Detectivii au găsit gloanțe într-o borsetă, pe platoul de filmare unde Alec Baldwin a ucis-o pe Halyna Hutchins

0
1191
Platoul de filmare al peliculei "Rust"

O nouă deficiență majoră de organizare a fost descoperită de detectivii care anchetează uciderea accidentală a directoarei de imagine a filmului „Rust”, Halyna Hutchins, de către actorul și producătorul Alec Baldwin. Anchetatorii au găsit gloanțe într-o borsetă pe platoul de filmare, deși muniția trebuia trebuia ținută în cutii speciale, relatează Insider.

„New York Times”, care a dezvăluit în premieră informația, afirmă că ofițerii au găsit trei pistoale, un număr nespecificat de cartușe folosite, precum și muniție ținută într-o borsetă și în cutii împrăștiate prin platoul de filmare.

Dezvăluirea prestigiosului ziar american a fost făcută pe baza unui document depus de detectivi la instanța din Santa Fé care investighează crima.

Documentul nu specifică dacă în cazul acestor gloanțe este vorba de muniție reală, cartușe goale sau gloanțe de recuzită, deși în general gloanțele reale sunt interzise pe platourile de filmare, potrivit „The Times”.

„Faptul că există cartușe și muniție împrăștiată ridică semne de întrebare cu privire la departamentul de armurărie”, a declarat Mike Tristano, un armurier veteran din Los Angeles, pentru „New York Times”. „În mod normal, muniția trebuie ținută în cutii etichetate cu atenție”, a mai spus Tristano.

Halyna Hutchins în octombrie 2020 (selfie)

Două verigi slabe în echipa de filmare

Actorul american Alec Baldwan (63 de ani) a împușcat-o în piept pe Halyna Hutchins (42 de ani) săptămâna trecută, în timp ce repeta o scenă, potrivit unui alt document depus la instanță. În incident a fost împușcat și regizorul filmului ”Rust”, Joel Souza (48 de ani), dar rana acestuia, la umăr, nu a fost mortală.

Lui Baldwin, care exersa scoaterea pistolului din teacă și îndreptarea sa către cameră, i s-a spus „armă rece”, însemnând că nu are muniție reală.

Potrivit „Los Angeles Times”, mai mulți membri ai echipei de filmare au intrat în grevă cu câteva ore înainte de incidentul mortal, pentru a protesta față de condițiile de muncă.

Dave Halls, asistenul de regie pentru filmul „Rust”, a avut și în trecut probleme de conduită în ceea ce privește siguranța pe platoul de filmare. El a fost concediat în 2019 de producătorii lung-metrajului „Freedom’s Path”, după ce un membru al echipei a suferit răni uşoare când o armă a fost acţionată accidental.

Hannah Gutierrez-Reed (24 de ani), armuriera echipei de filmare de la „Rust”, era la rândul ei o tânără „novice”, care provocase probleme și filmului „The Old Way”, după ce a dat o armă neverificată unei actrițe de 11 ani.

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Tragedie la turnarea unui film western: actorul Alec Baldwin a împușcat mortal directoarea de imagine și l-a rănit pe regizor

Asistentul regizorului a strigat „Pistol rece!” și i-a dat lui Alec Baldwin arma cu muniție reală. Actorul a tras și l-a doborât pe regizor, ca și pe directoarea de imagine

Armurierul care i-a dat pistolul ucigaș lui Alec Baldwin fusese angajat cu doar o zi înainte. Vechiul armurier se afla în grevă

* Armurierul care i-a pregătit arma mortală lui Alec Baldwin: o novice de 24 de ani care provocase probleme similare și altui film

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Omul de casă al ÎPS Teodosie recunoaște la CNA că anarhistul în sutană a răspândit minciuni antivacciniste! Amenda: 10.000 de lei

* Antena 3, amendată de CNA cu 60.000 de lei pentru mesajele conspiraționiste promovate de Răzvan Dumitrescu

* AUDIO. Călugărul nebun de la Mănăstirea Durău: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte!” / „Vaccinul ne transformă în hibrizi” / „De locul injecției se lipesc magneți” / „Vor să omoare 95% din populația lumii” / „Extratereștrii îl pun pe Antihrist în fruntea Guvernului Mondial”

* VIDEO. Iată ce poate face un preot înțelept! Exemplu admirabil pentru toată preoțimea română, inclusiv pentru Patriarhul Daniel

* Mama medicului conspiraționist din Iași a fost ucisă de Covid, la 72 de ani. Fiul-doctor a convins-o să nu se vaccineze, dar vinovat e Fauci!

* Și a doua rundă de negocieri PNL – PSD a eșuat. Nici PSD, nici USR nu acceptă aberația „guvernului minoritar”. Cîțu are acum de ales: Guvern cu miniștri USR sau PSD?

* VIDEO. Cîțu continuă să-l saboteze pe Ciucă: „Nu există flexibilizare! Avem mandat doar pentru un guvern minoritar PNL-UDMR”

* VIDEO. Orban, a doua demisie din trei. Atac năprasnic la Iohannis: „PNL să se întoarcă cu spatele la chiriașul de la Cotroceni!”

* USR și AUR au votat pentru ca Iohannis să-și justifice averea în Parlament, dar PSD-iștii Grindeanu, Firea și Dâncu l-au salvat pe președinte de această umilință

* A murit Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. Mărturii despre despărțirea lor, la intervenția brutală a Elenei Ceaușescu

* Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a fugit în Mexic de frica interlopilor, după ce a făcut datorii uriașe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here