Ce scârbă îmi e de toată această bandă de ticăloși!

2
2754
Adrian Papahagi

Claudiu Târziu descoperă care e electoratul AUR: cei care azi l-ar realege la al treizecilea congres pe Nicolae Ceaușescu, care ar trage (sau au tras) fericiți șuturi studenților în 1990, care au strigat sau ar striga cu orice ocazie „Moarte intelectualilor!”.

AUR scoate la lumină filonul de rahat comunist care conduce de la Ceaușescu la Putin.

Mi-e aproape milă de Târziu, care a crescut printre bătrânii deținuți politici, deci e orice, numai nu nostalgic comunist.

***

Cad bombe rusești pe malul ucrainean al Dunării, la doi pași de noi, iar resturi de drone ajung și în România.

În timpul ăsta, “naționaliștii” și “suveraniștii” tac sau se luptă în continuare cu “nazipassul” și vaccinul, cu “claritatea morală”, “intelectualii publici”, “colonialismul UE” și “imperialismul american”.

Nu vă pot spune ce scârbă îmi e de toată această bandă de ticăloși!

DE ACELAȘI AUTOR:

* Tăcerea intelectualilor asociați cu AUR, deci cu Putin

* Lui Klaus i-a mers: 9 ani de turism intens

* Avem ce merităm, după ce am permis ca jegul periferiilor să ocupe centrul civilizației

* Să-i lăsăm singuri cu biserica lor KGB-istă și satanizată!

* Cum conciliezi România Mare cu Ungaria Mare?

* Femeia aceasta rea și coruptă

* Războiul din Ucraina ca turnesol moral. Spune-mi cum te raportezi la Putin ca să-ți spun cine ești!

* Regele Charles și frontul de est al civilizației

* România europeană e singura pentru care merită să mori. Restul e mizerie, glod, trogloditism, primitivism, murdărie, barbarie. Cei care azi fac gargară suveranistă și naționalistă vorbesc pentru Rusia

Pravoslavnica aliniere a datei Paștelui pe calendarul iulian s-a făcut și sub presiunea politică a lui Stalin, pentru a-i separa pe ortodocșii răsăriteni de restul lumii creștine

2 COMENTARII

 1. Si mie 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 2. Ieri 17 Septembrie guvernul Republicii Polone a reamintit lumii, in cadru oficial cu reprezentare la cel mai inalt nivel, ca in urma cu exact 84 de ani Armate Rosie, urmata indeaproape din spate de trupe NKVD care aveau misiunea de a curata teritoriul „eliberat”, a invadat miseleste si criminal partea de est a Poloniei. Asa cum prevedea acordul sovieto-german din 23 August 1939 de la Kremlin privitor la impartirea sferelor de influenta (Einflussbereiche).
  Ati auzit cumva pe 26 Iunie anul acesta, sau in anii anteriori, ca „nationalistii” sau „suveranistii” valahi au imbracat zabranic de doliu pentru a ne aduce aminte ca in aceasta zi , in anul 1940, inaintasul lui Javrov, Vsevolod Molotov a inmanat reprezentantului roman Davidescu ultimatumul de evacuare a Basarabiei si Bucovinei de Nord in termen de 4 zile ?
  Ne-a amintit cumva vreunul din urmasii de detinuti ai Gulagul romanesc sau intelectuali de dreapta nationalista, arondati penibilului avorton politic AUR, scos de sub pulpanele „Ciumei Rosii”, ca in zile care au urmat acceptarii ultimatumului (27 iunie) armata romana care se retragea conform acordului a fost prinsa din urma, dezarmata si dezbracata de soldatii rosii, ca autoritatile civile (primari, jandarmi, postasi) erau scoase in suturi de asa-zisi civili basrabeni – in realitate agenti ai nkvd – si apoi linsati si ca peste o suta de mii de basarabeni au fost deportati in urmatorul an si nu s-au mai intors niciodata ?
  A aparut cumva pe 23 August, cand se implinesc 79 de ani de cand Romania a capitulat in fata lui Stalin, vreunul din acesti „patrioti impatimiti” sa ne reaminteasca ca aceasta a fost inceputul unei lungi si negre epoci in care cei mai buni romani au fost impuscati, exterminati in inchisori si lagare de munca, iar bunurile le-au fost jefuite la ordinul si sub supravegherea atenta a aceleiasi puteri criminale care se indeletniceste cu aceleasi ticalosii astazi in Ucraina ?
  Nu, ei se ocupa doar cu subiectele care convin lui Volodea cel Sangeros : gargara ortodoxista si anti-vaccinista, discurs virulent anti-Ucraina, trecerea sub tacere a crimelor pe care le-au savarsit rusii in trecut dar si astazi in Ucraina si nu in ultimul rand raspandesc otrava anti-occidentala. Ei nu sunt „dreapta nationalista”, sunt niste creatii mizerabile ale stangii comuniste romanesti, care de 34 de ani, cu unele mici sincope, tine cu ghiarele de aceasta tara amarata.
  Inchipuiti-va ca am fi ocupati de rusi, asa cum promitea generalul ala tembel putinist zilele trecute dupa ce lichideaza abcesul „nazist” din Ucraina si cel „romano-fascist” din Moldova. Credeti ca d’alde Tarziu, Georgica Che Gargara, Lavric si alti asa-zisi „nationalisti” sau „legionari” o sa participe la o putere politica colaborationista ?
  Nici vorba! O sa dispara prin decese misterioase dupa ce o sa fie acuzati ca sunt nazisti sau in cel mai bun caz, daca au fost agenti acoperiti ai rusilor, o sa dispara la fel de misterios in imensitatea spatiului de la rasarit. Romanii din “filonul de rahat comunist” o sa ii uite repede pe acesti “patrioti” si o sa ii intampine pe “eliberatorii” muscali cu intrebarea pe care au pus-o multi bucuresteni Contelui Czerny in Decembrie 1916, cand acesta intra in Bucuresti cu trupele Puterilor Centrale : “Stiti de cand va asteptam ? ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here