Galaţiul se mobilizează anti-PSD după modelul Iaşiului. „Dacă vor bâlci, bâlci să fie! O să fim acolo!”

2
4860

PSD-iştii îşi pun ţara-n cap. Se extinde valul de proteste început din Iaşi şi continuat în Cluj, Arad şi Timişoara, unde manifestanţii sătui de guvernarea antieuropeană PSD-ALDE au început să-i fugărească efectiv pe capii puterii actuale.

Activiştii civic din Galaţi se mobilizează deja pentru a-i alunga pe PSD-işti aşa cum s-a petrecut la Iaşi.

Comunitatea „Galaţiul nostru” a sunat goarna revoluţiei anti-clanurile penale printr-un mesaj postat pe Facebook sub numele acţiunii „Marş din oraşul nostru”.

Mesajul de mobilizare al gălăţenilor

  • „Groparul țării vine în vizită la groparii orașului. Lingăii locali ai președintelui penal PSD sunt așteptați în fața Casei de Cultură a Sindicatelor sâmbătă de la ora 11.00. Dan Nica vrea să îi mulțumească lui Dragnea că l-a pus pe locurile eligibile la europarlamentare și că va mai încasa încă 1 milion de euro în următorii 5 ani de la PE. Și s-a gândit să pună de o chermeză electorală.”
  • „Dacă vor bâlci, bâlci să fie! O să fim și noi acolo. Ar fi chiar păcat să să îi lăsăm singuri. O să ne spunem durerea, o să ne vărsăm năduful, o să strigăm și o să dovedim că Galațiul nu e moșia hoților PSDiști.”
  • „Nu incităm la scandal, dar nu putem sta cu mâinile în sân. Hoții nu sunt bineveniți la noi în oraș. O să fie ca la Iași!”

CITIŢI ŞI:

VIDEO. „Dragnea, chiar te pui cu noi?!”. Gestul făcut la Iaşi de eroul român decorat de Regina Angliei

VIDEO. „Ciumelor, afară cu voi din Ardeal!” Dăncilă, „siderată” că a fost alungată de românii din Arad şi Timiş

VIDEO. „Dragnea, chiar te pui cu noi?!”. Gestul făcut la Iaşi de eroul român decorat de Regina Angliei

„Emoția clipelor de la Sibiu va rămâne în inimile liderilor europeni ori de câte ori se vor gândi la România”

Tăriceanu – 5 partide+5 neveste, tot nu înţelege nimic din politică. Pentru el, summit-ul de la Sibiu a fost un eşec

VIDEO. Savuros: senator USR forţat să ceară scuze telespectatorilor prostiţi la Antena 3. Moderatoarea Porumbel a sărit calul

Vamos, Simona! Halep e în finala de la Madrid şi la un meci distanţă de locul 1 mondial

2 COMENTARII

  1. Ideal ar fi ca opozitia sa pregateasca lozinci pro-europene, nu numai anti-hotie, si, de asemenea, lozinci adresate sustinatorilor psd-istilor, intr-o forma frateasca, nu dispretuitoare, pentru a le deschide mintea…Ideal ar fi ca masele de oameni sa fraternizeze!!! Sa constientizeze ca in fata puterii actuale trebuie sa fim cu totii critici si sa ne cerem drepturile, sa-i infieram pentru minciunile si furturile lor, pentru pro-putinismul lor si atitudinea lor anti-EU. Altfel, se ajunge la razboi civil…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here