Justiția decide pentru a doua oară în două zile: greva PSD-istă de la STB este ilegală, angajații trebuie să reia imediat lucrul!

3
1000
Greviștii PSD, conduși de portavocea PSD-istului Vasile Petrariu

Tribunalul Bucureşti a luat vineri a doua decizie de încetare a grevei angajaților de la Societatea de Transport Bucureşti (STB), stabilind că aceasta este ilegală. La fel hotărâse și joi. Tot cu caracter executoriu și cu aplicare imediată. Sindicatul terorist condus de PSD-istul Vasile Petrariu ignoră și această a doua decizie a Justiției.

Ca urmare a caracterului ilegal al grevei de la STB, magistrații au dispus reluarea imediată a activităţii. Ca și joi, nici această hotărâre nu este definitivă, dar este executorie.

Tribunalul București a admis astfel o solicitare a conducerii STB, care a contestat în instanţă greva, pe motiv de nelegalitate.

Cu o zi în urmă, aceeași instanță – Tribunalul București – a admis o altă solicitare a conducerii STB și a decis suspendarea grevei, însă decizia a fost ignorată de către sindicaliști.

Astfel, greva angajaților STB și implicit haosul din traficul bucureștean continuă și vineri, în ciuda deciziei judecătorești care a stabilit suspendarea grevei și reluarea activității.

Executorii judecătorești au mers vineri dimineață la sediile autobazelor pentru a comunica oficial decizia instanței, prin afișare la intrare.

În același timp, primarul Capitalei, Nicușor Dan, s-a întâlnit cu conducerea societății. El a avertizat că angajații STB care nu respectă hotărârea judecătorească săvârșesc o infracțiune.

De asemenea, Nicușor Dan a cerut insistent ca PSD să se pronunțe dacă susține greva sau îi retrage sprijinul liderului sindical Vasile Petrariu, consilier PSD la Primăria Capitalei, cel care a organizat protestul ilegal și continuă să blocheze Capitala.

PE ACEEAȘI TEMĂ:

* Nicușor Dan dă șah PSD-ului: „Să spună dacă susține greva sau îi retrage sprijinul lui Petrariu!” / „Vrem dialog cu salariații STB, dar nu prin intermediul acestui lider penal”

* Chiar și fără „baronul de la metrou”, PSD continuă să terorizeze Capitala! „Noul Rădoi”, lăcătușul Vasile Petrariu, e omul Gabrielei Firea, căreia i-a făcut campanie deșănțată la STB, în 2020

* Cum s-au furat 220 de tone de motorină din bazele STB în 2021. Se fac curse mai puține, iar șoferii merg cu aerul condiționat oprit. Combustibilul le e vândut taximetriștilor

* Terorismul sindical continuă la STB! Capitala e paralizată și vineri dimineață. Gherila PSD-istului Petrariu refuză să pună în aplicare decizia instanței

* „Nu suntem tâmpiți!” Răspunsul tâmpit al sindicalistului-șef din autobaza STB cu furturi-record de motorină. Fusese întrebat de ce nu respectă decizia tribunalului de a reveni la lucru

* Audit intern: la autobazele STB-ului grevist se fură masiv motorină! Venit de șofer care vrea mărire de salariu: 8.000 de lei net

* Nicușor Dan: „Liderul de sindicat Vasile Petrariu, membru PSD, va avea soarta lui Ion Rădoi!“

* Terorism sindical marca PSD: Bucureștiul e paralizat de „greva politică” a STB. Nicușor Dan: „Am sesizat instanța, avem și plângeri penale contra sindicaliștilor”

* Teroriștii sindicali, zdrobiți în justiție! Greva STB a fost suspendată de Tribunalul București, care a dispus ”reluarea imediată a activității”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rusia somează NATO să se retragă din România și Bulgaria! Ministerul de Externe rus: „Toate trupele străine, armamentul și echipamentele militare grele să fie scoase din aceste țări”

* Răspunsul României la somația Rusiei ca trupele NATO să plece din țara noastră: Niet! Prezența NATO este o „reacție la comportamentul tot mai agresiv al Rusiei“

* În plină criză a energiei, șeful ANRE, PSD-istul Chiriță, se bronzează în Caraibe! Îl plătim cu 11.500 de euro pe lună

* PSD-istul Claudiu Manda, pe locul 9 în topul chiulangiilor din Parlamentul European. Soțul Olguței Vasilescu și-a luat apartament la Bruxelles cu 240.000 de euro

* “Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția. Hai să-i curmăm suferința!” Scandal, Ciolacu cere “ședință de urgență”

* Emilia Șercan: Ciucă își apără doctoratul plagiat cu aceleași argumente ca și Ponta în 2012. Sesizarea făcută la UNAp este praf în ochi

* Ludovic Orban, dezvăluiri despre felul în care l-a făcut ministru pe Nicolae Ciucă: „Mi-a fost propus de Iohannis”

* PSD a blocat certificatul verde de frică să nu-i fugă votanții la AUR! „Electoratul PNL era de acord 80%, cel al USR – 88%, la PSD era 50-52%. Au jucat cu ochii în sondaje”

* „Am avut neșansa să mă nasc în țara în care un organ îți omoară puiul și, ca să verifice dacă l-a omorât, îl împunge cu piciorul”. Tristețea nepoatei de ostaș austriac din Primul Război Mondial și a fiicei de fotbalist din echipa națională

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (68) / Căutat și-n otrava de șoareci

3 COMENTARII

  1. Cum este posibil ca acest netrebnic de la STB BUCUREȘTI pe nume Vasile Pietrariu sa nu fie luat la întrebări de organele abilitate ale statului pentru mizeria făcută cu acessta greva care este ilegală si sfidează normelevde conviețuire in societate.!
    Unde sunt cei care trebuie sa-și facă datoria pentru salariile uriașe pe care le obțin lunar???
    Chiar am ajuns ca niște neica nimeni de sindicaliști ,de la STB sa-ȘI bată joc de sutele de mii de bucuresteni și nu numai, care folosesc zilnic transportul in comun???
    ORGANELE STATULUI SA-ȘI FACĂ DATORIA URGENT ALTMINTERI ESTE HAOS GENERALIZAT.!!!

  2. Asistăm stupefiați la al doilea act al răzbunării moldovencei căreia Bucureștiul i-a tras un șut în koor de nu s-a văzut în 2020. Primul act a fost greva de la metrou. Numai că nu le-a mers cu Drulă (bravo lui!)
    Să te văd, Nicușoare, cât sânge-n instalație ai! Dă cu ei de pământ, că poți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here