AUDIO / VIDEO. Ofițer rus: „Regimentul 6 pierdut. Vârful convoiului a intrat în ambuscadă. Comandantul a fost lichidat”. Comunicațiile rușilor au fost interceptate de ucraineni

0
5867

Serviciul de informații al armatei ucrainene a publicat o înregistrare audio/video cu atacarea unei coloane mari de tancuri rusești în districtul Brovarî, regiunea Kiev. Un ofițer rus anunță „lichidarea” comandantului acesteia. Transmisiunea radio dintre ruși a fost interceptată de ucraineni.

„Comandantul regimentului ocupanților, colonelul Zaharov, a fost lichidat în timpul luptelor din districtul Brovarî”, scrie serviciul de informații ucrainean pe Twitter, anunțând că trupele rusești au suferit pierderi semnificative de personal și echipament în urma atacului.

Pe înregistrarea video a fost adăugată o conversație radio între trupele rusești, interceptată de forțele ucrainene.

AUDIO-VIDEO: Atacul ucrainenilor și dialogul dintre comandanții ruși

Convorbirea radio dintre doi ofițeri ruși

Ofițer 1: Nitro, sunt Udar. Recepție.

Ofițer 2: Udar, aici Nitro. Regimentul 6 pierdut.

Ofițer 1: Ce?

Ofițer 2: Nu pot raporta despre regimentul 6. Strâng date. Multe pierderi. Ei (ucrainenii) ne-au așteptat. Vârful convoiului a intrat în ambuscadă. Comandantul regimentului ucis în acțiune. Încercăm să aflăm despre restul.

Ofițer 1: Imediat după ce aflați să îmi raportați. Recepție?”.

Ofițer 2: Tancuri și artilerie ne bombardau de acolo. Drone, de la Bayraktar din câte am înțeles. Încerc să-mi dau seama de celelalte pierderi.

1.400 de tancuri și alte blindate distruse de ucraineni

Serviciile de informații ale SUA estimează joi că numărul de ruși uciși în primele două săptămâni de război este de aproximativ 5.000 – 6.000, iar cel al răniților între 15.000 și 18.000.

Armata Ucrainei a anunțat joi că a distrus peste 300 de tancuri și 1.100 de alte blindate rusești, după 14 zile de luptă.

Bilanțul anunțat de Kiev, după două săptămâni de luptă, este de: 335 de tancuri, 1.105 vehicule blindate, 123 de sisteme de artilerie, 56 de lansatoare multiple de rachete, 29 de mijloace de apărare aeriană, 49 de aeronave, 81 de elicoptere, 526 de vehicule, 2 nave / bărci, 7 drone rusești distruse.

„New York Times” scria marți că peste 17.000 de arme antitanc ar fi fost livrate armatei ucrainene în doar 6 zile.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin ne amenință prin gura lui Lavrov: „Țările care livrează arme Ucrainei creează un pericol colosal, inclusiv pentru ele însele”

* Cum încearcă rușii să convingă liderii ucraineni să-și trădeze țara. Semnul trădării este „+”. Propunerea făcută de ruși primarului-erou din Irpin

* Un fake news rostogolit de Antena 3, parte a „războiului hibrid”, a provocat isterie națională la benzinării. Românii au făcut cozi uriașe să umple tomberoane, canistre și pungi de plastic, speriați că prețul va ajunge la 10-11 lei litrul

* VIDEO. „Vă puteți opri?! Băieții noștri distrug acolo hoarda fascistă!” Moderator TV putinist, atac violent la un colonel rus care spunea adevărul despre morții din Ucraina

* Rusia intră în incapacitate de plată la mijlocul lunii viitoare. Economia e în pragul colapsului, Banca Națională impune restricții drastice. Disperați, rușii încearcă să-și vândă petrolul cu discount de 20%

* Lavrov, robotul mincinos al lui Putin: „Nu plănuim să atacăm alte ţări. Noi nu am atacat nici Ucraina!”

* Directorul CIA: Putin și-a bazat decizia de a ataca Ucraina pe 4 presupuneri, toate false. Invazia nu merge cum se aștepta, iar „acum e supărat și frustrat”

Planul în 6 puncte al lui Boris Johnson pentru a-l pune pe Putin cu botul pe labe. Posibil și punctul 7: embargo total pe gazele și petrolul din Rusia

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

* Marele campion olimpic sub steagul URSS, născut pe pământ rusesc, a plecat la război, să lupte pentru Ucraina!

* „Un păduche ucrainean, mai rău decât păduchii de la Moscova”. E recordmenul Ucrainei, dar lucrează pentru ruși și refuză să condamna invadarea țării sale de către aceștia

VIDEO. Jefuitorii caselor abandonate sunt legați de stâlpi, cu pantalonii în vine, și bătuți cu nuiele, în orașele ucrainene aflate sub asediul rușilor

VIDEO. Garda Națională Rusă, măcelărită la intrarea în Harkov. „Nimeni nu ne va impune dictatura sa!” / „Acest om a venit să «denazifice» Ucraina și acum zace sub zăpadă”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina să lupte contra rușilor: “Trebuie să ajut”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* Japonezii i-au prins descoperiți pe ruși și vor să-și recupereze Insulele Kurile, ocupate de sovietici în cel de-al Doilea Război Mondial!

* O antrenoare de la naționala Rusiei îl amenință cu bomba nucleară pe japonezul care conduce Federația Internațională de Gimnastică! „Trebuie să-i amintim lui Watanabe – Hiroshima și Nagasaki”

* Sondaj INSCOP: Putin trage în jos și partidul rusofil AUR – 3,5 procente pierdute într-o lună! PSD scade constant, PNL crește spectaculos, USR crește ușor

Proiect de lege: în „situație de criză”, toți bărbații între 18-60 de ani pot fi încorporați. Armata primește puteri sporite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here