Teroriștii sindicali, zdrobiți în justiție! Greva STB a fost suspendată de Tribunalul București, care a dispus ”reluarea imediată a activității”

0
1506

Tribunalul București a suspendat greva angajaților de la Societatea de Transport București (STB) și a dispus ”reluarea imediată a activității”. Decizia pronunțată joi după-amiază este executorie (chiar dacă nu este definitivă). Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele trebuie să iasă pe traseu imediat.

Conducerea STB, companie subordonată Primăriei București, a cerut încă de dimineață, în instanță, suspendarea grevei declanșate de sindicaliști încă de la prima oră (5.00). Șefii STB consideră că greva este ilegală, întrucât a fost declanșată în starea de alertă și, în plus, nu asigură minimum o treime din activitatea curentă.

Magistrații au analizat speța în regim de urgență, iar decizia lor confirmă caracterul ilegal al acțiunii sindicale. Un adevărat terorism sindical, dacă luăm în calcul efectele dramatice asupra traficului în București, cu sute de mii de oameni afectați direct sau indirect.

Angajații STB, conduși de liderul sindical Vasile Petrariu (consilier PSD la Primăria Capitalei), cer măriri de salarii, condiții mai bune de muncă și schimbarea directorului general al companiei, Adrian Criț, numit de PNL. Este evidentă și dimensiunea politică a acțiunii sindicale.

La ora 8.00 ar fi trebuit să fie pe traseu 1.450 de autobuze, troleibuze și tramvaie. Acestea au rămas însă în depouri și autobaze. Șoferii care au vrut să plece în cursă au fost presați de colegii lor sau de liderii sindicali să intre și ei în grevă.

Primarul Nicușor Dan și directorul STB, Adrian Criș, acuză liderii sindicali că au interese ascunse și amenință cu plângeri penale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Terorism sindical marca PSD: Bucureștiul e paralizat de „greva politică” a STB. Nicușor Dan: „Am sesizat instanța, avem și plângeri penale contra sindicaliștilor”

* În plină criză a energiei, șeful ANRE, PSD-istul Chiriță, se bronzează în Caraibe! Îl plătim cu 11.500 de euro pe lună

* PSD-istul Claudiu Manda, pe locul 9 în topul chiulangiilor din Parlamentul European. Soțul Olguței Vasilescu și-a luat apartament la Bruxelles cu 240.000 de euro

* “Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția. Hai să-i curmăm suferința!” Scandal, Ciolacu cere “ședință de urgență”

* Emilia Șercan: Ciucă își apără doctoratul plagiat cu aceleași argumente ca și Ponta în 2012. Sesizarea făcută la UNAp este praf în ochi

* Ludovic Orban, dezvăluiri despre felul în care l-a făcut ministru pe Nicolae Ciucă: „Mi-a fost propus de Iohannis”

* PSD a blocat certificatul verde de frică să nu-i fugă votanții la AUR! „Electoratul PNL era de acord 80%, cel al USR – 88%, la PSD era 50-52%. Au jucat cu ochii în sondaje”

* Șoșoacă a descoperit că ar fi rudă cu Djokovici! Strămoșii celor doi s-ar fi luptat eroic cu turcii, în 1389, la Câmpia Mierlei!

* „Am avut neșansa să mă nasc în țara în care un organ îți omoară puiul și, ca să verifice dacă l-a omorât, îl împunge cu piciorul”. Tristețea nepoatei de ostaș austriac din Primul Război Mondial și a fiicei de fotbalist din echipa națională

* SERIAL (67) / “Fraţilor, l-am prins pe Ceauşescu!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here