Clotilde Armand a înlocuit abonamentele telefonice lunare de 75 de euro cu unele de 5 euro pentru angajații din Administrația Unităților de Învățământ

3
20859

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1 din București, a anunțat că a tăiat 25 de abonamente la telefonie mobilă în valoare de 75 de euro bucata lunar pentru funcționarii Administrației Unităților de Învățământ. În loc, s-au făcut noi abonamente de 5 euro lunar, cu care Armand este absolut convinsă că angajații se vor descurca foarte bine.

Economia rezultată la buget doar din acest “mărunțiș” este de 21.000 de euro pe an. Pentru a putea eficientiza cheltuielile, Clotilde Armand a reorganizat mai multe direcții, trecându-le sub comanda Primăriei. A concediat șefii mai multor instituții, între care Poliția Locală și arhitectul șef, generând atacuri violente din partea Mafiei.

Deciziile au stârnit opoziția vehementă a PSD și chiar a unor consilieri PNL.

Anunțul făcut luni de Clotilde Armand: “De ce este sănătoasă reorganizarea în administrația publică? Un mic exemplu: Înțeleg că doamnele și domnii de la Administrația Unităților de Învățământ Sector 1 aveau niște abonamente de telefon de vreo 75 € lunar. Vreo 25 de bucăți. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă și cu un abonament de 5 € lunar. În luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele. Reducem hemoragia banilor publici de peste tot“.

https://www.facebook.com/clotildearmand.ro/posts/256230669201599

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

 1. Femeia asta chiar o să reușească să-i pună cu botu’ pe labe pe toți profitorii și șmecherii care roiesc în jurul Primăriei acestui important sector al Capitalei!

  Acest lucru l-au conștientizat toți: de aceea a și devenit, inclusiv prin media (televiziuni, în special!),… PRINCIPALA țintă a P.S.D.-iștilor, A.U.R.-iștilor și ESCROCILOR de tot felul!

  Cu atât mai păcat este că și unii consilieri de sector, din cadrul… coaliției de centru-dreapta (!), dau apă la moară adversarilor RESETĂRII/REFORMEI-COMPLETE-și-RAPIDE, pe care Clotilde Armand a inițiat-o imediat după preluarea funcției de primar al Sectorului 1 din București!

 2. Nimic de despre evaziunea fiscala a corporatiilor la nivel de politica isr?profit nedeclarat care implica atatea costuri pentru romani,iti flutura 3 gaini si ursii stau bine in barlog

  • Ce legătură are RISIPA de la Primăria Sectorului 1 din Capitală cuuu… (vă cităm:) „evaziunea-fiscală-a-corporațiilor”??????!

   Înțelegem, măiii… OAMENII-RUȘILOR, de la A.U.R., că ați primit ordin de la Moskva să creați cțât mai multe DIVERSIUNI, prin comentarii (vezi NOII – ! – neobosiți postaci-„trolls” „Vlaicu”, „tudor” ș.a.) la ZIARISTII.COM, dar…, vorb’aiaaa…: „MAI RĂSFIRAȚI, BĂIEȚI, MAI RĂSFIRAȚI, ce dracu!”, căăă… uite: încurcați „site”-urile, articolele și, implicit mesajele/comentariile!
   (De-o pildă, comentariul ăsta, cu evaziunea-fiscală, era pentru… ALT ziar sau, măcar, pentru ALT… articol!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.