Semn rău: Rusia a împărțit ofițerilor săi antidotul împotriva atacurilor chimice, pe frontul ucrainean

0
9672

Din a doua jumătate a lunii martie, Kremlinul a trecut la o altă etapă a războiului cu Ucraina. După ce a pierdut 40.000 de militari într-o lună de zile (uciși, răniți, scoși definitiv din luptă, prizonieri), a început să ofere antidoturi ofițerilor săi împotriva unui atac chimic.

Acest lucru a fost raportat vineri de către Centrul pentru Combaterea Dezinformării din cadrul Consiliului Național de Securitate și Apărare a Ucrainei, preluat de site-ul Obozrevatel.com. Altfel spus, invadatorii ruși sunt protejați dacă vor folosi substanțe deosebit de toxice în scopuri militare pentru a-i neutraliza pe luptătorii lui Zelenski.

Experții de la InformNapalm (inițiativă de voluntariat pentru informarea cetățenilor ucraineni și a celor străini despre războiul ruso-ucrainean și activitățile serviciilor speciale ruse) au luat în calcul posibila utilizare a sarinului. Acest gaz toxic de luptă poate pătrunde în organism prin piele sau, cel mai adesea, pe cale inhalatorie. Intoxicația se manifestă prin hipersecreție salivară, nazală, crampe musculare, transpirații, vomă, diaree extremă, pierderea cunoștinței, paralizia centrală și periferică a respirației și moarte.

Substanțele toxice de luptă acționează în cantități mici asupra sistemului nervos

În acest sens, ofițerilor inamici care se află pe frontul ucrainean li s-au administrat două antidoturi:

  • Pe 17 martie, au primit o injecție cu Pralidoximă. Este utilizată pentru tratarea intoxicațiilor cu organofosfat.
  • Pe 20 martie, personalul de comandă al Forțelor Armate ale Federației Ruse a primit fiole cu atropină. Este folosită în medicină ca antidot în intoxicații cu muscarină (o toxină produsă de anumite specii de ciuperci otrăvitoare precum pălăria șarpelui, numită și muscăriță, sau buretele muștelor) și pentru otrăvirea chimică.

Partea proastă: substanțele toxice de luptă care acționează asupra sistemului nervos necesită cantități mici pentru a produce intoxicații. Pentru decontaminare se folosesc substanțe oxidante și soluții alcaline de carbonat de sodiu.

Obozrevatel.com: „În regiunea Donețk, armata rusă criminală a folosit bombe cu fosfor asupra orașului Kramatorsk, deși utilizarea lor este interzisă de Convenția ONU privind armele inumane. În noaptea și dimineața zilei de 24 martie, invadatorii au tras în așezările din regiunea Lugansk, provocând lovituri aeriene și aruncând aceleași bombe cu fosfor. În urma acțiunilor inamicului, patru persoane au fost ucise pe loc, inclusiv copii”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Al 7-lea general rus căsăpit de ucraineni într-o lună de război. Generalul Rezanțev era „comandantul de aur al Kremlinului”

* Încă un fake news grosolan: ministrul Șoigu n-a fost la ședința cu Putin pe 24 martie, ci l-au „lipit” în poză! El n-a mai fost văzut de 15 zile

* „La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

* „Putin pregătește atacuri teroriste lângă Moscova, pentru a justifica mobilizarea rezerviștilor. Vor fi explozii cu mii de victime, la un combinat chimic sau la o rafinărie”

* Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

* AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

* VIDEO. Ucrainenii au distrus o uriașă navă de desant a rușilor, a cărei poziție fusese divulgată într-un film de propagandă al Moscovei

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

„Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

„Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

* Codruța Kovesi, activitate intensă la Parchetul European. Peste 500 de anchete, cu daune de 5,4 miliarde de euro. Câte dosare sunt din România

* Condamnări pentru corupție: Vlădescu – 8 ani și 6 luni; cumnatul lui Geoană – 7 ani; Boureanu – 4 ani și 3 luni. Șpăgi de 20 de milioane de euro

* Șoc în fotbal: Italia, campioana Europei, eliminată acasă de Macedonia de Nord! Al doilea Mondial consecutiv fără cvadrupla campioană a lumii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here