Armurierul care i-a pregătit arma mortală lui Alec Baldwin: o novice de 24 de ani care provocase probleme similare și altui film

0
3333
Hannah Gutierrez-Reed

Moartea directoarei de imagine a filmului „Rust”, Halyna Hutchins (42 de ani), chiar în timpul filmărilor, la o fermă din statul american New Mexico, a fost provocată de o greșeală criminală a tinerei care abia fusese angajată ca armurier: Hannah Gutierrez-Reed (24 de ani).

Tânăra fusese angajată ca armurier al filmului „Rust”, cu Alec Baldwin (63 de ani) în rolul principal, cu doar o zi înaintea nenorocirii. Ea l-a înlocuit pe armurierul experimentat al filmului, care intrase în grevă, împreună cu mai mulți membri ai echipei de filmare.

Hannah Gutierrez-Reed a provocat probleme și ultimului film la care lucrase. Din cauza ei, filmările au fost întrerupe pentru scurt timp, pentru că dăduse o armă neverificată corect unei actrițe de 11 ani, scrie Daily Beast, care citează două surse din domeniul producției cinematografice.

”Era puțin neglijentă cu armele, fluturându-le în aer din când în când”, a spus o persoană care a lucrat alături de armurierul Hannah Gutierrez-Reed la filmul ”The Old Way”, în care joacă Nicholas Cage.

”De câteva ori a încărcat gloanțele oarbe și făcea acest lucru într-un mod care nu era sigur”, a adăugat sursa.

Hannah Gutierrez-Reed a fost identificată, în mandatul de percheziție al biroului Șerifului din Santa Fé, drept armurierul platoului de filmare în care Alec Baldwin a primit o armă despre care actorul credea că este sigură.

Baldwin a tras cu arma, ucigând-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins (42 de ani) și rănindu-l pe regizorul filmului ”Rust”, Joel Souza (48 de ani).

„Fără experiență și novice”

Sursele publicației „Daily Beast” care lucrau la pelicula ”Rust” au insistat că tragicul accident a fost rezultatul unui șir de erori și eșecuri de la cel mai înalt nivel la cel mai de jos, începând cu măsurile de reducere a costurilor.

Gutierrez-Reed a fost descrisă drept ”fără experiență și novice”, descriere făcută de o sursă din rândul celor care produceau ”Rust”. Sursa a spus că au existat cel puțin două incidente anterioare, cu arme descărcare accidental de alți membri ai achipei, înainte de tragicul incident de joi, 21 octombrie.

Potrivit recomandărilor asociației actorilor, armele trebuie testate înainte de fiecare folosire.

Două surse din cadrul producției ”Rust”, ambele cu zeci de ani de experiență în industria filmului, spun că asistentul de regie Dave Halls, cel care i-a dat arma lui Baldwin spunând că este sigură, trebuia să verifice și el armele.

”Trebuia să fie ultima noastră linie de protecție, dar a eșuat. El era ultima persoană care trebuia să se uite la armă”, au adăugat sursele.

Potrivit mandatului de percheziție al șerifului din Santa Fé, Hannah Gutierrez-Reed a pus trei arme din recuzită pe un cărucior de lângă locul unde se filma scena, înainte ca Halls să ia un revolver de pe cărucior și să i-l dea lui Baldwin. spunând: ”Armă rece!”.

PE ACEEAȘI TEMĂ:

* Tragedie la turnarea unui film western: actorul Alec Baldwin a împușcat mortal directoarea de imagine și l-a rănit pe regizor

* Asistentul regizorului a strigat „Pistol rece!” și i-a dat lui Alec Baldwin arma cu muniție reală. Actorul a tras și l-a doborât pe regizor, ca și pe directoarea de imagine

* Armurierul care i-a dat pistolul ucigaș lui Alec Baldwin fusese angajat cu doar o zi înainte. Vechiul armurier se afla în grevă

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ciprian Ciucu, șeful PNL București: „Nu mă simt confortabil într-o alianță cu PSD. Aș prefera USR, dar ne-am tribalizat și noi, și ei”

* Presa germană îl „rade” pe Klaus Iohannis pentru asocierea cu PSD: „Pe căi greșite” / „Se apropie de adversarii săi corupți de ieri”

* A murit Donca Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. Mărturii despre despărțirea lor, la intervenția brutală a Elenei Ceaușescu

* Mama medicului conspiraționist din Iași a fost ucisă de Covid, la 72 de ani. Fiul-doctor a convins-o să nu se vaccineze, dar vinovat e Fauci!

* VIDEO. A murit cântărețul-medic, unul dintre cei mai buni bass-iști din România. „A fost un mare antivaccinist. Covid l-a lovit năprasnic”

* Dănuț Lupu: „Covidul mi-a omorât fratele, iar eu am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă cât mai repede!” / „«Știm noi că vrea Oculta Mondială să ne omoare cu vaccinul». Și uite-așa murim pe capete, ca proștii”

* Ultimul gând al preotului de 46 de ani ucis de Covid cu preoteasă cu tot: „Dacă mă vaccinam, poate aveam o şansă. Vaccinaţi-vă!”

VIDEO. Ministrul Novak dezvăluie ravagiile făcute de Covid în familia sa de anti-vacciniști: „Bunică-mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă”

* GAFA SĂPTĂMÂNII: Poza lui Rareș Bogdan cu infractorul fugar Cristian Rizea. Europarlamentarul ori minte, ori cauționează minciuna fostului deputat PSD

* Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de ani, iar în primăvară a făcut „o formă dură de Covid”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here