VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

6
5963

Actorul Mugur Mihăescu (53 de ani) – alias „Garcea”, alias „Leana lu’ Costel” – trece la nivelul următor al scenariului său de anarhist – patron de cârciumă. Nu se mai limitează să iasă în Piața Victoriei pe timp de pandemie, ci cheamă lumea în stradă, într-un apel cu accente instigatoare.

„Am încercat până acum cu vorbă bună să le explic că nu fac bine ceea ce fac. M-am decis să fac apel la voi și să vă chem pe data de 31 octombrie în Piața Victoriei, pentru a le atrage atenția acestor indivizi că locul lor nu este acolo. Fac apelul ăsta pentru că nu mai suport”, a spus Mugur Mihăescu într-o filmare publicată pe contul său de Facebook.

„Vă chem duminică, 31 octombrie, la orele 19.00, în Piața Victoriei”, a continuat „Garcea”, făcând o încurcătură de dată. A încercat să repare în textul ce însoțește filmulețul: „Este sâmbătă, nu duminică, cum greșit (la nervi) am spus în filmare”.

Mugur Mihăescu i-a chemat în ajutor și pe alți influenceri, nominalizându-i pe Dan Bittman, Mădălin Ionescu și Selly, dintre care primii doi cu certe accente conspiraționiste.

Mugur Mihăescu a fost informator al Securității, în perioada 1986-1989, cu indicativul „Mihai”.

VIDEO: Apelul lui „Garcea”

 • „Îmi găsesc cu greu cuvintele în această zi în care asist la asasinarea, la măcelărirea unor industrii din economia românească. Mă refer la HoReCa, mă refer la turism, mă refer și la artiști, la sportivi. Mă refer la măcelărirea sistemului educațional din România.”
 • „Am încercat până acum cu vorbă bună să le explic că nu fac bine ceea ce fac. Nu doar eu – mulți alții.”
 • „M-am decis să fac apel la voi și să vă chem pe data de 31 octombrie în Piața Victoriei, pentru a le atrage atenția acestor indivizi că locul lor nu este acolo.”
 • „Dacă până miercuri Guvernul României nu va aloca bugetele necesare salvării întregii industrii afectate, fac apel la voi, prietenii mei, la toți cei care gândiți, indiferent de culoarea voastră politică – aici nu e vorba de culoare politică, ci de un bun-simț elementar, de o empatie elementară, pentru că două milioane jumătate de oameni aruncați în sărăcie nu reprezintă chiar nimic în țara asta…”
 • „Fac apel la influencerii de pe Facebook – Dab Bittman, Mădălin Ionescu, Selly… Selly, de câte ori n-ai vrut să vorbești cu individa de la Educațiie despre ce se întâmplă în Educație?”
 • „Fac apelul ăsta pentru că nu mai suport.”
 • „V-aș ruga, înainte să dați cu piatra, să vă gândiți de două ori și să fiți atenți foarte bine la ceea ce v-am spus aici, nu la fața mea, la personajele pe care le-am interpretat, la discreditările care mi-au fost aruncate.”
 • „Până atunci, vă chem duminică (în realitate, sâmbătă – n. red.), 31 octombrie, la orele 19.00, în Piața Victoriei, pentru ca oamenii ăștia să aibă parte de ce și-au dorit întotdeauna: de alegeri. Alegeri anticipate!”

Așadar, protestul ar urma să aibă loc sâmbătă, 31 octombrie, în Piața Victoriei, începând cu ora 19.00.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

 1. @Vlaicu

  Subscriu.

  Plus un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolii.

  Ce ne-au făcut pe 10 august, ar trebui aplicat și acum, prea sunt protejați de jandarmi acești netrebnici periculoși și conspiratiști.

 2. Vă plac proștii și idioții votați-i numai nu vă mai plângeți după alegeri că nu se va putea face nimic, ne vom întoarce la ceașcă și să vedeți ce bine va fi, căci voi majoritatea ori nu ați prins perioada ceașcă ori sunteți atât de corupți că nu vă puteți lepăda de el!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here