Încă un covidiot! Actorul Dragoş Bucur: „Nu port mască şi nu mă vaccinez”. Pro TV nu are nimic de zis?!

5
6027
Dragoș Bucur

Încă un artist mare se dovedește un om mic, chiar iresponsabil! Actorul Dragoş Bucur (43 de ani), realizatorul emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV, a transmis un mesaj penibil pe Facebook. În septembrie 2020, Bucur a trecut prin experiența infectării cu SARS-CoV-2, dar a avut o formă uşoară a bolii. Egoismul îl face să ignore suferința și durerea celor cu forme grave, unele chiar fatale.

„În cazul în care nu aveţi pe cine să înjuraţi: nu mă vaccinez şi nu port mască”, a scris Dragoș Bucur pe pagina sa de Facebook.

Inevitabil, Dragoș Bucur aduce prejudicii și Pro TV, dată fiind asocierea imaginii sale cu cea a televiziunii la care face o emisiune. O delimitare a Pro TV de asemenea poziționări iraționale ar fi necesară.

„O dezamăgire. Stupid. Să-ți fie rușine!”

Postarea lui Dragoș Bucur a adunat aproape 5.000 de aprecieri, peste 1.500 de comentarii şi peste 400 de distribuiri în câteva ore de la publicare. Majoritatea mesajelor sunt critice.

 • „Nu înţeleg de ce trebuie să faci propagandă? Mare dezamăgire…”
 • „Prima parte e alegerea ta, a doua e o încălcare a legii. Puţin stupid. Chiar, centură porţi?”
 • „Eu voi da report acestei postări. Este inadmisibil ce faceţi aici. Să vă fie ruşine!”
 • „Eu port mască. Am avut Covid, că am luat de la fraieri care nu poartă şi tuşesc pe unde apucă fără să pună mâna la gură, sau pun mâna la gură şi pe urmă ating orice în jurul lor.”
 • „Nu ai fi singura dezamăgire… Mă refer la oameni de la care aş fi avut pretenţii.”
 • „Dragoş Bucur, ai pus cheie la visuri.”
 • „Păi, nu a zis nimeni că e nevoie să ai creier şi cunoştinţe de cercetător ştiinţific pentru a juca în filme. Poţi avea talent ca actor şi să nu prezinţi urme de gîndire critică, nu ai fi primul. Dar nu e musai să te şi lauzi cu asta.”
 • „M-aş duce până la Gară să iau trenul, apoi aş face oleacă de tur al României, doar ca să aflu cine naiba te-a întrebat.”
 • „Olivia Steer, îţi ordon, ieşi din acest tânăr!”

Au existat şi persoane – puține – care i-au ţinut partea actorului, felicitându-l pentru „curaj”.

Bittman, „Garcea”, Mărgineanu, Puiu, Bucur, Carmen Tănase, Bianca Drăgușanu… Plus Stanoevici

Dragoş Bucur nu este singurul artist din România care face declaraţii anti-mască şi anti-vaccin.

Campion este cântărețul Dan Bittman, care a mers până la a o acuza pe Andreea Esca de înscenarea infectării cu Covid-19.

Foarte activ în retorica anti-măsuri de siguranță în pandemie a fost și fostul Pro TV-ist Mugur Mihăescu – „Garcea”.

O altă vedetă Pro TV, actorul Mihai Mărgineanu, a etalat aceeași îngustime a minții în privința pericolului Covid-19.

Mare propagandist „anti-botniță” a fost și actorul Bogdan Stanoevici, care și-a plătit prostia arogantă cu prețul vieții.

Tot împotriva „botniței” a protestat, stupid, și regizorul Cristi Puiu, atât la TIFF 2020, cât și la un miting al covidioților, în București.

Și actrița Carmen Tănase a arătat aceeași aplecare spre teoriile conspiraționiste privind pandemia de Covid-19.

Mare amatoare de teorii ale conspirației s-a dovedit și o „vedetă de saltea”, Bianca Drăgușanu, care a livrat la TV o minciună ordinară: „Mi s-au propus bani ca să declar că am Covid”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

 1. Nu sunteti liberi cand le puneti pumnul in gura celorlalti sau ii insultati! Acest actor de care nu am auzit pana acum, nu a negat existenta covid, nu i-a sfatuit pe ceilalti sa nu poarte masca sau sa nu se vaccineze, ci a spus ce face el, ceea ce este perfect legal si un drept garantat de Constitutie! Vaccinarea nu este obligatorie in nicio tara! Nu este obligatoriu sa porti masca daca nu socializezi si nu iesi in locurile publice. Daca actorul s-a plimbat prin locurile publice fara masca si nu a fost amendat pana acum de zeci de ori este vina politiei. Daca nu exista probe fotografii sau martori care sa dovedeasca ca nu a purtat masca in locurile publice, nu a incalcat nicio lege. Avand in vedere penuria de vaccinuri din Romania, faptul ca adultii tineri care au trecut prin covid dezvoltand anticorpi nu doresc sa se vaccineze este un lucru bun pentru cei aflati in categorii de risc pentru care nu exista oricum suficiente vaccinuri, iar avand in vedere ca in Romania ti se face rapelul cu un vaccin diferit fata de ceil initial, ca pilosii se vaccineaza peste rand, adevaratiii covidioti sunt in autoritatile statului si nu pe feisbuc!

 2. „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!” Din lumea …necuvântătoarelor. Dragă „Jos PCR-PSD”, dacă dintr-un text destul de concis „explicat” ai doar atât de remarcat, e păcat de … intervenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here