Putin plănuiește bombardarea Belarusului pentru a-l determina pe Lukașenko să atace Ucraina! Avertismentul unui fost premier ucrainean

0
8215
Oleksi Honcearuk, fost prim-ministru al Ucrainei (2019-2020)

Dictatorul Rusiei, Vladimir Putin, a pus la cale un plan diabolic pentru a-l convinge pe dictatorul Belarusului, Aleksandr Lukașenko, să-și trimită armata împotriva Ucrainei. Din buncărul său amplasat în Republica Altai (situată în Siberia, la granița cu Kazahstan, China și Mongolia, la peste 3.000 de kilometri de Moscova), Putin intenționează să ordone bombardarea Belarusului în mai multe zone, pentru a determina intrarea acestei țări în război cu Ucraina. Avertismentul vine de un fost prim-ministru ucrainean.

În „amorsarea” acestui plan, pe rețelele de socializare se propagă zvonuri despre intenția Ucrainei de a bombarda două orașe din Belrus: Gomel (500.000 de locuitori, aproape de granița cu Ucraina) și Mozir (117.770 de locuitori, situat la 100 de kilometri nord-vest de Cernobîl).

De fapt, conform unei declarații postate pe pagina sa oficială de Facebook, fostul premier ucrainean Oleksi Honcearuk (37 de ani) susține că ar fi invers: rușii pregătesc o provocare și vor bombarda ei înșiși Belarusul, urmând să dea vina pe Ucraina!

„Există zvonuri printre belaruși că Ucraina va bombarda Gomel și Mozir. Oamenii sunt speriați și se gândesc să fugă. Există posibilitatea ca Putin să pregătească provocări și să bombardeze el însuși Belarusul, pentru a-i înfuria pe belaruși împotriva Ucrainei. Dar nu va reuși – puterea legăturilor orizontale este mai solidă. O să câștigăm!”, a scris Honcearuk, care a deținut funcția de prim-ministru în perioada 29 august 2019 – 4 martie 2020.

Conform site-ului ucrainean Obozrevatel.com, unul dintre cele mai populare din Ucraina (adună într-o lună peste 21 de milioane de vizitatori), știrea despre pregătirea de către inamicul rus a unei provocări deliberate pentru a justifica intrarea Belarusului în războiul cu Ucraina a fost confirmată oficial și de Direcția Principală de Informații de la Kiev.

Direcția de Informații: „Potrivit datelor de informații disponibile, aproximativ 300 de tancuri belaruse se află acum în apropierea graniței belaruso-ucrainene. Convoiul nu a trecut încă granița și așteaptă pe ruta Pinsk – Ivanovo – Dragichin (la aproximativ 30 km de granița de stat a Ucrainei). Este de așteptat ca Rusia să intenționeze să efectueze o provocare deliberată pentru a justifica atacul planificat al trupelor din Belarus”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Urmează noaptea ce mai grea. Armata lui Putin anunță că va face masacru la Kiev. Rușii le cer civililor să fugă, pentru că urmează „lovituri cu arme de înaltă precizie”

* Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

* „Convoiul morții”, întins pe 64 de kilometri, se apropie de Kiev. Crește panica în capitala Ucrainei

* Rușii au bombardat sălbatic Harkov-ul, al doilea oraș a Ucrainei. Zelenski: „Este o crimă militară! Terorism de stat!”

* Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

* Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

* Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Artistă a Poporului din Ucraina: „Ești fiul diavolului, un copil născut degeaba! Te voi arde în cenușă, ai grijă!”

* Și armata din Belarus a invadat Ucraina! Tiranul Lukașenko tocmai se jurase că n-o va face

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

* Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

Un întreg regiment al Gărzii Naționale Cecene, în frunte cu generalul Tușaev, a fost spulberat lângă Kiev! „Măcelarii lui Kadîrov”, luptând pentru ruși, au fost lichidați de trupele speciale ucrainene

5.000 de militari ruși s-au revoltat la Belgorod, refuzând să meargă la luptă în Ucraina!

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Germania și Uniunea Europeană, împinse pe calea înarmării de atacul declanșat de Putin asupra Ucrainei. „O schimbare uriașă. UE va deveni o super-putere politică globală”

* Ofițer american de origine rusă: „Până când cineva nu-i va rupe gâtul, Putin va continua. Sper că Ucraina i-l va rupe. Este un demon, un psihopat”

* OPINIE. Monstrul urii în sutană. Crime în numele religiei ortodoxe. Zorro a venit și în Ucraina, dar pentru a asasina oamenii săraci. Lukașenko distruge Belarus

* Moment greu pentru AUR, Șoșoacă, Ciutacu și Cristoiu: România închide Sputnik și Russia Today. UE face la fel: „Călcăm șarpele pe cap”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here