Rolul lui Gâdea în blasfemia diversionistă a PSD – „Iisus cel obscen al USR”

8
3496
Gâdea s-a schimonosit permanent, ca să fie diversiunea mai credibilă

În diversiunea „Iisus cel obscen al USR”, un rol-cheie i-a revenit lui Mihai Gâdea, directorul Antenei 3. Acesta a avut misiunea de a populariza videoclipul mizerabil și de a-l asocia cu Opoziția politică, mai precis cu USR.

Surse din PSD au precizat penztru ziaristii.com că videoclipul-blasfemie al acestor zile, în care un individ care se prezintă „Domnul și Mântuitorul vostru, Iisus Hristos” îndeamnă la vot folosind sintagma „#muie PSD”, a fost comandat chiar de oamenii lui Dragnea.

Producerea acestui videoclip, cea mai mare mizerie de până acum din actuala campanie electorală, nu era suficientă pentru a produce efectele scontate. Mai era nevoie de ceva: de mediatizare intensă. Și atunci a intrat în scenă propagandistul-șef al PSD-ALDE, Mihai Gâdea.

Luni seară, la „Sinteza zilei”, Gâdea a parcurs toate treptele ticăloșiei. A difuzat de mai multe ori videoclipul, a insistat asupra zicerii finale a falsului Iisus – „#muie PSD” – și a atribuit totul Opoziției anti-PSD, cu focus pe USR.

Gâdea a alocat mult timp acestui subiect, dar n-a spus o vorbă despre posibilitatea ca videoclipul blasfemiator-obscen să fie opera PSD, deși logica ducea într-acolo. În schimb, a pronunțat în clar numele USR, sfidând logica și fără a aduce vreo probă.

Pentru ca impactul să fie cât mai mare, Gâdea le-a dat ordin subalternilor să pună informația diversionistă și pe site-ul antena3.ro. Au fost decupate din emisiune și două secvențe video, totalizând 16 minute, în care Gâdea își minte publicul și înfierează USR.

VIDEO: Diversiunile lui Gâdea la Antena 3

E foarte posibil ca întreaga diversiune să fi fost pusă la cale împreună de șefii PSD și de Gâdea, cu participarea extraordinară a lui Dan Voiculescu. Prestația de luni a propagandistului de la „Sinteza zilei” arată că acesta nu a fost un simplu comunicator sau executant al unui plan odios, ci parte în conceperea acestui plan.

Fața schimonosită a unui mincinos

Gura-tomberon

Câh!

Eu?!? Nuuuuu, ăia de la USR…

Textul de pe site-ul Antenei 3

„Halucinant! Un partid politic a lansat un clip electoral cu un actor care îl interpretează pe Iisus Hristos în campania anti-PSD. Cine s-a coborât atât de jos? Ce e în spatele acestei bătăi de joc?

«Mesajul este destul de clar. Se referă la o serie întreagă de lucruri ce sunt subiecte de campanie pentru un anume partid politic. În momentul în care urmărești, de fapt, ceva ce nu e semnat de cineva și asculți retorica, îți dai seama pe cine slujește, dincolo de faptul că se folosește imaginea Mântuitorului într-o campanie electorală, ceea ce în sine este o chestiune de ofensă pentru foarte mulți din aceasă țară.

Dar ofensa vine la final. Clipul are un punct culminant, iar acel punct culminant este atins de actorul care-l personifică pe Mântuitorul și care spune ce scria pe plăcuțele de înmatriculare suedeze. Să pui în gura actorului care-l joacă pe Mântuitorul acele lucruri îți aduce aminte de cei care au făcut această campanie și care au făcut din acea campanie un soi de luptă împotriva PSD-ului», a spus Mihai Gâdea, la Sinteza zilei.

Mihai Gâdea a prezentat indiciile care conduc la ideea că acest clip electoral a fost realizat de USR.

«Font albastru pe alb… Cine folosește exact aceste caractere, aceste culori, această combinație albastru cu alb? E limpede, o știe toată lumea: o folosește USR-ul, acum într-o alianță cu domnul Cioloș», a adăugat Mihai Gâdea.”

CITIȚI ȘI:

Mesajul admirabil al fetei tâlhărite la lift: „Voi merge la referendum. Vor să-i scoată mai repede din pușcării pe cei vinovați de fapte pe care eu le-am trăit pe pielea mea”

Sondaj pe Europa: PSD, la pământ! PNL, din nou pe locul 1, ia distanţă în cursa alegerilor europarlamentare

Tudorel Toader „dă în gât” mafia legislativă a lui Dragnea. Ordonanțele criminale nu au fost elaborate la Ministerul Justiției, ci „în alte centre de reflecție”

8 COMENTARII

 1. Anticristii astia de la A3 trebuie cumva opriti. Pur si simplu, USR trebuie sa-i dea in judecata. Astia nu au niciun fel de rusine si nici limita. Daca USR nu-i actioneaza in judecata, inseamna ca nu vor putea fi opriti, asta e doar inceputul.

