FOTOREPORTAJ. Imagini din yacht-ul faraonic al lui Putin

0
1235
"Șeherezada"

Publicația britanică „The Sun” prezintă în ediția sa de miercuri imagini incredibile din interiorul vasului de lux al dictatorului criminal Vladimir Putin. În prezent, mega-yacht-ul „Șeherezada”, în valoare de 700 de milioane de dolari, se află andocat în portul Marina di Carrara din nord-vestul Italiei, între Genova și Pisa.

Jurnaliștii britanici susțin că la nivel politic se creează presiuni asupra Italiei să confiște și să vândă yachtul „Șeherezada”, în beneficiul ucrainenilor, ca o minimă și morală compensație pentru că Putin împrăștie rachete asupra civililor nevinovați, ucigându-i în masă.

Căpitanul navei, Guy Bennett-Pearce (43 de ani), s-a limitat să declare: „Nu pot spune nimic din cauza confidențialității legale”.

În urmă cu două săptămâni, poliția ar fi descins pe yacht pentru a examina documentele de certificare.

Un muncitor care a ajutat la construirea uriașei nave de lux a făcut dezvăluiri uluitoare. „Fiecare suprafață este din marmură sau aur. Există nenumărate piscine, un spa, o saună, un teatru, săli de bal, o sală de sport, două heliporturi. Este ca un mini-oraș. Există chiar și un spital, care are sens când auzi zvonuri că Putin este bolnav în stadiu terminal. Este greu de înghițit faptul că cea mai spectaculoasă navă din lume este deținută de un bărbat care bombardează intenționat civili în Ucraina. Și este o bogăție inimaginabilă atunci când salariul mediu al rusului este de 5.000 de lire sterline pe an, iar oamenii de acolo se chinuie să mănânce”.

Principalele informații oferite de „The Sun”

  • „Construcția navei a fost gestionată de Imperial Yachts, care supraveghează construcția multor mega-yacht-uri din lume. Este înregistrată în Insulele Cayman și este deținută legal de o companie numită Bielor Assets Ltd, cu domiciliul în Insulele Marshall. Mad Vlad (Nebunul Vlad, adică Vladimir Putin – n. red.), ale cărui forțe bombardează femei și copii în Ucraina, n-a scutit nicio cheltuială pentru «Șeherezada» cu șase etaje, care include suporturi de role de toaletă din aur, fără gust.”

  • „Un fost membru al echipajului a spus: «Rușii au plătit pentru asta. Putin are nevoie să-și înroșească capul pe acel tron ​​de aur».”
Un candelabru cum n-ați visat
  • „Proprietatea sa nu a fost investigată până când echipa criticului lui Putin, Alexei Navalnîi, a lansat luni un videoclip în care detaliază echipajul – despre care se spune că ar fi de la serviciile de securitate ruse.”
  • „Alegerile personale ale despotului sunt evidente într-o sală de judo care are imagini înrămate cu centuri negre.”
Notele personale ale tiranului sunt evidente într-o sală de judo care are imagini înrămate cu centuri negre
  • „Cărțile arată obsesia lui Putin pentru bogăție, inclusiv «Atlasul frumuseții» de Mihaela Noroc, «Istoria modei» de la Institutul de costume din Kyoto și «Icoane foto» de Hans-Michael Koetzle.”
  • „Un ring de dans cu gresie poate fi coborât pentru a se transforma într-o piscină.”
Jacuzzi și o piscină cu tobogan gonflabil
  • „Alte răsfățuri includ o masă de biliard cu autonivelare, un acvariu de 5 metri și cel mai mare televizor de pe un yacht, care se întinde pe 4,5 metri, pe un întreg perete, și a cărui instalare a costat un milion de euro!”
Masă de biliard cu autonivelare, un acvariu de 5 metri și cel mai mare televizor construit pe un yacht
  • „Băile sunt împodobite cu suporturi pentru role de toaletă și robinete aurii.”
  • „Dar este clar că vasul lui Mad Vlad nu este destinat doar plăcerii. Are două heliporturi pe care sunt capabile să aterizeze elicoptere militare. Se spune că sistemul de securitate extrem de sofisticat al navei, cu patru radare, este capabil să doboare drone.”
  • „Sub un heliport se află un hangar suficient de mare pentru a stoca un elicopter împreună cu 6 motociclete.”
Sală de mese luxoasă

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ministrul Șoigu, brațul armat al lui Putin, n-a mai apărut public de 12 zile. Ar fi făcut infarct

Medic faimos despre Putin: „Combinație clasică de schizofrenie și nebunie. Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

Trădare abominabilă: generalul rus Zusko, crescut în Ucraina, s-a întors să-l bombardeze pe fratele său, colonelul Zusko, care a rămas să lupte pentru țara sa. „Ăsta nu e om! Îl blestemă tot satul!”

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

„Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

„Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

A fost arestat generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

Strâmba rezolvare a „problemei SIIJ”, criticată de Comisia de la Veneția. USR cere demisia ministrului Cătălin Predoiu și explicații de la Klaus Iohannis

Decizie definitivă a Curții Supreme: Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea, făcând poliție politică

* „Pilele” lui Zamfir „Glonț-în-Cap” în tentativa de a pune mâna pe Filarmonica „George Enescu” din București

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here