vineri, aprilie 19, 2024
AcasăMainVIDEO. Dan Bittman își continuă delirul conspiraționist: "În Germania nu moare nici...

VIDEO. Dan Bittman își continuă delirul conspiraționist: „În Germania nu moare nici dracu’ de Covid!” / „Să dea Dumnezeu să mor și eu de Covid!”

-

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman (58 de ani), își continuă delirul conspiraționist, început pe Facebook și desăvârșit în studioul lui Gâdea. Artistul „cu sufletul la PSD” a lansat niște teorii bezmetice la Antena 3, inclusiv pe aceea că România nu trebuie să se ia după nimeni din afară: „Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania… În Germania nu moare nici dracu’!”. În realitate, Germania înregistra 9.999 de morți Covid în momentul în care Bittman lansa aceste fake news-uri rușinoase.

În dezlănțuirea sa de la Antena 3, Dan Bittman a produs fake news în serie. Opt minciuni sunt flagrante.

  1. „În Germania nu moare nici dracu’!” FALS! Germania a raportat până acum 9.999 de morți Covid.
  2. „Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania!” FALS! Acelea nu sunt povești, ci întâmplări adevărate și deseori dramatice.
  3. „Un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur”. FALS! În raportarea zilnică a Grupului de Comunicare Strategică (GCS) apare această frază-tip, în care doar cifrele se schimbă de la o zi la alta: „În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate X cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 (Covid-19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”.
  4. „Vrem să îngrozim un popor întreg?” FALS! Nimeni nu și-a propus asta, nu există vreo dovadă în acest sens.
  5. „Lockdown-ul este modelul Orwell, din «1984»”. FALS! Lockdown-ul (carantina) este o măsură-limită prin care o țară, o regiune sau o localitate poate depăși o situație critică (exemplul cel mi recent: Israel, care prin lockdown a coborât de la 11.000 la 1.000 de noi infectări pe zi).
  6. „Inamicul nevăzut este un virus care a produs câteva mii de decese în 9 luni de zile”. FALS! La nivel mondial, Covid-19 a produs până în prezent 1.136.530 de decese (sursa: Worldometers.com).
  7. „Cum poţi să spui că cineva ţi-a murit de Covid când nu se face nicio autopsie?” FALS! Medici reputați, inclusiv de la Spitalul Colentina (administrat de un politruc PSD numit manager de Gabriela Firea), au declarat public că fac autopsii pe victime Covid-19.
  8. „Medicii ar trebui să iasă primii în Piaţa Victoriei”. FALS! Rolul medicilor e să vindece oameni în spitale, nu să protesteze în Piața Victoriei, mai ales în pandemie.

VIDEO: Aberațiile lui Dan Bittman la Antena 3

Afirmațiile delirante ale lui Dan Bittman

* „Ne luăm după alte ţări, în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeţi să gândiţi cu minţile voastre! Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de tot felul de poveşti care vin din Franţa, din Italia, din Germania!”

- Advertisement -

* „În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că ştiu să aibă grijă de ei şi îi tratează.”

* „În România, avem câteva mii de aşa-zise infectări pe zi şi, iartă-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur.”

* „Cred în modelul suedez, modelul neo-zeelandez, modelul bulgăresc, modelul grecesc, modelul unguresc…”

- Advertisement -

* „Cum e posibil să înnebuneşti nişte oameni cu un test cu 30% marjă de eroare (testele PCR – n. red.)? Hai să fim serioşi! Vrem să îngrozim un popor întreg? N-o să mai ieşim pe străzi, mare şmecherie.”

* „Lockdown-ul este modelul Orwell, din «1984», dar mult mai deştept. Acolo se luptau cu un inamic nevăzut, aici inamicul nevăzut este un virus care a produs câteva mii de decese în 9 luni de zile.”

* „Cum poţi să spui că cineva ţi-a murit de Covid când nu se face nicio autopsie? Este inadmisibil pentru echitatea lor, a medicilor, pentru coloana lor vertebrală. Medicii ar trebui să iasă primii în Piaţa Victoriei.”

* „Suntem oameni care ne-am descurcat toată viaţa, prin talentul nostru, şi am plătit taxe statului român… Să nu spună cineva că ăştia din Guvern, din Grupul de Comunicare, nu-şi dau seama de răul pe care-l fac. Este un rău general.”

* „Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva dreptul la muncă, în felul în care mi se restrânge acum, în plină democraţie. Sunt nişte drepturi, cred că încă le mai avem. Aflu de la zi la zi că mi se restrâng toate drepturile posibile.”

Bittman la Gâdea

„Cer demisia acestor nenorociți!”

Cu o zi înainte de apariția la Antena 3, într-un mesaj de esență PSD-istă, Dan Bittman ceruse „demisia nenorociţilor” din Guvern. „Cer oficial demisia acestor nenorociți. Trebuia să pice Guvernul acesta de 10 ori! Toți cei care au organizat desantul penibil, demonstrând că pentru mine e ciumă, pentru alții mumă… Cum adică? Tu asta numești protejarea unei națiuni?”, a vituperat Bittman la Gandul.ro.

„Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu! Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a mai spus Bittman.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. O dovada in plus, cat de dificil este sa desparti caracterul artistului de arta sa. Asa cum nu mai pot citi poeziile lui Paunescu, fara sa ma gandesc la personalitatea lui abjecta, nu mai pot sa ascult „Sa nu-mi iei…” fara sa ma gandesc la ineptia vocalistului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -