Încep să plece funcționarii „stresați” din Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand: două angajate de la Poliția Locală s-au dus “asistente” la biroul deputatului Tudorache

2
4347

Clotilde Armand remarcă luni, într-un comentariu scris pe Facebook, că noul ritm de muncă de la Primăria Sectorului 1 a devenit “un coșmar” pentru unii angajați, care încep să plece pentru că se simt stresați.

Primărița spune că situația o bucură, pentru că “suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora”.

Ea prezintă și cazul a două funcționare de la Poliția Locală plecate rapid ca “asistente” la cabinetul parlamentar al fostului primar PSD, Daniel Tudorache. Ambele femei, spune Armand, erau activiste social-democrate în uniformă de polițist local, plătite de la buget, dar care făceau muncă de partid.

Zilele trecute, primărița a relatat cum a descoperit că șefimea dintr-o instituție din subordinea Primăriei avea abonamente telefonice lunare de 75 euro.

Clotilde tocmai a ieșit victorioasă din alt război, cu operatorul de salubritate Romprest, care a refuzat să ridice gunoiul de pe străzi câteva luni și a dat în judecată primăria, pentru a o executa silit. Instanța a dat câștig de cauză Primăriei Sectorului 1. Romprest și-a reluat serviciile către populație fără să-și atingă scopurile.

Clotilde Armand despre “exodul” din Primărie

„Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coșmar pentru unii funcționari. Tot mai mulți dintre ei aleg să plece în alte structuri sau acuză că au devenit: stresați.

E foarte bine dacă scăpăm în felul acesta de acei funcționari care erau obișnuiți să nu facă absolut nimic pe banii cetățenilor. Totuși, suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora.

PS: Aflu că au mai plecat două doamne din Poliția Locală.

Cine sunt ele? Una dintre ele a fost reprezentantul PSD în BES și a apărut pe la televiziunea unui fost securist (după ce i-am prins în flagrant cu procese verbale deasupra sediului BES) explicând cum ”am furat” voturi. Cealaltă era mereu prezentă la întâlnirile mele cu cetățenii din sector și încerca să le deturneze făcând campanie pentru PSD deși era polițist local. Ambele aveau statut de funcționari publici. Unde au plecat? Au devenit asistente la cabinetul parlamentar al fostului primar. După faptă și răsplată…“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. DUCĂ-SEEEEEEE-,-ÎNVÂRTINDU-SEEEEEEEE!

    (La fel ca… BALASTUL — ÎMPOVĂRĂTOR, DĂUNĂTOR! — care… se tot aruncă singur peste bordul U.S.R., în ultimile zile: Presadă-et-comp.!!!!!!!!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here