Ministrul Șoigu, brațul armat al lui Putin, n-a mai apărut public de 12 zile. Ar fi făcut infarct

1
9194
Vladimir Putin (președintele Rusiei) - Serghei Șoigu (ministrul Apărării)

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, mâna dreaptă a dictatorului Vladimir Putin, a încetat să mai apară în spațiul public din data de 11 martie. De-atunci au trecut deja 12 zile, transmite canalul Telegram Agenția. Informația a fost imediat preluată de site-ul ucrainean Novosti Vremia.

Pe 11 martie, Ministerul Apărării de la Moscova a raportat că Serghei Șoigu (66 de ani) a avut o conversație telefonică mai lungă cu omlogul său turc, Hulusi Akar. În aceeași zi, oficialii instituției lansau un videoclip în care îl arătau pe șeful armatei ruse vizitând Spitalul Clinic Militar Central Mandrik, unde acordase premii de stat militarilor prezenți în lupta împotriva Ucrainei.

Pe 18 marte, numele lui Șoigu apare doar menționat într-un mesaj de pe site-ul Kremlinului. Acolo se spunea că Vladimir Putin a discutat cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate despre „progresul operațiunii speciale din Ucraina”. Potrivit acelui raport, la acea întâlnire ar fi participat și Serghei Șoigu. Însă, curios lucru, videoclipul și fotografiile de la întâlnire n-au fost date publicității!

„Novosti Vremia”: „În aceeași zi, Channel One a difuzat o poveste despre Șoigu care a prezentat premii. Povestea spunea că evenimentul s-a petrecut «azi», însă poza din poveste a coincis cu videoclipul publicat pe site-ul Ministerului Apărării pe 11 martie. Cea mai recentă știre din profilul lui Șoigu de pe site-ul Ministerului Apărării este datată tot 11 martie. Înainte de aceasta, evenimentele cu participarea personală a lui Șoigu aveau loc la fiecare câteva zile”.

Absența lui Șoigu din spațiul public s-ar fi produs ca urmare a problemelor mai vechi de sănătate pe care le are. Acesta ar fi făcut infarct, iar starea sa nu este deloc bună.

„Novosti Vremia” explică: „Apropiații lui Șoigu discută că acesta este într-o stare rea – probleme cardiace, a declarat reporterilor un cunoscut al ministrului rus. Agenția nu a putut obține un comentariu prompt de la Ministerul Apărării. Nimeni n-a răspuns miercuri dimineață la numerele de telefon ale serviciului de presă afișate pe site-ul ministerului. În plus, după 11 martie, nu au fost raportate evenimente cu participarea șefului Statului Major General al Forțelor Armate Ruse, Valeri Gerasimov. În această zi, pe site-ul TASS a apărut știrea că Gerasimov a purtat discuții cu omologul său turc Iashar Guler”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Medic faimos despre Putin: „Combinație clasică de schizofrenie și nebunie. Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Trădare abominabilă: generalul rus Zusko, crescut în Ucraina, s-a întors să-l bombardeze pe fratele său, colonelul Zusko, care a rămas să lupte pentru țara sa. „Ăsta nu e om! Îl blestemă tot satul!”

* Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

* „Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

* Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

* VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

* „Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

* A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

* Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

A fost arestat generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

* Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

* Strâmba rezolvare a „problemei SIIJ”, criticată de Comisia de la Veneția. USR cere demisia ministrului Cătălin Predoiu și explicații de la Klaus Iohannis

* Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

1 COMENTARIU

  1. Se repeta situatia generalului Milea care pana la urma presat de dictatorul Ceausescu a ales sa-si puna capat zilelor datorita presiunii psihice la care a fost supus. Chiar daca moare, Soigu tot un criminal de razboi ramane si nu doar pentru Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here