miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMainVIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o...

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

-

Antena 3 a adus-o în studioul emisiunii lui Mihai Gâdea, miercuri seara, pe actrița Carmen Tănase, care a fost lăsată să-și expună pe îndelete, la oră de maximă audiență, teorii conspiraționiste care frizează nebunia. Fără să prezinte niciun argument, actrița a povestit că epidemia de coronavirus este, de fapt, un plan bine pus la punct „de cineva” care vizează copiii.

Invitata s-a absolvit de orice responsabilitate pentru afirmațiile sale menționând că „așa cred eu”. Moderatorul Mihai Gâdea n-a zis nu, ba, mai mult, pe parcursul dialogului a strecurat și el “pastile”: “Nu sunt foarte convins că virusul este natural”.

Antena 3 nu este la prima emisiune de acest fel. Postul mogulului Dan Voiculescu promovează frecvent conspiraționiști

Nu este o surpriză că Antena 3 încalcă cele mai elementare norme jurnalistice și că diseminează în societate teorii demente, menite să provoace psihoză în masă și să înspăimânte populația.

Trustul mogulului criptocomunist Dan Voiculescu face acest lucru încă de la înființare. Acum doar câteva luni, tot Antena 3 îl băga în direct, în regim de breaking news, pe deputatul Cătălin Rădulescu-“Mitralieră”, care anunța pe un ton alarmat că măsurarea temperaturii la intrarea în magazine ascunde, de fapt, furarea datelor personale.

- Advertisement -

Prin Antena 3, “Mitralieră” chema oamenii să se revolte și să refuze această operațiune. A3 a mai avut și alte asemenea acțiuni în pandemie.

În schimb, este o surpriză că un om educat și, aparent, întreg la minte, precum actrița Carmen Tănase, poate debita asemenea enormități, fără să aibă nici măcar cel mai mic argument.

Carmen Tănase: „Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Mă gândesc cu îngrijorare la copii pentru că am realizat că ei sunt ținta acestei lumi noi“

Citiți mai jos delirul de persecuție produs în direct, miercuri seara, la Antena 3, în emisiunea Sinteza Zilei.

- Advertisement -

Carmen Tănase: „Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică, nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu! Există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred! Eu tot refuz să-mi fie teamă.

Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută.

Și atunci refuză să-mi fie teamă, dar mă gândesc cu îngrijorare la copii pentru că am realizat că ei sunt ținta acestei lumi noi – ni se tot spune că trebuie să ne obișnuim cu viața această nouă pe care o s-o trăim. Ce înseamnă viața asta nouă?

Noi avem puncte de reper, noi avem pe ce să ne bazăm, avem un trecut. Am trecut și noi prin dictatură, am trecut prin comunism, prin probleme, prin lipsuri, apoi a venit această libertate, pe care fiecare a înțeles-o cum a vrut, dar am trăit.

Generația noastră și-a făcut meseria, am trăit, a râs, s-a distrat, a mers în străinătate.

„Copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici. Reflexul lor așa va fi format“

Oamenii aceștia care sunt acum tineri și mai ales copiii care sunt în formare acum, care acum își dezvoltă și sistemul imunitar, dar și absolut toate circuitele psihice, copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici. Reflexul lor așa va fi format.

Să nu iasă din pătratul acela, pentru dacă vor ieși va fi nenorocire, moare bunicul acasă, să nu se apropie de colegul, să nu pună mâna pe el, pentru că e nenorocire, să nu vadă chipul educatoarei, chipul învățătoarei care acum zâmbește, acum este încruntată, acum vrea să-l mângâie, dar nu poate, să-l tragă de ureche, dar nu poate.

Pentru că așa se dezvoltă un copil. Noi mâncam fructe de pe jos, pentru că sistemul nostru imunitar e în comuniune cu natura, dar copiii aceștia sunt dezinfectați pe mâini de frică. Eu înțeleg părinții, dar cum se dezvoltă el? El nu mai are afect, se dezvoltă fără empatie!”.

Realitatea, dincolo de delirul paranoid: ONU și guvernele lumii fac eforturi disperate pentru salvarea actualei generații de copii. Redeschiderea școlilor face parte din aceste încercări

Discursul actriței Carmen Tănase este al unui om neinformat, cu o viziune paranoidă asupra lumii și care își explică tot ceea ce se petrece în jur prin conspirații ale unor persoane rău intenționate.

De prisos să reamintim că, încă de la începutul pandemiei, autoritățile din întreaga lume au căutat cu disperare soluții pentru a salva mai ales modul de viață și procesul educațional al tinerelor generații. La ONU s-au organizat conferințe și s-au făcut studii pe această temă, însuși secretarul general al organizației avertizând că trebuie găsită o modalitate pentru a evita “o catastrofă educațională”.
Din aceleași rațiuni, guvernele au decis, în cele din urmă, să-și asume riscul redeschiderii școlilor, având certitudinea că numărul victimelor va crește, dar pentru a asigura pentru restul copiilor – cei care vor scăpa – accesul la educație și revenirea la un mod de viață cât mai apropiat de cel de dinaintea pandemiei.

Agitația pentru descoperirea cât mai rapidă a unui vaccin are, printre altele, aceeași rațiune – controlarea epidemiei, pentru ca viața copiilor să nu fie foarte mult afectată.

“Planul” pe care Carmen Tănase l-a “devoalat” în direct, la Gâdea, probabil că este foarte vechi – epidemia de gripă spaniolă din 1918-1920 a produs nu numai zeci de milioane de morți, dar, după cum se știe, a afectat grav, pentru câțiva ani, copilăria acelei generații de copii. Fără ca ei să devină, însă, roboțeii despre care vorbește actrița devenită specialistă în demascarea conspirațiilor mondiale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Pana acum spuneau zevzecii si instigatorii prostilor ca virusul a fost facut sa omoara batranii . Au vazut ca nu prea tine aiureala cu omorarea batranilor iar acum au mutat virusul la copii pentr a avea un impact mai mare la prostime . Ati vazut ce fata de om bolnav mintal are ?, eu asa cred dupa cum arata .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -