„Dragnea şi Daea să achite amenda pentru emisiunea de la TVR, nu românii!”

3
1563

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a anunţat că va solicita CNA şi Comisiei de Etică a TVR să investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea şi Petre Daea să facă propagandă electorală în emisiunea ”Viaţa Satului”.

”Obişnuit să cumpere voturi înainte de alegeri, Dragnea a rămas în pană de idei şi promite subvenţii mai mari la roşii”, susţine Raluca Turcan care precizează că regimul emisiunilor de promovare electorală este reglementat clar.

”Regimul emisiunilor de promovare electorală este reglementat clar şi prevede obligativitatea marcajului specific „promovare electorală”, afişat în mod vizibil pe toată durata difuzării emisiunii (Art. 11 din Decizia CNA 308 din 26 martie 2019). În cadrul emisiunii ”Viaţa Satului”, difuzată duminică, 12 mai 2019, acest afişaj a lipsit. Dragnea şi Daea au beneficiat de promovare electorală pe bani publici. În acest caz, TVR poate primi amendă de zeci de mii de lei. Amenda pe care o riscă TVR pentru acest derapaj NU TREBUIE PLĂTITĂ TOT DIN BANII PUBLICI, ci să o achite Liviu Dragnea şi Petre Daea”, a scris, luni, pe Facebook, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, intervenţiile în emisiuni radio-TV ale persoanelor care deţin funcţii publice şi reprezintă un partid aflat în competiţie electorală pot fi făcute strict în probleme legate de exercitarea funcţiei lor.

”În aceste situaţii, radiodifuzorii au obligaţia să ia măsuri pentru asigurarea echidistanţei şi a pluralismului de opinii. În plus, nu am văzut nicio întrebare din partea moderatorului care să arate respect pentru valori precum ”imparţialitate şi echilibru”. Obişnuit să cumpere voturi înainte de alegeri, Dragnea a rămas în pană de idei şi promite subvenţii mai mari la roşii. Probabil aşa vrea să acopere huiduielile de la Galaţi şi Iaşi, dar şi-a pierdut simţul realităţii. A ajuns ”INAMICUL NR.1 AL UE”, Liviu Dragnea, să promită subvenţii mai mari din bani europeni? Cine, la nivel european, îi mai ia în seamă pe Dragnea sau pe oricare altul din PSD?”, a mai scris Turcan.

Aceasta a precizat că PNL solicită CNA şi Comisiei de Etică a TVR să investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea şi Petre Daea să facă propagandă electorală în emisiunea ”Viaţa Satului” şi să ia măsurile care se impun.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat, duminică, alături de ministrul Petre Daea, la o emisiune la TVR, notează news.ro.

 

3 COMENTARII

  1. Zeul Ares: De azi avem alimente cuant liniar forever în depozite. Fiecare țară a lumii şi ne vom bucura de soare. Cel care vede ştie ce nevoi au oamenii. Mai jos de octombrie 2018 nu putem ajunge. Mergeți în biserici şi slăviți pe une Dumnezeu. Alimentele sunt fără chimicale. Un dac trăiește 100 ani şi un indian 110 ani. Cu drag pentru nobili şi oamenii frumoşi.

  2. Redactorul TV de la Viata Satului, Viorel Popescu sa fie dat afara de la TVR. Tăntălăul asta care de ani buni ne umple de spuma ecranele TVR și-a permis pe bani publici sa-i facă campanie electorală acestui borfaș de Liviu Dragnea care va obține un scor cu care sa plece PSD acasă! Rușine mare pentru aceasta publicitate mascata!!! Ce cauta omul asta de Dragnea, condamnat de justiție sa vina sa mai umple capul romanilor cu tot felul de minciuni. Iar cel de la agricultura , este penibil rău de tot!!!

  3. Alo , Google ne-ai mâncat ficații cu reclama lui Băsescu pe care i repetați la infinit!!! Dar potoliți-va! Nu ne interesează puslamaua politica care candidează in numele PMP , un partid creat pentru aceasta lichea politica care culmea mai are tupeul sa candideze la europarlamentare. Se știe acum ca a colaborat încă din studenție la Academia comercială sub numele conspirativ de “ PETROV” dovedit dar la acest individ nu contează rușinea, onoarea, este un politician care a distrus bruma de justiție in România cât a stat 10 ani la Coteoceni!!! Ce mizerie de individ acest Băsescu , cocoțat la Cotroceni pein furt in 2004 și in 2009!!! Du-te mai taica și lasă-ne ca ne-ai mâncat 10 abi din viața cu toate măgăriile dumitale!!!! Avetu un tupeu de-a dreptul enervant, cine te crezi msi in țara asta pe care ai făcut-o praf și acum vii și vrei sa ne dai lecții de moralitate!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here