Comportament mârlănesc al lui Adrian Ursu, soțul lui Carmen Avram, față de un deputat USR

3
9826
Doi propagandiști feroce: Adrian Ursu și Oana Stancu-Zamfir

Scene grotești la Antena 3, vineri seara, în emisiunea „moderată” de Adrian Ursu și Oana Stancu-Zamfir. Cei doi l-au jignit pe deputatul Cristian Seidler (USR), la care au țipat ca niște țoape media.

Circul l-a făcut Oana Stancu-Zamfir (soția deputatului Daniel Zamfir – ALDE), dar jignirile mârlănești i-au aparținut lui Adrin Ursu (soțul lui Carmen Avram, candidată PSD la europarlamentare).

Adrian Ursu, care este și director editorial al Antenei 3, a fost extrem de prietenos cu senatorul Titus Corlățean (PSD) și l-a tratat cu maximă ostilitate pe deputatul Cristian Seidler (USR). Reaua-intenție a slugii lui Voiculescu a fost evidentă la fiecare frază adresată deputatului USR.

În plus, Cristian Seidler a fost nevoit să suporte țipetele de gaiță isterică ale Oanei Stancu-Zamfir, precum și urletele demente ale lui Mugur Ciuvică.

Cristian Seidler (USR), între Mugur Ciuvică, Alex Coita și Titus Corlățean (toți de la PSD, chiar dacă doar ultimul recunoaște)

Tonul mârlăniei l-a dar Adrian Ursu. Acesta a pregătit un material video mizerabil, tendențios despre Dacian Cioloș, iar pe Cristian Seidler l-a tratat în mod abject, agresiv, cu minciuni, diversiuni și jigniri. Spre cinstea lui, deputatul USR și-a păstrat calmul în fața atacurilor mârșave. El a încercat să răspundă minciunilor cu adevăruri, dar a fost acoperit de corul istericilor de la Antena 3.

Cum i s-a adresat Adrian Ursu lui Cristian Seidler

  • „Păcat de vârsta dvs., care e mai mare decât aspectul fizic!”
  • „N-ar strica să vă documentați înainte de a participa la emisiuni”.
  • „Vai de capul meu! Chiar nu vă e jenă?!”
  • „Mergeți dvs. și vă mai informați, apoi mai discutăm.”
  • „După ce vă faceți temele, mai treceți pe la noi!”
  • „Așa vă învață la USR, să bateți câmpii?!”
  • „Continuați să spuneți prostii, e dreptul dvs. să vă faceți de râs!”

Emisiunea a avut aspectul unei ședințe de înfierare, cu mânie proletară, a „dușmanului de clasă”. Cei de la USR ar trebui să facă plângere la CNA, chiar dacă instituția e capturată de PSD.

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

3 COMENTARII

  1. Adrian Ursu si Oana Stancu :sacul si petecul, Tanda si Manda ,Stan si Bran ai Propagandei PSD-iste ! Doua lighioane pline de nesimtire crasa si tupeu fara limite provenite din Ferma Animalelor varaniene !

  2. Cristian Seidler este un marezultat domn. Dar nu aş mai merge la Antena 3 ca să fiu înjurat pe banii mei şi pe viața mea. Oricare ar fi pricinile omul are mersul lui filozofic. Dacii mei vor vota Dreapta. Românii sunt sub 1500000. Din cei care mai sunt de partea PSD. După atâtea minciuni la guvernare acești neaoameni se duc în uitare ca PDDR 1992-2000. Dumnezeu e unul singur. Nu mai mare şi nu mai mic. Binele face parte din şcoală şi educație. Munca mea şi banii mei.

  3. Gunoaiele apara gunoaie , ceilalti nu ar trebui sa mai accepte invitatiile vanite de la Latrina , chiar nu merita sa intri in cloaca risti sa te manance porcii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here