Monstrul urii în sutană. Crime în numele religiei ortodoxe. Zorro a venit și în Ucraina, dar pentru a asasina oamenii săraci. Lukașenko distruge Belarus. Bancul săptămânii

0
3519
Kiril și Putin

Noi, românii suntem obișnuiti cu oameni mici în haine mari. Patriarhul nostru a ajuns „Marele Alb” după un reportaj pe Recorder, cu un nume conspirativ demn de mafia italiană. La momentul Colectiv și-a dat jos sutana și a rămas în fundul gol în fața credincioșilor. Vorbea de „muzică satanistă” și sugera cum că „așa le trebuie” arșilor.

Românii l-au huiduit. Calea Victoriei răsuna în acea seară de pomină de scandările a 30.000 de oameni oripilați de cinismul șefului religiei noastre. Mult-Prea-Fericitul-și-Îmbuibatul Daniel, comunist destoinic, a virat-o urgent dupa ce a văzut că pică guvernul. Dar a rămas în istorie.

Pentru că ticăloșia nu se schimbă, doar ia alte forme, Recorder a dezvaluit într-un reportaj magnific (aveți răbdare până la final, merită) corupția din interiorul BOR și, cu camera ascunsă, l-a deconspirat pe Nașul Ortodoxiei Române: Marele Alb. Vizionați, e spectaculos!

Patriarhul Kiril, jegul uman absolut al ortodoxiei. Nu numai corupt, dar și criminal acoperit de sutana preoțească țesută cu fir de aur

Puțini își amintesc că în 2014, când rușii omorau în Donbass, ca și acum, mii de ucraineni care-și apărau țara (iar Europa se uita în altă parte), ucrainenii, care pe atunci aveau o singură biserică, supusă Moscovei, au apelat la Patriarhul lor pentru a-și folosi relația specială cu Vladimir Putin și a opri măcelul. Răspunsul acestuia a trecut neobservat: „Vă sfătuiesc să nu vă opuneți!”.

Astăzi, Kiril merge mai departe și, în urma unui apel similar al cotropiților, îi declară pe cei care-și apără țara, pe ucraineni, drept demoni. Mai exact, conform Agenției France Presse, duminică, în a patra zi a invaziei ruse, Kiril îi cataloghează pe opozanţii Moscovei în Ucraina drept ”forţe ale răului”, care vor să rupă unitatea istorică dintre cele două ţări.

Ptiu, drace! Piei! Pardon, trebuia să folosesc pluralul!

Zorro a venit și în Ucraina, dar pentru a asasina oamenii săraci

„Masca lui Zorro”, cu Antonio Banderas în rolul principal, a fost un film epic. În esență, este vorba despre modelul haiducului român care fura de la bogați și dădea săracilor. Mascat, talentat, plin de umor și sigur pe el, Zorro a fost îndrăgit de o lume întreagă ce admiră binele și dreptatea.

Versiunea rusească este însă una (cum altfel?) ticăloasă. Ca și cum Stalin sau Putin și-au pus masca lui Zorro, pentru ruși, semnul lui Zorro a devenit semnul CRIMEI.

Rușinată de propriile-i acțiuni, dovedind o lașitate dezgustătoare, copiind schema „omuleților verzi” din 2014, Rusia și-a scos steagul și orice însemne naționale de pe tehnica militară. La naiba cu onoarea, la naiba cu patriotismul, atâta vreme cât asta servește cotropirilor și ticaloșiilor!

Țara care nu contenește să vorbească despre valori naționale s-a metamorfozat într-o hrubă uriașă din care ies luptători-șobolani marcați cu „Z”.

Și uite-așa, Rusia a încercat o intoxicare și față de legenda lui Zorro!

Lukașenko distruge Belarus. Ireversibil. Belarușii nu au nimic de câștigat, doar totul de pierdut

Că Aleksandr era un sclav al lui Vladimir, se știa deja. Că e prost și inconștient, e o noutate. 

Belarus a atacat Ucraina deja. Să fie clar. Rușii au atacat dinspre Belarus cu binecuvântarea Minsk-ului. Avioane au atacat dinspre Belarus. Rachete au venit dinspre Belarus. Capturarea Cernobîlului a venit dinspre Belarus, ca și armata care a atacat și asediază Kievul. Așadar, faptul că 30-40.000 de belaruși se vor implica direct nu e decât o completare a ticăloșiei ce va rămâne în istorie. 

Lukașenko și Putin

Va fi un fiasco. De ce vor muri belaruși in Ucraina?

