VIDEO. „Andreea Esca şi-a înscenat îmbolnăvirea cu Covid!” Delirul conspiraționist al lui Dan Bittman frizează demența

1
4193
Mădălin Ionescu - Dan Bittman

Dan Bittman, cântărețul cu viziuni PSD-iste și gândire conspiraționistă, se adâncește în teorii absurde, bolnave, de-a dreptul demente. Mai nou, solistul de la Holograf o acuză pe Andreea Esca, vocea nr. a Pro TV, că și-a înscenat infectarea cu Covid-19.

Invitat în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu, Dan Bittman a continuat să facă afirmaţii scandaloase. El a spus răspicat că nu crede că ştirista Andreea Esca a fost bolnavă de Covid-19. Bittman a pus totul pe seama conspiraţiilor care circulă de luni bune, conform cărora artiştii şi influencerii ar fi plătiţi să afirme că s-au îmbolnăvit.

Nu demult, Bittman s-a manifestat împotriva purtării măștii de protecție.

Delirul conspiraționist al lui Dan Bittman

„Nu aşa se trece prin boala asta şi nu aşa se revine la ştiri – veselă şi ferice!”

* „S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor… Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri – veselă şi ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acuma cu Pro TV-ul, care în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem.”

* „Lanțurile mari, străine, au voie cu geamuri închise și cu… Cu lingura aia cu care îți iei măsline la Megaimage, poți să te infectezi și tu, și alte 100 de persoane.”

„Este o manipulare urâtă și cineva ar trebui să răspundă. Și prima ocazie ar fi acum: în 6 decembrie, ar cam trebui să răspundă”

* „Chinezii au vaccinul de câteva luni și au vaccinat toată armata, primul lucru pe care l-au făcut. Rușii, la fel, au vaccinat toată armata. Noi nu vrem să importăm din asemenea țări, pentru că noi așteptăm Keiserul să ne scoată peste vreo două luni.”

* „Sunt mai liberal decât cei care azi ne arată degetul arătător şi ne spun ce trebuie să facem. Fac precizarea că reprezint oarecum categoria artiştilor liber-profesionişti, nu pe aceia care sunt angajaţi în teatre, operă. Eu nu am fost niciodată angajat la stat.”

* „Realitatea nu mai concordă cu știrile acestea alarmiste. Nu mai vreau să văd crainici disperați, cu ochii înlăcrimați, știind foarte bine să joace teatru, știind foarte bine să manipuleze. Nu mai vreau! Mulțumesc frumos! Pot să vă fac eu o demonstrație, dacă vreți, mâine facem un filmuleț, în care găsim și victime prin parcuri. Este o manipulare urâtă și cineva ar trebui să răspundă. Și prima ocazie ar fi acum: în 6 decembrie ar cam trebui să răspundă.”

VIDEO: Discuția Mădălin Ionescu – Dan Bittman

„România reprezintă doar o sursă de petrol și grâne pentru alții”

* „În România, presa a ajuns zero. Zero!”

* „Eu nu mai vreau să mă compar nici cu Franța, nici cu Italia, nici cu Germania. Eu sunt România, o țară la periferia Europei – vai de capul meu! Care nu prea reprezint decât o sursă de petrol și grâne pentru alții.”

* „România nu are o industrie de război în momentul de față. Mie mi se spune că trebuie să aștept care să-mi vină din America sau de nu știu unde, și eu nu am posibilitatea să mi-l dezvolt singur.”

* „Marotele cu Rusia sunt pentru mintea proștilor.”

„Trebuia să fie zeci de mii de morți!”

„În felul în care am văzut că s-au întâmplat lucrurile în această vară, trebuia să fie nu zeci de mii de cazuri pe zi, de infectări, ci zeci de mii de morți!”

* „Dacă acest virus era atât de letal pe cât se spune – ceea ce nu este… Pentru că știrile ar trebui să înceapă cu: «Sunt 200.000 de oameni care au scăpat, care s-au vindecat». Așa ar trebui să înceapă orice știre în fiecare zi. Acuma s-a lărgit plaja – 300.000… Dar nu s-ar mai panica oamenii… și atuncea nu ne-am mai putea vinde noi ălea… sau închide ălelalte… sau face treaba fără licitații, cum se întâmplă acuma…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. O naparca, asta este Bittman. O naparca sinistra. E foarte credibil pentru cei deja fascinati de minciunile de la Antena 3 si Romania TV, precum si de manipularea liderilor PSD care au sfidat pandemia…Te face sa te indoiesti, dar numai daca nu esti cu picioarele pe pamant.
    Suntem atat de multi incat cei bolnavi par destul de putini ca toata tarasenia cu pandemia sa para o bazaconie…Dar asa putini cati infectati sunt, spitalele nu au fost proiectate sa faca fata atator cazuri si aici incepe tragedia…Nici personal medical n u este suficient, deci, razboiul biologic aici isi incepe actiunea sfasietor de tragica. Dar acesti indivizi care raspandesc ideea ca totul e o prostie au rol electoral, ai zice. Dupa mine ei au rol dublu, atat electoral si destabilizator, cat si pur si simplu criminal. E vorba de crima in masa. Pacalesti oamenii ca pandemia e o facatura, multi chiar te cred. Si dintre ei, o parte ajung sa se imbolnaveasca si sa sufere SAU CHIAR SA MOARA! Dar ce-l doare pe acest DESCREIERAT de Bittman ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here