Șocant: rușii au înregistrat până acum aproape 900.000 de militari morți și răniți în Ucraina! Guvernul de la Moscova a plătit 46,6 miliarde de dolari despăgubiri

0
968
Rusia s-a umplut de cimitirele militarilor morți în Ucraina. În foarte multe cazuri, soldații valorează mai mult morți, decât vii pentru familiile lor. Sărăcia e atât de mare, încât cei 68.800 de dolari plătiți despăgubiri de Guvern sunt văzuți ca o avere

Sumele cheltuite de Guvernul de la Moscova cu compensațiile plătite pentru militarii uciși ori răniți în cele 18 luni trecute de la invadarea Ucrainei relevă pierderi de proporții înspăimântătoare ale armatei ruse. Într-un an și jumătate, Rusia a înregistrat aproape 900.000 de victime pe câmpurile Ucrainei!

Potrivit datelor publicate de Forbes, regimul Putin a plătit, până acum, 25,6 miliarde de dolari compensații familiilor celor uciși în luptă și încă 21 de miliarde de dolari compensații celor schilodiți.

Conform decretului emis chiar de Putin, pentru fiecare militar rus ucis în Ucraina, statul plătește familiei 68.800 de dolari. Fiecare militar rănit primește 41.300 de dolari.
Presupunând că nu s-au furat banii și nu s-au declarat cifre fictive, așa cum se întâmplă de obicei în Rusia, un calcul simplu ne arată 372.093 de morți și 508.474 răniți. În total, amețitoarea cifră de 880.567 de victime!

Este un bilanț cutremurător, de neimaginat în zilele noastre, mai ales pentru o țară care se pretindea a doua sau a treia putere militară a lumii. Sunt cele mai mari pierderi militare suferite de o armată de la Al Doilea Război Mondial încoace, după cele suferite de Vietnam în cei 11 de ani de război (1964-1974) cu americanii. Vietnamezii au înregistrat atunci, conform estimărilor, până la 950.000 de militari morți și peste 600.000 de răniți.

Revenind la războiul ruso-ucrainean, privită prin prisma acestui bilanț al pierderilor înregistrate de ruși, știrea despre iminenta mobilizare parțială pe care ar urma s-o anunțe Putin devine explicabilă. Pe 11 septembrie a apărut informația că în Rusia va urma un nou val de mobilizări, care va viza 7-800.000 de noi recruți.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mafia PSD: Agenția care a pierdut 740 de milioane de euro din PNRR pentru spitale e înțesată de PSD-iști care primesc sporuri uriașe tocmai pentru a atrage bani europeni în Sănătate!

* Europarlamentar român: „Criminalii din Guvern refuză banii UE pentru că nu pot să-i fure!” Solicitare oficială către Comisia Europeană să respingă cererea lui Ciolacu de a tăia din PNRR finanțarea de 740 de milioane de euro pentru spitale

* VIDEO. Lui Ciolacu i-a explodat în nas minciuna „9,4%”! Acum își contrazice propria mitomanie: de un an tot clămpănea că „nu putem mări pensiile din cauza plafonului de 9,4% din PIB, pus de USR în PNRR”

* În plină criză, Guvernul Ciolacu dă ilegal 180.000 de euro televiziunii lui Pandele, ca să trimită caravana lui Mircea Radu prin Europa

* Declarație dementă a ministrului Justiției: „În România sunt milioane de consumatori de droguri, nu pot fi băgaţi cu toţii la închisoare”. Ar însemna că cel puțin un român din 7 se droghează!!!

* PAPAHAGI: Ce scârbă îmi e de toată această bandă de ticăloși!

* VIDEO. Șoșoacă, în pericol! „În Casa Poporului se face sex pe bune! Îmi e și frică să deschid o ușă!”

* Șeful Sputnik.md, expulzat din Republica Moldova, este agent GRU, cu gradul de colonel! E încadrat ca parașutist în forțele aeropurtate rusești

* Cei trei care au nenorocit-o pe Simona Halep: francezi din echipa lui Mouratoglou, fostul antrenor al Serenei Williams. ITIA face lumină: cei trei sunt fizioterapeuta, directorul cu pregătirea fizică și însuși Mouratoglou

* SuperLiga jafurilor de arbitraj. Încă o viciere de rezultat: penalty clar neacordat oaspeților, la CFR Cluj – Petrolul 1-0. Nici VAR-ul nu-i oprește!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here