Urmează noaptea ce mai grea. Armata lui Putin anunță că va face masacru la Kiev. Rușii le cer civililor să plece, pentru că vor fi „lovituri cu arme de înaltă precizie”

2
3555

​​Armata rusă anunță că va lovi infrastructura serviciilor de securitate ucrainene din Kiev și le cere civililor care locuiesc în apropiere să părăsească zona.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov, a declarat, conform Agenției France Presse (AFP):

„Pentru a opri atacurile informatice împotriva Rusiei, vor fi efectuate lovituri cu arme de înaltă precizie împotriva infrastructurilor tehnologice ale SBU (Serviciul de Securitate al Ucrainei – n. red.) și a centrului principal al Unității de Operațiuni Psihologice de la Kiev”.

Oficialul rus a continuat:

„Facem apel la locuitorii Kievului care locuiesc în apropierea centrelor să-și părăsească locuințele”.

Aceste declarații vin într-un moment în care forțele ruse își intensifică eforturile de a ocupa capitala Ucrainei, Kiev.

Un uriaș convoi blindat rusesc, cu o lungime de 64 de kilometri, se apropie de Kiev dinspre nord-vest, potrivit imaginilor din satelit publicate în noaptea de luni spre marți (28 februarie / 1 martie).

Autoritățile ucrainene au acuzat armata rusă că a bombardat zone rezidențiale din mai multe orașe, inclusiv din Harkov, în nord-estul Rusiei, unde au loc lupte aprige.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

* „Convoiul morții”, întins pe 64 de kilometri, se apropie de Kiev. Crește panica în capitala Ucrainei

* Rușii au bombardat sălbatic Harkov-ul, al doilea oraș a Ucrainei. Zelenski: „Este o crimă militară! Terorism de stat!”

* Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

* Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

* Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Și armata din Belarus a invadat Ucraina! Tiranul Lukașenko tocmai se jurase că n-o va face

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

* Ucrainenii anunță că au ucis 5.300 de ruși, au doborât 29 de avioane și au distrus 191 de tancuri, până luni în zori. Pierderile Rusiei încep să devină insuportabile

Un întreg regiment al Gărzii Naționale Cecene, în frunte cu generalul Tușaev, a fost spulberat lângă Kiev! „Măcelarii lui Kadîrov”, luptând pentru ruși, au fost lichidați de trupele speciale ucrainene

5.000 de militari ruși s-au revoltat la Belgorod, refuzând să meargă la luptă în Ucraina!

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Germania și Uniunea Europeană, împinse pe calea înarmării de atacul declanșat de Putin asupra Ucrainei. „O schimbare uriașă. UE va deveni o super-putere politică globală”

* Ofițer american de origine rusă: „Până când cineva nu-i va rupe gâtul, Putin va continua. Sper că Ucraina i-l va rupe. Este un demon, un psihopat”

* OPINIE. Monstrul urii în sutană. Crime în numele religiei ortodoxe. Zorro a venit și în Ucraina, dar pentru a asasina oamenii săraci. Lukașenko distruge Belarus

* Moment greu pentru AUR, Șoșoacă, Ciutacu și Cristoiu: România închide Sputnik și Russia Today. UE face la fel: „Călcăm șarpele pe cap”

2 COMENTARII

  1. Lumea asta a ajuns la fel de neghioaba ca si in antichitate. Un razboi e lasat sa se desfasoare ca o fatalitate, cand, daca s-ar dori, el ar putea fi stopat. Nu-mi vine sa cred ca nu exista posibilitatea de stopare. El e lasat pentru ca trebuie sa moara multi oameni. Asa e legea naturala conform careia, din cand in cand, trebuie sa ne mai imputinam si sa resetam niste proiecte ale omenirii, pentru a da o sansa perpetuarii speciei…eu, altfel, nu inteleg razboiul implacabil pe care trebuie sa-l intampinam ca pe o fatalitate….

    • Lumea a ajuns neghioaba pentru ca si-a pus destinul in mainile unui dement. Cum naiba sa existe o posibilitate de stopare cand acest dement numit Putin isi aduce 75% din fortele armate sa rada de pe fata pamantului o tara suverana si independenta? Tratatul de la Minks prin care a fost denuclearizata Ucraina este hartie igienica in latrina derbedeului. Chiar nu vezi ca asta este un dictator sadic? Un satrap cu porniri animalice dispus sa isi bage la tocat toata armata indiferent de consecinte. Aici nu este vorba de imputinare ci despre un grup de dezaxati care se cred Dumnezei pe Pamant. Lukashenko, Putin, Kim Jong Un, Al-Assad, Maduro, China, prin teroare conduc tarile lor. In momentul in care aceste popoare se unesc in constiinta atunci se va produce schimbare. Frica de represalii, bataia, moarte, ii tin pe oameni sa nu actioneze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here