Lumea paralelă a lui Ciolacu: „Pot cumpăra consistent cu 100 de lei!”. Premierul crede că România e „paradis fiscal”, deși statul jupoaie 47% din salariile românilor

5
585
Ciolacu susține că el se descurcă să cumpere consistent cu 100 de lei, dar când e întrebat de ce are nevoie un om în casă, spune "pâine" și "zahăr"

Marcel Ciolacu le-a transmis românilor că el poate să cumpere „consistent” de 100 de lei și că nu înțelege întrebările despre ce poți face cu acești bani. Premierul mai pretinde că România ar fi „paradis fiscal”, deși în acest moment statul român îi taxează foarte dur oamenii care muncesc – le ia 47% din salariul brut. Merită amintit că șeful PSD „suge” de la statul român 6 miliarde de euro printr-o rețea de peste 100 de interpuși care dețin companii cu contracte pe bani publici, conform unei cercetări făcute de activistul Valeriu Nicolae.

Dialogul dintre un reporter „scăpat de sub control” și Ciolacu este edificator pentru universul paralel în care trăiesc politicienii cocoțați la putere de Iohannis și care astăzi ar trebui să înțeleagă prin ce trec românii.

Jurnalist: Ce cumpărați cu 100 de lei?

Ciolacu: Ce am nevoie!

Jurnalist: Ce aveți nevoie?

Ciolacu: Ca și dumneavoastră… pâine… ce am nevoie… zahăr… Nu am înțeles întrebarea!

Jurnalist: De 100 de lei, cât se mai poate cumpăra în ziua de azi, când mergeți la cumpărături?

Ciolacu: Eu cred că se poate cumpăra consistent!

Jaful bugetar al Guvernului Ciolacu

După „ajustarea fiscală” care intră în vigoare odată cu măririle de biruri impuse de Guvernul Ciolacu, peste români se va abate un nou val de scumpiri.

Întrebat miercuri cum justifică noile creșteri de taxe și impozite, Ciolacu a venit cu o nouă explicație năucitoare: România ar fi „paradis fiscal”! Asta, deși statul nostru practică o taxare drastică a celor care muncesc, luându-le 47% din venitul brut. România este printre țările UE cu cele mai mari taxe pe muncă.

În lumea lui Marcel Ciolacu, lucrurile stau însă altfel. Premierul – care n-a avut loc de muncă până la 37 de ani și după revoluție a făcut bișniță cu blugi în piața centrală din Buzău, după cum releva același Valeriu Nicolae – spune că „nu putem continua cu acest sistem fiscal ciuruit, România a devenit un paradis fiscal”.

De fapt, toate tunurile sunt pe sectorul privat, de unde PSD și PNL speră să obțină banii cu care să achite nota de plată a erorilor comise la alcătuirea bugetului, dar și pentru a plăti în continuare pensiile speciale, armatele de pile băgate în administrație și contractele cu firmele controlate din umbră de serviciile secrete și politicieni.

Vor fi eliminate facilitățile fiscale acordate pentru domenii considerate până acum strategice în dezvoltarea României: IT, construcții, agricultură.

Asaltul asupra domeniului privat, care duce în cârcă statul – inclusiv pe Marcel Ciolacu – este ambalat în demagogie. Premierul a pretins că „reducem masiv cheltuielile statului”, deși nici în acest moment nu se știe care vor fi măsurile concrete pentru a se realiza această reducere. E însă clar că nu se vor face restructurări la stat, nu se va face informatizarea serviciilor, nu se vor tăia salarii și nici nu se vor introduce criterii de performanță, după modelul din privat.

În schimb, știm sigur ce li se pregătește celor care muncesc în privat, totul sub acoperirea unor sloganuri copiate după cele din vremea comunismului timpuriu, din anii 1940-1950: „Creștem masiv amenzile și trecem pe scară largă la confiscarea mărfurilor din evaziune fiscală” și se aplică „supraimpozitarea luxului, a viciilor și a profiturilor excesive. Cine are proprietăți scumpe și mașini scumpe trebuie să plătească mai mult”.

Confiscarea mărfurilor din evaziune fiscală nu se va face, pentru că se știe încă din anii 1990 că această activitate este patronată de politicieni și de generali din serviciile secrete. În plasă vor fi prinși tot mici contrabandiști, care vor fi arătați la televizor cu zarvă mare. În ce privește taxarea „profiturilor excesive”, aceasta este una dintre cele mai ușor de evitat de mafia politico-economică.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ce înseamnă creșterea salariului minim, pregătită de PSD-PNL: concedieri în sectorul privat, mărirea veniturilor pentru stat, bugetari și pensionarii speciali

Mafia PSD: Agenția care a pierdut 740 de milioane de euro din PNRR pentru spitale e înțesată de PSD-iști care primesc sporuri uriașe tocmai pentru a atrage bani europeni în Sănătate!

VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* Acuzații grave: viol asupra unei minore, la Școala de vară a AUR! Liderii partidului se ascund, un deputat zice că e „o înscenare”, altul dă vina pe fată!

PAPAHAGI: Ce scârbă îmi e de toată această bandă de ticăloși!

* Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu, e îngropată în datorii: 32 de milioane de euro, din care 1,4 milioane către salariați și 7,5 milioane către stat

* Șocant: rușii au înregistrat până acum aproape 900.000 de militari morți și răniți în Ucraina! Guvernul de la Moscova a plătit 46,6 miliarde de dolari despăgubiri

Șeful Sputnik.md, expulzat din Republica Moldova, este agent GRU, cu gradul de colonel! E încadrat ca parașutist în forțele aeropurtate rusești

SuperLiga jafurilor de arbitraj. Încă o viciere de rezultat: penalty clar neacordat oaspeților, la CFR Cluj – Petrolul 1-0. Nici VAR-ul nu-i oprește!

5 COMENTARII

  1. Ca de obicei, bolșevicii trăiesc pe altă planetă 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Realizărili iepocali ale Partidului în frunte cu Iubitul Conducător ! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here