Pentru că, dacă Rusia a fost mereu un cotropitor ticălos, dacă rusul a visat mereu să stea cu genunchiul pe gâtul vecinului, dacă Putin a dovedit că este un scelerat care l-a luat pe Stalin ca model, belarușii nu au nimic de câștigat, dar au totul de pierdut din această aventură.

Dovedind caracter zero, o mișelie de proporții istorice fără seamăn, Lukașenko a implicat pașnica – pâna acum – Belarus în această tragedie. Gratuit. Fară a avea nicio idee, niciun motiv, nimic de câștigat. Asta e unic în istoria recentă!

Au mai existat războaie, conflicte, dar toate au avut un motiv. Belarus este prima țară din istoria modernă care intră într-un conflict FARĂ NICIUN MOTIV. 

Ucrainenii și întreaga planetă nu vor uita această mișelie istorică.

Iar daca Rusia va sărăci, Belarus va fi câmp pârjolit. Pentru că așa au făcut rușii în toată istoria lor. Nu contează nimic, decât ei. Un fel de „rasă slavă superioară”. Iar Lukașenko va fi prima victimă. Nimic surprinzător, Putin vrea să implice cât mai mulți – pe Lukașenko, pe Kadîrov, trupele Wagner etc. De ce?

Orice, dar Putin să nu rămână  fără suporteri pe Pământ și ulterior singur în IAD!

Bancul săptămânii

Un regiment de infanteriști ruși, la periferiile Kiev-ului, februarie 2022, se deplasează pe șosea spre oraș, când se aude o voce care strigă de după un mic deal din apropierea orașului:

– Un soldat ucrainian este mai bun decât 10 soldați ruși!

Comandantul rus, contrariat, alege un detașament cu 10 dintre cei mai buni infanteriști și-i trimite în spatele dealului, să-l elimine pe inamic. Peste câteva minute se aude un schimb de focuri de AK47, apoi se așterne liniștea.

Când să-și continue înaintarea, se aude din nou vocea:

– Un soldat ucrainian este mai bun decât 100 de soldați ruși!

Furios, comandantul formează rapid un pluton cu 100 dintre cei mai buni militari rămași și-i trimite în spatele dealului cu aceeași misiune. Din nou se aud focuri de armă. După zece minute de luptă intensă, se așterne liniștea.

Când să se pună în mișcare, vocea se aude din nou:

– Un soldat ucrainian este mai bun decât 1.000 de soldați ruși!

Vânăt de furie, cu venele umflate, comandantul formează pe loc o companie cu 1.000 de luptători și-i trimite după deal. Imediat se aud zgomotele unei lupte teribile, AK-47, grenade, lansatoare de rachete, tiruri de artilerie, după care se așterne o liniște mormântală.

În cele din urmă, un soldat rus, grav rănit, se târăște de după deal și cu ultimele cuvinte înainte de a muri îi spune comandantului:

– Nu mai trimite pe nimeni, este o ambuscadă! Sunt doi soldați ucraineni, nu unul!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

* „Putin s-a ascuns într-un buncăr pentru a cincea zi. Se teme în mod paranoic pentru viața lui”

* Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

* Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

* Ucrainenii anunță că au ucis 5.300 de ruși, au doborât 29 de avioane și au distrus 191 de tancuri, până luni în zori. Pierderile Rusiei încep să devină insuportabile

Un întreg regiment al Gărzii Naționale Cecene, în frunte cu generalul Tușaev, a fost spulberat lângă Kiev! „Măcelarii lui Kadîrov”, luptând pentru ruși, au fost lichidați de trupele speciale ucrainene

5.000 de militari ruși s-au revoltat la Belgorod, refuzând să meargă la luptă în Ucraina!

Epuizați și rămași fără muniție, soldații ruși refuză să mai lupte, dezertează sau se predau trupelor ucrainene. Tot mai multe blindate rămân fără combustibil

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

VIDEO. Ultimul schimb de replici pe Insula Șerpilor: „Predați-vă!” / „Navă rusească, du-te-n p… mea!”. Cei 13 polițiști de frontieră ucraineni au murit eroic în luptă cu rușii

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

OPINIE. Putin a pierdut deja! SUA și Europa, într-un consens total: Putin e un pericol pentru toată lumea. Urmează dezintegrarea lumii ruse. Tic-tac!

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

„Un act sinucigaș pentru Putin și dezastruos pentru poporul rus. O rușine istorică”

* Povestea Irynei, scriitoarea din Ucraina care a murit alături de soţul său apărând Kievul cu arma în mână. Lasă în urmă 5 copii orfani

* Moment greu pentru AUR, Șoșoacă, Ciutacu și Cristoiu: România închide Sputnik și Russia Today. UE face la fel: „Călcăm șarpele pe cap”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here