Mama medicului conspiraționist din Iași a fost ucisă de Covid, la 72 de ani. Fiul-doctor a convins-o să nu se vaccineze, dar vinovat e Fauci!

2
8983

Mama medicului anti vaccinist ieșean Răzvan Constantiescu a încetat din viaţă, anunță Ziarul de Iași. Pe adresa publicației moldave au venit mai multe mesaje de condoleanţe, din partea colegilor şi a cunoscuţilor, pentru familia doctorului.

Mama doctorului Răzvan Constantinescu a murit vineri dimineață, la o săptămână după ce fiul ei anunța că femeia „se zbate între viață și moarte”, infectată cu Covid. Femeia avea 72 de ani și era nevaccinată.

Vineri la prânz, doctorul ieșean a anunțat pe Facebook: „Pentru fiecare, la un moment dat, vine ziua aceea…”. Postarea a fost urmată, în mai puțin de o zi, de peste 2.400 de mesaje de condoleanțe.

Pe profilul de Facebook al lui Răzvan Constantinescu apare și un mesaj de condoleanțe din partea „jurnalistului” Luis Lazarus, conspiraționist și el, care l-a invitat deseori în „emisiunile” sale online.

Luis Lazarus: „Condoleanțe, Răzvane!!! La ora difuzării acestei emisiuni, alaltăieri, m-ai avertizat că inevitabilul se va produce, dar nu ai vrut să vorbim despre nefericita situație prin care treceai! Mare om, mare caracter! Suntem alături de tine!”

„Dacă moare mama, o să-mi dedic restul vieții pentru găsirea pangolinului ăluia ca să ți-l bag în cur, Fauci!”

Săptămâna trecută, medicul conspiraționist a anunțat, prin două postări pe Facebook, că mama sa era infectată cu virusul Covid-19 și se afla, de două săptămâni, „între viață și moarte”.

Medicul tot nu credea că vaccinul ar fi salvat-o. Pe tot timpul pandemiei, el a îndemnat-o să nu se vaccineze. Femeia l-a ascultat și a ajuns în groapă. Sfatul „profesionist” al fiului-doctor a fost ca o sentință de condamnare la moarte.

În cea de-a doua postare, publicată cu exact o săptămână înainte de moartea mamei sale, Răzvan Constantinescu arunca blesteme grele și înjurături, într-un limbaj trivial, la adresa imunologului-șef al SUA, dr. Anthony Fauci.

Primul anunț al dr. Răzvan Constantinescu (joi, 14 octombrie)

„O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era «imunizată» (!). Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full. Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea.”

Al doilea anunț al dr. Răzvan Constantinescu (joi, 14 octombrie)

„AM ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ Tu-ți gheinăvfancșănul mă-tii, Fauci, cu fake-știința ta cu tot! Dacă moare mama, o să-mi dedic restul vieții pentru găsirea pangolinului ăluia ca să ți-l bag în cur, ție sau altuia ca tine! Iar de vagginat, s-o vagginezi pe mumă-ta, după ce-i pui două sau trei măști, ca să nu vadă ce a zămislit, savantule de renume mondial!”

Exclus de la activitățile didactice, pentru a nu-și perverti studenții 

Răzvan Constantinescu este medic primar medicină internă și gastroenterologie la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași, precum și șef de lucrări la UMF „Grigore T. Popa” Iaşi.

În luna iulie a acestui an, medicului conspiraționist i-au fost interzise activitățile didactice. Pentru a-și proteja studenții de teoriile bolnave ale dr. Răzvan Constantinescu, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” a decis excluderea acestuia din activitățile didacticeInterdicția, decisă de conducerea universității și semnată de rectorul Viorel Scripcariu, vizează următoarele activități:

  • predare;
  • seminar;
  • lucrări practice de laborator;
  • îndrumare de proiecte de an;
  • participare la examene;
  • orice alte activități care presupun interacțiunea față în față sau online cu studenții.

Răzvan Constantinescu a fost unul dintre cei 29 de medici (majoritatea dentiști!) care la începutul lunii aprilie 2021 au semnat Scrisoarea Marii Rușini Medicale – o însăilare de idei stupide, conspiraționiste, anarhiste, anti-medicale.

Vectorizat politic pe direcția ALDE-Tăriceanu, Răzvan Constantinescu s-a plâns pe Facebook că a avut probleme chiar și la cumpărături din cauza viziunii sale stupide, iresponsabile.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ambrozie Giurgiuveanul are dosar penal pentru răspândirea de informații false. Preasfințitul a spus la slujbă că vaccinurile sunt „expirate”, iar pacienții sunt arși intenționat în spitale

* VIDEO. Noile restricții: de luni, nu mai poți intra nicăieri fără certificat verde, cu excepția farmaciilor și a magazinelor alimentare. Circulația după ora 22 e interzisă

VIDEO. Ministrul Novak dezvăluie ravagiile făcute de Covid în familia sa de anti-vacciniști: „Bunică-mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă”

* Gafă antologică a Alinei Gorghiu: „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta”!

* Primele tensiuni între Cîțu și Ciucă. Conducerea PNL e iritată că premierul vrea să-și aleagă singur miniștrii liberali. Nici la PSD nu e pace

* Rareș Bogdan justifică reorientarea PNL către PSD: „USR va trebui să petreacă o perioadă de penitență”

* Orban își pregătește plecarea din PNL și lansarea Forței Liberale. „Nu voi vota Guvernul Ciucă!” / „Îmi dau demisia din grupul parlamentar al PNL”

* Bătaie între PSD-iști la Iași: deputatul Vasile Cîtea, fost boxer, l-a sugrumat pe senatorul Maricel Popa, șeful filialei județene

* Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de ani, iar în primăvară a făcut „o formă dură de Covid”

* Asistentul regizorului a strigat „pistol rece” și i-a dat lui Alec Baldwin arma cu muniție reală. Actorul a tras și l-a doborât pe regizor, ca și pe directoarea de imagine

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here