Șoșoacă: „Cumva tot ajung eu la domnul Dragnea!”. Vrea să-l salveze de umilința de a spăla WC-uri la pușcărie

1
2690
Diana Șoșoacă - Liviu Dragnea

Diana Iovanovici-Șoșoacă, (încă) președinta Comisiei de abuzuri a Senatului, a susținut duminică noaptea, într-un live pe pagina ei de Facebook, că adevărata cauză a scandalului din AUR are legătură cu Liviu Dragnea!

Senatoarea urlătoare spune că ea și-a propus să meargă la Penitenciarul Rahova, pentru a vedea “abuzurile” la care este supus “domnul Dragnea” (după cum spune trompeta acestuia, Codrin Ștefănescu). Dar scandalul izbucnit în AUR o va lăsa fără funcția de președintă a Comisiei de abuzuri și va face mai dificil accesul ei la pușcărie!

După excluderea sa din Grupul parlamentar al AUR, Diana Șoșoacă urmează să fie schimbată din fruntea Comisiei de abuzuri din Senat. În locul ei va fi numit alt senator AUR.

Toate aceste evoluții au înfuriat-o și mai tare pe senatoarea urlătoare, care face dezvăluiri în serie – unele adevărate, altele exaggerate sau chiar mincinoase – din culisele AUR. Duminică seara a venit vremea unei povești cu “bietul” Dragnea. Dezvăluiri cu strigături!

Șoșoacă despre Operațiunea “Salvați coruptul Dragnea!”

„Cumva tot ajung la domnul Dragnea!”

  •  „Hai să vă spun bmba bombelor. De ce s-au speriat… Cu două zile înainte să înceapă scandalul (scandalul din AUR – n. red.), am primit un telefon – telefoanele noastre sunt ascultate, eram la birou… Era cineva din partea domnului Dragnea. Vă mai aduceți aminte de domnul Dragnea? OUG 13? PSD-ul real? Mi s-a comunicat că împotriva lui se petrec abuzuri la penitenciar și că mi se solicită să mă duc să văd halul în care este tratat Dragnea. Și am acceptat.”
  • „Săptămâna asta trebuia să mă duc la penitenciar, să văd în cel hal nu se respectă legea în penitenciare.”
  • Eu, săptămâna asta, trebuia să mă duc n vizită la Dragnea, să văd ce se întâmplă cu abuzurile cu care am fost sesizată. Să știe și PSD-ul, să știe și PNL-ul, să știe și USR-ul!
  • Apropo, #reziștilor, pă unde sunteți, mă? Că erați 300.000. Arăta Rareș Bogdan cum creștea numărul vostru și când ați aprins luminițele… Eram acasă, călcam și mă uitam la televizor și mă întrebam: băi, frate, de unde s-au adunat ăștia atâția?! Băi, da’ de unde au știut ei să pună luminițele alea pe cer?! Toți odată, 300.000 de oameni. Mamă, ce telepatie funcționează în 300.000 de oameni! Păi, nu vă e rușine să vă fie?!”
  • „Mă acuzați pe mine că sunt #Rezist? Da, frate, sunt #rezistentă! Sunt #rezistentă, da nu #reziștii ăia care erau luminițele, că pe mine nu m-a plătit nimeni!”
  • „Da, domnule Dragnea, se pare că nu sunt lăsată să vin la dumneavoastră, să văd cum își bat joc de dvs. și de ceilalți deținuți.”
  • „Să-ți bați joc de un om, să-l umilești punându-l să spele WC-uri, când voi aveți acolo personal care spală WC-uri… Asta faceți cu deținuții politici: îi umiliți, îi scuipați, îi bateți… Asta este România? Păi da’ Uniunea Europeană ce face?”
  • „Cumva tot ajung eu la domnul Dragnea!”

Codrin Ștefănescu: „Adevăratul PSD e deținut politic la Rahova. Vor să-l extermine!”

Tot duminică seara, într-o postare pe Facebook, Codrin Ștefănescu (fost secretar general al PSD în regimul Dragnea) a acuzat conducerea PSD de lașitate, pentru că nu face nimic împotriva “abuzurilor” – imaginare – la care ar fi supus mega-coruptul Dragnea.

„PSD parcā s-a prăpădit! Nu țipā, nu ia poziție, nu existā! Adevăratul PSD e deținut politic la Rahova. Unde i se incalcā toate drepturile conferite unui român aflat intr-o astfel de situație! Toate! Astāzi am fost sā-l vād pe Liviu Dragnea! Și am aflat cā i se refuzā in continuare dreptul la muncā, cu toate deciziile judecătorești cu tot. Pentru cā fiecare zi de muncā înseamnā un plus pentru eliberarea sa. Iar Sistemul nu dorește asta! Vor sā-l ținā acolo, sā-l umileascā, sā-l extermine! Și indiferent de lașitatea colegilor mei, eu voi continua sā-l vizitez și sa-i transmit gândurile voastre!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here