 2. Foarte urât din partea PSD. Se pare că strategia lor politică e anticreştină din timpul primei republici italiene.

  Vaticanul condamnă cu fermitate manifestațiile antisemite din România.

 3. Aparentele Înșeală! Dacă la început îmi era tipu’ Simpatic a ajuns sa devină o jigodie de om, se vede ca umflat de bani derbedeul asta nu se lasă și vrea sa ne prosteasca pe toți. Mai băiețaș ( Mihai Gâdea) nu sunt toți romanii așa de usor de manipulat și pur și simplu îmi este scârbă de atitudinea de slugoi dar ce te faci ca banii nu au miros!!!
  Indivizii de la Antena 3 se cred Dumnezeii jurnalismului in România sub plapuma individului de Dan Voiculescu profesor universitar poate de dat stângi de-ți vine sa razi. I-am citit “ cărțile “ și te ia rasul când ne ia cu tot felul de gulgute de parca N-as avea cunoștințe de comert exterior ( am lucrat ca și Voiculescu intr-o companie de comert exterior dar nu de ciment ci de utilaje românești).
  Chestiunea ca poate prosti o vreme pe unii romani dar nule toți romanii tot timpul ( Abraham Lincoln).
  Repet , oamenii de la Antena 3 s-au schimbat f. Mult, numai sunt aceeași oameni imparțială ca pe vremuri acum sunt pe fata cu Gașca condusă de Liviu Dragnea ceea ce nu le face cinste! Păcat!!!!

  • Martin Avram

   Nu s-a schimbat deloc Antena 3, stimate domn ! A rămas aceeasi oficină care-și serveste mogulul Dan Voiculescu. După ce a jumulit banii securității (Crescent) a creat acest imperiu mediatic care are un singur scop: să penetreze in așa hal mediul politic incât Romania să devină moșia lui Voiculescu.
   Si au reusit! PSD-ul a devenit practic o anexă a Antenei 3, aici se hotărăște totul, aici vine Dragnea și dă raportul, ei sunt adevărații stăpâni ai inelelor.

   Faptul că Dvs ați crezut cândva in ei, că erau imparțiali (ha! ce glumă) arată că ați fost clar o victimă, că v-a prostit! Apropo, stiți ce cred actualele victime? Că Antena 3 e…cel mai impartial post, că singurul care spune adevărul, e postul de unde …se poate lua lumină !

   V-ați eliberat?! Ar fi o mândră minune, iar eu nu cred în minuni.

 4. Prin acest clip facut de psd se demonstreaza inca o data ca ei sunt vanzatorii de tara si neam iar sa arunci aceasta mizerie in curtea USR -ului arata caracterul profund nedemocratic si obscur al conducatorilor psd….pacat ca se asociaza cu ei biserica ortodoxa

 5. Ma întreb ,desigur retoric,de ce USR—ul n-a scos o vorba despre asta.Ar sta ei atâta de liniștiti?Foarte curios!Daca cineva te acuza și nu esti vinovat,ripostezi,nu-i așa?O minima logica.Dar nicio reacție.Ce sa fie?Ce sa fie?

  • Laura Croitoru

   Simplu : USR nu vrea să intre in lăturile intinse de Antena 3 (știi aia cu …intri în lături și te mâncă porcii).
   PSD și Latrina 3 au o mare dificultate: nu știu cum/unde să atace USR-ul ! Useristii sunt noi in politică, sunt tineri, educați și nu au păcate ancestrale care să fie exploatate de adversari, ăsta e năcazul!
   Si atunci, sunt atacați la modul mizerabil cu căcaturi : sunt fasciști, vor să desființeze proprietatea privată, plăcuța suedeză- prostii din astea.

   Ori USR-PLUS nu trebuie să intre in mizeria aruncata de ventilatoarele A3. Trebuie doar să prezinte „realizarile” coalitiei PSD-ALDE-UDMR-Antena 3:
   – preturile la alimente
   – preturile la combustibil
   – preturile la utilități
   – marile autostrăzi realizate de aceasta coalitie
   – cele 8 spitale regionale promise
   – cele 2000 de creșe si gradinițe
   – cele 800 de școli noi
   – intrarea in Schengen

   – cele 30 miliarde de euro imprumutate de aceasta a coalitie din 2017, fără a se știe ce au făcut cu banii
   – aurul de la Londra pe care vor să-l dosească prin ceva cavouri

   ..despre astea trebuie să vorbească USR-ul, nu despre clipul prezentat de pastorul Gadea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here