Fostul fotbalist Bănel Nicoliță a fugit în Mexic de frica interlopilor, după ce a făcut datorii uriașe

0
5161
Bănel Nicoliță ar fi urmărit de cămătari

Copleșit de datorii la cămătari și urmărit de interlopi, fostul fotbalist Bănel Nicoliță (36 de ani) a fugit din România și acum s-ar ascunde în Mexic, scrie GSP.ro. Bănel Nicoliță s-ar fi refugiat inițial în SUA, apoi a trecut în țara vecină după o călătorie cu peripeții. În prezent încearcă să facă rost de bani pentru a-i mulțumi pe cămătari, ca să poată reveni în țară.

Bănel Nicoliță e în acest moment falit, scrie Gazeta sporturilor. A rămas fără bani, fără apartamente și terenuri, toate economiile strânse în cariera de fotbalist fiind risipite. Între timp, l-a abandonat și soția, care a divorțat. S-a împrumutat la cămătari, dar n-a reușit să returneze banii. Fanatik.ro pretinde că datoria ar fi de 100.000 de euro.

Bănel a debutat la Dacia Unirea Brăila, la 16 ani. Provenit din Făurei, dintr-o familie săracă și cu mulți frați, s-a remarcat prin faptul că era foarte muncitor, modest și cu o capacitate de efort ieșită din comun. Fost luat de Poli Timișoara, iar în 2005, la 20 de ani, a ajuns la Steaua, unde a jucat până în 2011. Ulterior, a plecat în străinătate, fiind luat de Saint-Etienne (2011-2013) și Nantes (2013-2014). A reenit o vreme în țară, trecând pe la Viitorul, CS Făurei și ASA Târgu Mureș. În 2017-2018 a mai prins un sezon în Cipru, la Aris Limassol.
Inimosul mijlocaș a jucat și pentru naționala României în 37 de partide, în intervalul 2005-2014.

În urmă cu câțiva ani a preluat echipa de fotbal din orașul natal, Făurei, cu care a cheltuit, spunea el în urmă cu ceva timp, 300.000 de euro – deși clubul activa abia în Liga 3.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Iohannis i-a luat piuitul lui Cîțu și i-a extins mandatul de negociere lui Ciucă. Generalul e liber să facă Guvern fie cu USR (cum vrea el), fie cu PSD (cum preferă Iohannis)

* Ciucă amenință cu depunerea mandatului de premier! Generalul vrea cooptarea USR în Guvern, Cîțu se opune

* USR și AUR au votat pentru ca Iohannis să-și justifice averea în Parlament, dar PSD-iștii Grindeanu, Firea și Dâncu l-au salvat pe președinte de această umilință

* Ultimul gând al preotului de 46 de ani ucis de Covid cu preoteasă cu tot: „Dacă mă vaccinam, poate aveam o şansă. Vaccinaţi-vă!”

* VIDEO. Iată ce poate face un preot înțelept! Exemplu admirabil pentru toată preoțimea română, inclusiv pentru Patriarhul Daniel

* Mama medicului conspiraționist din Iași a fost ucisă de Covid, la 72 de ani. Fiul-doctor a convins-o să nu se vaccineze, dar vinovat e Fauci!

* Dănuț Lupu: „Covidul mi-a omorât fratele, iar eu am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă cât mai repede!” / „«Știm noi că vrea Oculta Mondială să ne omoare cu vaccinul». Și uite-așa murim pe capete, ca proștii”

* A murit Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. Mărturii despre despărțirea lor, la intervenția brutală a Elenei Ceaușescu

* VIDEO. Gestul rușinos al lui Cristiano Ronaldo în umilitorul Manchester United – Liverpool 0-5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here