miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăNewsDănuț Lupu: "Covidul mi-a omorât fratele, iar eu am stat 16 zile...

Dănuț Lupu: „Covidul mi-a omorât fratele, iar eu am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă cât mai repede!” / „«Știm noi că vrea Oculta Mondială să ne omoare cu vaccinul». Și uite-așa murim pe capete, ca proștii”

-

Fostul mare fotbalist Dănuț Lupu (54 de ani) s-a destăinuit publicației Fanatik  în legătură cu experiența sa dramatică din pandemie. A stat 16 zile la Terapie Intensivă, intubat 4 zile, dependent de oxigen. A avut noroc și s-a vindecat, dar fratele său și-a pierdut viața la 49 de ani. S-a întâmplat anul trecut, când nu exista vaccin anti-Covid.

Acum, Dănuț Lupu îndeamnă toată populația la imunizare imediată: „Vaccinați-vă cât mai repede, dacă n-ați făcut-o până acum!”. Fostul fotbalist adaugă: „Mor de ciudă când îi aud pe-ăștia antivacciniști ce prostii spun. «Noi nu ne vaccinăm, că suntem mai deștepți decât toată lumea, decât toți doctorii din lume, știm noi că vrea Oculta Mondială să ne omoare cu vaccinul». Și uite-așa murim pe capete, ca proștii”.

Rugat de reporterul Fanatik să comenteze decizia de interzicere a spectatorilor pe stadioane, din cauza agresivității pandemiei de Covid în valul 4, Dănuț Lupu a răspuns printr-un îndemn: „Vaccinați-vă cât mai repede, dacă n-ați făcut-o până acum!”.

Și spune asta din postura omului care a trecut prin boală, printr-o formă gravă chiar, și a pierdut pe cineva foarte apropiat, omorât de teribilul SARS-CoV-2.

La un pas de moarte, intubat 4 zile, Dănuț Lupu a slăbit 26 de kilograme în lupta cu virusul. Nici acum nu înțelege cum de mai are prieteni care, după ce l-au văzut cum arăta după externare, tot nu l-au crezut cât de periculos și agresiv este SARS-CoV-2.

Mărturia zguduitoare a lui Dănuț Lupu

„Eu am trecut prin Covid, am fost grav bolnav, știu ce e în spitale, nu doresc nici dușmanilor să ajungă acolo”

  • „Ați văzut stadioanele pline în cupele europene… Pentru că aproape toată lumea e vaccinată acolo. Lumea aia nu e încăpățânată ca la noi. Noi, românii, știți cum suntem? «Noi nu ne vaccinăm, că suntem mai deștepți decât toată lumea, decât toți doctorii din lume, știm noi că vrea Oculta Mondială să ne omoare cu vaccinul». Și uite-așa murim pe capete, ca proștii.”
  • „Mor de ciudă când îi aud pe-ăștia antivacciniști ce prostii spun. Eu am trecut prin boală și am stat 16 zile la ATI, n-a fost o formă ușoară de Covid, am fost grav bolnav. Eu știu ce e în spitale. Nu doresc nici dușmanilor să ajungă acolo. Am trecut pe la poarta Iadului.”

„Nu vă imaginați ce înseamnă tubul ăla băgat pe gură, în gât, până-n plămân… Tub, nu furtunel… Și să stai așa zile întregi…”

  • „Am slăbit vreo 26 de kilograme… 16 zile în pat… 4 zile intubat… nemișcat, că nu te lăsau… să nu vezi decât alb în jurul tău – tavanul alb, neonul alb, pereții albi… și oamenii albi, că erau îmbrăcați în costumele alea albe de protecție, nu știai dacă sunt femei sau bărbați, că nu vorbeau cu noi, munceau ca robii să ne salveze…”
  • „Nu vă imaginați ce înseamnă tubul ăla băgat pe gură, în gât, până-n plămân… Tub, nu furtunel… Și să stai așa zile întregi… Și am avut ghinionul să am vreo trei zile pe unul lângă mine care striga încontinuu «Mor, mor, mor, Doamne, mor!»… Încontinuu…”
  • „Și nu mă credeau prietenii mei că este iadul pe pământ, ce să mai zic… Și acum îmi spun că nu se vaccinează, că una, că alta… Degeaba le-am spus prin ce am trecut. Credeți-mă că am simțit pe pielea mea!”

„Frate-miu, din păcate, n-a avut rezistența… norocul meu… și a murit de Covid-19…”

  • „Acum 7 ani am făcut gripă AH1N1, am fost mult mai grav decât acum… dar acum am trecut printr-o perioadă mult mai… o perioadă groaznică. Am crezut că nu mai scap! Imaginați-vă cum e să te gândești că mori… Când am ajuns acasă, după asta… când am intrat și m-am văzut acasă, am izbucnit în plâns.”
  • „Frate-miu, din păcate, n-a avut rezistența… norocul meu… și a murit. La câteva săptămâni după ce am ieșit eu din spital… noiembrie, decembrie anul trecut… eu l-am dus la test, a ieșit testul pozitiv, făcuse Covid, era deja ianuarie… și în trei săptămâni l-am pierdut… a murit… 49 de ani… Nu începuse vaccinarea generală, că poate scăpa…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mama medicului conspiraționist din Iași a fost ucisă de Covid, la 72 de ani. Fiul-doctor a convins-o să nu se vaccineze, dar vinovat e Fauci!

* VIDEO. A murit cântărețul-medic, unul dintre cei mai buni bass-iști din România. „A fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”

* Ultimul gând al preotului de 46 de ani ucis de Covid cu preoteasă cu tot: „Dacă mă vaccinam, poate aveam o şansă. Vaccinaţi-vă!”

VIDEO. Ministrul Novak dezvăluie ravagiile făcute de Covid în familia sa de anti-vacciniști: „Bunică-mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă”

* Gafă antologică a Alinei Gorghiu: „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta”!

* Presa germană îl „rade” pe Klaus Iohannis pentru asocierea cu PSD: „Pe căi greșite” / „Se apropie de adversarii săi corupți de ieri” / „Ultimele manevre ale lui Iohannis i-ar putea oferi în curând motive lui Kovesi pentru călătorii în interes de serviciu în patria ei”

* Primele tensiuni între Cîțu și Ciucă. Conducerea PNL e iritată că premierul vrea să-și aleagă singur miniștrii liberali. Nici la PSD nu e pace

* Ciprian Ciucu, șeful PNL București: „Nu mă simt confortabil într-o alianță cu PSD. Aș prefera USR, dar ne-am tribalizat și noi, și ei”

* Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de ani, iar în primăvară a făcut „o formă dură de Covid”

* Asistentul regizorului a strigat „pistol rece” și i-a dat lui Alec Baldwin arma cu muniție reală. Actorul a tras și l-a doborât pe regizor, ca și pe directoarea de imagine

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -