„Cine este acest GRECO? Parlamentul să facă o Comisie de anchetă!” Bazaconiile lui Relu Balamuc, impostorul care a înfrățit PNȚCD cu PSD

2
1366
Alianța bolnavă dintre impostor și pușcăriaș

Știați că Iohannis și Justiția au instaurat în România „o formă agresivă de dictatură”? Sau că Dragnea este „deținut politic”? Ați aflat că un „judecător #Rezist” este o bestie, un gunoi? Ori că GRECO e condus de „sinecuriști ai lui Soros” și că Parlamentul trebuie să-l pună cu botul pe labe printr-o comisie de anchetă?

Nu e prea târziu să aflați acum. Autorul lungului șir de afirmații demente este președintele PNȚCD, avocatul Aurelian Pavelescu, zis și Relu Balamuc. Când nu se luptă cu sorosiștii, neomarxiștii, corporatiștii și #reziștii, acest impostor politic „urează succes lucrărilor Congresului PSD”, exact ca la PCR. Și se luptă cu GRECO, pe care l-ar băga în niște comisii de anchetă.

Pavelescu este cel care, anul trecut, a înfrățit PNȚCD cu PSD, comițând o abominație: alianța dintre doi dușmani istorici – victimele țărăniste și torționarii comuniști. Acum zice că fără el, PSD n-ar obținut acel avans de 0,1% în fața USR-PLUS, la europarlamentare. Și cerșește o nouă „platformă comună”, să nu fie lăsat de PSD pe dinafară, că singur nu e în stare să facă nici măcar liste de candidați.

Am selectat câteva dintre aberațiile scrise de Pavelescu pe Facebook în ultimele trei săptămâni. Legați-vă centurile, traversăm o zonă horror! Omul nu și-a luat pastilele de multă vreme!

Jurnal dementde Aurelian Pavelescu

24 iunie. Avertizez: în România se operează lovitura de stat! Președintele României și autoritatea judecătorească s-au coalizat pentru a da o lovitură de stat împotriva Parlamentului și Curții Constituționale. Tehnic, este vorba despre paralizarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). În România a fost instaurată o formă agresivă de dictatură!

27 iunie. Voi participa pe 29 iunie la Congresul Extraordinar al PSD, ca răspuns la Invitația făcută de d-na Viorica Dăncilă. Mulțumesc pe această cale pentru Invitație. Urez succes lucrărilor Congresului PSD!

1 iulie. La Congresul PSD s-a vorbit deschis, fără cenzură sau auto-cenzură. Un semn că în partid există dezbatere serioasă și deschisă. Votul masiv pentru Viorica Dăncilă este, din nou, un semn pentru unitatea partidului.

1 iulie. Reiterez, PSD a trecut de USR-PLUS cu 0,1%, contribuția PNȚCD și PER fiind determinantă (desigur, PNȚCD și PER au adus mai multe voturi decât 0,1%).

1 iulie. De câțiva ani, un grup de actori – unii cu faimă – s-a găsit în fruntea protestelor împotriva „ciumei roșii”, ridicând în slăvi linia corporatisto-neomarxisto-globalizantă. Cei care rezistă și… „se vând”, bravo lor, cei care nu, se găsește de muncă: șantierele au nevoie de forță de muncă azi mai mult ca oricând.

3 iulie. CCR, decizie istorică! Liviu Dragnea iese din închisoare! CCR confirmă ceea ce eu am spus de la bun început: Dragnea, deținut politic!

5 iulie. Titlu: „Petre Lăzăroiu: Nu am nicio îndoială că această condamnare a lui Dragnea a fost una politică”. Petre Lăzăroiu, judecătorul constituțional, erou al zilelor noastre!

9 iulie. Cine este acest GRECO? Ei răspund în fața cui? Parlamentul să facă o Comisie de anchetă! Să decretăm anarhia în România! Cine sunt acești experți ai GRECO, care dictează statelor, parlamentelor, guvernelor, popoarelor ce să facă cu Constituțiile lor? Nu cumva vom găsi printre acești „experți” niște cursanți ai lui Soros? Nu cumva este vorba despre niște amărâți de sinecuriști la comanda unor grupuri de interese economice și de putere, care vor să controleze cu cătușele, prin magistrați corupți și șantajați, guverne și parlamente, decizii politice prin care să fie distruse națiuni?

9 iulie. Dana Gârbovan distruge GRECO! Ministrul Justiției și CSM au datoria să reacționeze, nu doar să ia act de criticile excepționale ale judecătoarei Gârbovan!

9 iulie. Bogdan Mateescu este judecător și membru al CSM, unul dintre cei care în ultimii trei ani a fost susținătorul fervent al #rezist, al abuzurilor din justiție, al crimelor din DNA, o bestie, un gunoi! Bă, penalule, ieși dracului din magistratură și CSM!

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Dacă doriți să revedeți un meci istoric: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 6-2. Îți vine să sari în sus de bucurie și la reluare!

Rareș Bogdan, ironic cu Dan Barna: „Dacă vrea să ajungă măcar la 40% din populație, să introducă și filmul «Dacii» sau «Mihai Viteazul»!”

„Este Teodorovici agent rus? Altfel nu se explică de ce ia decizii care distrug România în interesul Rusiei”

Să crape fierea în borfași: Codruța Kovesi va fi procurorul-șef al Europei! Francezul Bohnert primește o funcție mare la Paris

* VIDEO. Lovitură fulgerătoare. Ce pumn îi „arde” soția lui Reghecampf antrenorului de la Astra Giurgiu! Din „gelozie”?!

Caracatiţa Licu. 300.000 de euro împrumut de la naşul Mircea, cu afaceri grele pe banii statului şi dosar la DNA. „Mâncăm împreună, bem, vorbim despre femei”

„Miza nu a fost salvarea Sorinei Săcărin de propriii ei părinți. Miza a fost justificarea SIIJ, intimidarea judecătorilor și validarea Antenei 3 ca instrument de dominare a media, influență și propagandă anti-justiție”

Cazul Sorina: victorie definitivă a familiei adoptive! Gâdea, Licu şi SS-Gestapo n-au reuşit să omoare justiţia şi dreptatea

EXCLUSIV. Trei poze noi cu Sorina. Ținută departe de scandal, fetița pare fericită. În schimb, părinții adoptivi trăiesc un coșmar

Antena 3 încearcă să preseze justiția în „cazul Sorina”. Minciuni sfruntate, diversiuni ordinare în emisiunea lui Gâdea

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Pregătiri pentru mitingul din 10 august. Diaspora cheamă la protest pașnic, deși se așteaptă la diversiunii din partea Puterii PSD-ALDE

„România este în CRIZĂ. Gaura la buget e imensă. Ne împrumutăm deja mai scump decât Grecia! Теодорович este DISPERAT”

GRECO prezintă planul PSD-ALDE de capturare a justiției: Secția Specială + izolarea Președintelui + ordonanțe de urgență + pensionarea magistraților + polițiști de la Carmen Dan

GRECO descrie Secția Specială a Adinei Florea ca pe o structură de tip mafiot. Somație: desființați SS-Gestapo!

Dăncilă și-a „aranjat” fiul cu funcţie grasă la Curtea de Conturi

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

2 COMENTARII

  1. Halatul, dar unde e halatul?!?! Iute cu halatul ca omul e palit rau de tot!!!! A distrus partidul lui Coposu individul asta , culmea e ca nu-l pune nimeni cu botul pe labe, are de ani de zile un discurs de dement!!!! Alooooo, membrii PNTCD, mai existati, ori e numai asta si presedinte si membru?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here