Planul diabolic al lui Putin de a-și mări armata. Îi momește cu bani pe belaruși pentru a-i convinge să lupte sub drapelul rus

0
1897

Criminalul de război Vladimir Putin pune la cale un plan diabolic pentru a-și mări efectivele militare, după dezastrul înregistrat în prima lună de la invazie: 15.600 de luptători morți, 517 tancuri și 100 de avioane distruse, potrivit ultimelor date furnizate de armata ucraineană. Putin încearcă să-i atragă în cursă pe belaruși cu bani mulți și studii în Federația Rusă.

Dezvăluirile sunt făcute de Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării Ucrainei și publicate de site-ul Obozrevatel.com.

„Federația Rusă nu abandonează încercările de a-i atrage pe belaruși în războiul împotriva Ucrainei. În acest scop, liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a venit cu două «momeli». În special, e vorba despre bani și educație în Federația Rusă”, dezvăluie publicația ucraineană.

Este agitație mare la Kremlin. Conducerea de la Moscova se pregătește să le ofere belarușilor „dezertori” chiar cetățenia rusă.

„Ofițerii ruși de informații studiază starea morală și psihologică a armatei belaruse și poartă «conversații individuale» cu oamenii de rând. În acest fel, emisarii lui Putin încearcă să convingă armata belarusă să participe la războiul cu Ucraina, chiar dacă nu ca parte a Forțelor Armate Belaruse”, se arată în raportul întocmit de oficialii armatei ucrainene.

Acei militari din Belarus care-și trădează țara pentru Putin vor primi o recompensă cuprinsă între 1.000 și 1.500 de dolari pe lună pentru îndeplinirea „sarcinilor speciale”. În același timp, vor avea acces la o educație preferențială în universitățile militare ruse, cum ar fi Școala de comandă aeriană din Riazan.

Potrivit informațiilor furnizate de oficialii de Kiev, astfel de cazuri au fost înregistrate în unitățile Diviziei 103 aeropurtate a Forțelor Armate din Belarus și ale grupului de frontieră Gomel.

„Acei belaruși care vor fi de acord cu o astfel de propunere vor fi excluși de pe listele personalului unităților lor pentru a-și continua serviciul în afara rândurilor Forțelor Armate din Belarus. Oricum, armata belarusă are un nivel scăzut de motivație în ceea ce privește participarea la ostilități. În plus, în rândul conducerii militaro-politice de vârf din Belarus există dispute cu privire la posibila implicare în ostilitățile din Ucraina. Personalul care refuză să participe la așa-numita «operațiune specială» este verificat pentru legături cu opoziția, iar comandanții neloiali Federației Ruse sunt înlocuiți”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ministrul Șoigu, brațul armat al lui Putin, n-a mai apărut public de 12 zile. Ar fi făcut infarct

Medic faimos despre Putin: „Combinație clasică de schizofrenie și nebunie. Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

Trădare abominabilă: generalul rus Zusko, crescut în Ucraina, s-a întors să-l bombardeze pe fratele său, colonelul Zusko, care a rămas să lupte pentru țara sa. „Ăsta nu e om! Îl blestemă tot satul!”

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

„Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

„Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

A fost arestat generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

Strâmba rezolvare a „problemei SIIJ”, criticată de Comisia de la Veneția. USR cere demisia ministrului Cătălin Predoiu și explicații de la Klaus Iohannis

Decizie definitivă a Curții Supreme: Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea, făcând poliție politică

* „Pilele” lui Zamfir „Glonț-în-Cap” în tentativa de a pune mâna pe Filarmonica „George Enescu” din București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here