Acasă News VIDEO. "Prea-frumoasa jupâneasă" Viorica Vasilica s-a speriat de focurile de armă trase...

VIDEO. „Prea-frumoasa jupâneasă” Viorica Vasilica s-a speriat de focurile de armă trase „în onoarea ei” la Castelul Huniazilor!

Premierul Viorica Vasilica Dăncilă a trecut sâmbătă prin clipe de panică la Castelul Huniazilor din Hunedoara.

Aflată în campanie electorală pentru PSD, cu trei săptămâni înaintea alegerilor europarlamentare, Dăncilă a fost dusă și la celebrul castel medieval.

Șefa Guvernului a fost întâmpinată cu focuri de armă de către garda castelului. Momentul i-a luat prin surprindere pe cei din delegația guvernamentală, inclusiv pe Viorica Dăncilă. Aceștia mai mult s-au speriat decât să se bucure de primirea specială. A fost nevoie de câteva secunde pentru a se liniști.

Un alt moment caraghios a fost când sosirea Vioricăi Dăncilă a fost prezentată de un bărbat de la organizare, echipat în cavaler medieval, astfel: „A apărut la Castelul Corvinilor prea-frumoasa jupâneasă Viorica Vasilica din neamul lui Dăncilă!”

loading...

3 COMENTARII

 1. La 60 de ani ma gandessc daca mai stau in tara asta.
  Mi-am invatat copii sa sarute pamantul pe care calca,si am ajus sa recunosc ca am fost un idiot.
  Treaba buna este ca acum copii incearca sa ma convinga sa raman.
  Si am sa raman.
  Pizdoneii tatii,bunicii astia sunt aici

 2. Dacii mei frumoşi din România, în Rusia sunt 200 milioane ruşi şi 500 milioane daci vorbitori de limbă dacă şi ebraică.

  Kremlin: pe 26 Mai facem dreptate. Vom aduce la guvernare în Europa pe cei care merită. Să votăm în noiembrie pe Klaus Iohannis. Viitorul fiecăruia din noi nu depinde de aur ci de frumoasele oraşe construite de liberali. Să respectăm PNL. Să ajutăm PNL şi PMP. Să fim demni de regele nostru Burebista. Viitorul ne aparține şi vom fi mereu oameni buni cu văz modern, cu inimi mari şi legea universală se va face în favoarea noastră.

  Viorica Dăncilă nu e un profesor pentru.

 3. Prea-frumoasa Viorica Vasilica i-a dat pe spate cu frumusetea ei. De la Ileana Cosanzeana nu s-a mai vazut asa o frumusete prin partile alea. Pina si Junker cind a vazut-o a luat-o de mina sa o duca acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările