă”

* Ciucă amenință cu depunerea mandatului de premier! Generalul vrea cooptarea USR în Guvern, Cîțu se opune

* PSD refuză să susțină Guvernul Ciucă! PNL reia discuțiile cu USR. Condițiile puse de PSD sunt „inacceptabile”

* Ciprian Ciucu, șeful PNL București: „Nu mă simt confortabil într-o alianță cu PSD. Aș prefera USR, dar ne-am tribalizat și noi, și ei”

* HALUCINANT! Dan Vîlceanu (PNL): „Vrem refacerea coaliției cu USR. Să voteze acum un guvern minoritar și ne împăcăm peste o lună, două”

* A murit Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. Mărturii despre despărțirea lor, la intervenția brutală a Elenei Ceaușescu

* VIDEO. Gestul rușinos al lui Cristiano Ronaldo în umilitorul Manchester United – Liverpool 0-5

1 COMENTARIU

 1. Jenant!!!
  Medici care mint… ascunzând adevărul complet despre reacțiile adverse ale „vaccinului”.
  Oricine poate înțelege că proteina S (pe care o vor produce celulele în care intră acel ARNm din serul experimental) va afecta circulația sângelui sau a mesajului nervos, prin formarea de colonii de hematii, care vor deveni trombi sau prin acoperirea neuronilor, care nu voor mai avea potențialul electric necesar transmiterii mesajului prin mediatorii chimici.
  Acest „vaccin” a adunat în câteva luni mai multe reacții adverse și DECESE decât TOATE CELELALTE în zeci de ani.
  Iar aceste reacții adverse necesită MULȚI BANI pt a fi cât de cât ținute sub control sau pt recuperarea vechilor abilități…sau măcar a unei părți din acestea. Inima este foarte dificil de readus la forma inițială.
  Dar aceste lucruri sunt nesemnificative pt d-na dr…. Foarte GRAV!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here