miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăLumeaAsistentul regizorului a strigat "pistol rece" și i-a dat lui Alec Baldwin...

Asistentul regizorului a strigat „pistol rece” și i-a dat lui Alec Baldwin arma cu muniție reală. Actorul a tras și l-a doborât pe regizor, ca și pe directoarea de imagine

-

Actorul Alec Baldwin (63 de ani) pare lipsit de orice vină, deși el a apăsat pe trăgaci și a omorât-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins (42 de ani), în timpul filmărilor la pelicula „Rust”. De asemenea, l-a rănit grav pe regizorul filmului, Joel Souza (48 de ani), care e spitalizat în stare critică.

Detaliile din anchetă îl exonerează pe Alec Baldwin de orice vină. El a primit un pistol despre care i s-a spus că are gloanțe oarbe, lipsite de periculozitate.

Cel care i-a înmânat pistolul, înainte de scena mortală, a fost asistentul regizorului Joel Souza. „Pistol rece”, a strigat sistentul regizorului, înainte de a-i da actorului arma de foc,

Dar aceasta avea, fatalmente, încărcătură reală, arată documentele instanței, citate de presa americană.

- Advertisement -

Asistentul directorului nu știa că arma era încărcată cu cartușe reale când i-a înmânat-o lui Alec Baldwin. El a descris-o ca fiind „sigură”, potrivit înregistrărilor instanței.

Actorul luat pistolul, pe care-l credea a fi de recuzită, și a tras în direcția directoarei de imagine Halyna Hutchins. Glonțul a lovit-o pe aceasta în piept și a sfârtecat umărul regizorului Joel Souza, care stătea în spatele ei.

„De ce mi s-a dat o armă reală?”

La scurt timp după incident, soțul Halynei Hutchins a vorbit cu Alec Baldwin, care și-a oferit „întregul sprijin” pentru familia îndoliată.

- Advertisement -

În cinematografie, „cold gun” semnifică o armă de recuzită inofensivă, spre deosebire de „hot gun”, denumirea pentru arme reale.

Arma cu care s-a tras a fost reținută de anchetatori drept probă principală, la fel ca și costumul pătat de sânge al lui Alec Baldwin.

Potrivit „Showbiz 411”, Alec Baldwin – care a jucat în peste 100 de filme – a fost auzit strigând pe platou, imediat după incident: „De ce mi s-a dat o armă reală? În toți anii de când joc în filme nu mi s-a dat vreodată o armă greșită!”. În acel moment, el încă nu știa cât de grav sunt rănite cele două victime.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Primele tensiuni între Cîțu și Ciucă. Conducerea PNL e iritată că premierul vrea să-și aleagă singur miniștrii liberali. Nici la PSD nu e pace

* Rareș Bogdan justifică reorientarea PNL către PSD: „USR va trebui să petreacă o perioadă de penitență”

* Orban își pregătește plecarea din PNL și lansarea Forței Liberale. „Nu voi vota Guvernul Ciucă!” / „Îmi dau demisia din grupul parlamentar al PNL”

* Bătaie între PSD-iști la Iași: deputatul Vasile Cîtea, fost boxer, l-a sugrumat pe senatorul Maricel Popa, șeful filialei județene

* Gelu Tofan, „regele anvelopelor”, a murit retras în satul său natal, refuzând să lupte cu cancerul. Avea 61 de ani, iar în primăvară a făcut „o formă dură de Covid”

* Ambrozie Giurgiuveanul are dosar penal pentru răspândirea de informații false. Preasfințitul a spus la slujbă că vaccinurile sunt „expirate”, iar pacienții sunt arși intenționat în spitale

* Frica de moarte face minuni: 128.014 de români s-au vaccinat în 24 de ore (86.385 cu prima doză). Record absolut în 10 luni de vaccinare

* VIDEO. Noile restricții: de luni, nu mai poți intra nicăieri fără certificat verde, cu excepția farmaciilor și a magazinelor alimentare. Circulația după ora 22 e interzisă

VIDEO. Ministrul Novak dezvăluie ravagiile făcute de Covid în familia sa de anti-vacciniști: „Bunică-mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă”

Escrocherie în Voluntari: Primăria lui Pandele a cumpărat „medalioane anti-Covid” de 30.000 de euro, neomologate în UE

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -