Război total Birchall – Savonea&Dăncilă. Cine va râde la urmă privind soarta „SS-Gestapo”?

1
3036

Situaţie tot mai tensionată la vârful justiţiei! Mafia politică penală din PSD şi ALDE ţine cu dinţii de „SS-Gestapo”, secţia înfiinţată ca stat în stat în interiorul Parchetului General pentru a distruge justiţia din interior. 

Vasilica Dăncilă a trecut oficial cu arme şi bagaje de partea mafiei, după alegerea ei ca preşedinte al PSD, susţinâns public că nu va desfiinţa „SS-Gestapo” aşa cum cer Europa şi asociaţiile de magistraţi nesupuşi politic.

Dăncilă o susţine pe faţă pe Lia Savonea, care vrea s-o impună pe Adina Florea şefa SS-Gestapo, o procuroare din „Republica Mazăre”, care a recunoscut public că nu e independentă şi care i-a făcut dosar penal Laurei Codruţa Kovesi la comanda unui fugar penal (Sebastian Ghiţă, refugiat în Serbia de justiţia română).

Singura care continuă să apere magistraţii independenţi şi să fie împotriva SS-Gestapo este Ana Birchall, ministrul Justiţiei.

Luni, după ce Lia Savonea a turbat de nervi că n-a putut ţine şedinţa CSM de votare ca şefă a SS-Gestapo a Adinei Florea, Birchall a pus-o la punct pe Savonea. Birchall este o pro-americană convinsă, fiind atacată chiar în propriul partid de oamenii Kremlinului care au ajuns la vârful PSD.

Întrebată dacă există tensiuni între ea și președintele CSM, Birchall a declarat:

Ana Birchall

”Vreau să vă spun că nu înțeleg tonalitatea asta de agresivitate. Eu sunt dispusă să las tot ce a fost în trecut, i-am spus (Liei Savonea – n. red.) că pentru mine colaborarea instituțională este normală, firească, dar agresivitatea, sau a se spune altceva decât este în realitate, nu am de gând să tolerez”.

Birchall a fost acuzată că boicotează ședințele CSM. Ministrul Justiției a mai spus că au fost situații în care a anunțat că nu poate participa la discuțiile din CSM pentru că trebuia să meargă la ședința de guvern.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii nu a reușit nici a treia oară, luni, validarea rezultatelor concursului pentru numirea Adinei Florea ca procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (zisă şi „SS-Gestapo”). Ședinta de luni dimineață a fost suspendată din lipsă de cvorum, graţie aceloraşi 7 membri ai Consiliului care au lipsit şi au reuşit astfel de apere justiţia de „monstrul” SS-Gestapo.

Cei 7 magnifici de la CSM rezistă

Disperată s-o numească pe Adina Florea şefă a SS-Gestapo, Lia Savonea (alăturat) a reunit, luni, CSM pentru a fi votată şefia secţiei, dar şedinţa n-a fost validă din lipsă de cvorum.

Blocajul întru protejarea justiţiei a fost posibil graţie celor „7 magnifici de la CSM”, judecători şi procurori care au refuzat să participe la un simulacru de şedinţă gândită special pentru impunerea Adinei Florea la şefia SS-Gestapo.

Este a treia oară când „cei 7 magnifici” reformişti de la CSM au învins-o pe Lia Savonea, refuzând participarea la şedinţă şi blocând din nou numirea oficială a Adinei Florea la şefia SS-Gestapo, secţie înfiinţată de mafiile penale ale PSD şi ALDE cu un scop clar: distrugerea justiţiei din interior.

Blocajul de azi, al treilea, a enervat-o cumplit pe Lia Savonea, care s-a dezlănţuit, acuzându-i pe cei 7 opozanţi că blochează deliberat „o prioritate” – numirea conducerii SS-Gestapo.

Cei 7 reformişti din CSM sunt: Anamaria Chiș, Mihai Bălan, Bogdan Mateescu, Cristian Ban, Florin Deac, Tatiana Toader și Nicolae Solomon (vicepreşedintele CSM).

Ultimele două ședințe ale plenului Consiliului Superior al Magistraturii au fost amânate din lipsă de cvorum. 7 membri ai CSM (Anamaria Chiș, Mihai Bălan, Bogdan Mateescu, Cristian Ban, Florin Deac, Tatiana Toader, Nicolae Solomon), care nu au participat la aceste ultime două ședințe și prin urmare acestea au fost amânate, au cerut public amânarea tuturor discuțiilor cu privire la SS-Gestapo până la publicarea Raportului Comisiei de la Veneția și a Raportului GRECO.

CITIŢI ŞI:

Cei 7 magnifici de la CSM. Gruparea reformiştilor blochează a treia oară gaşca Savonea-Adina Florea, care ţine cu dinţii de SS-Gestapo

Victor Rebengiuc, la protestul actorilor: „Au făcut doi golani un program de guvernare, pe sistem Caritas, și falimentul e aici”

Blestemul lui Codrin Ștefănescu către PSD-iști: „Lașilor, m-ați trădat! Mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând”

Cântărețul Marcel Pavel către baronul Oprișan: „Frate drag, știu că ești un om de onoare. Respect!”

Alungat de la Congresul PSD, baronul Oprișan se răzbună pe Europa. „Numai Papa de la Roma nu ne-a făcut corupți!”

VIDEO. „Filme horror” la Congresul PSD: atacați de „forțele iadului”, luptă cu „monștrii răi” care „îi mănâncă pe oameni”

Ion Iliescu poate fi fericit: PSD are președinte executiv plătit de ruși. Escală misterioasă la Moscova

Conducerea PSD după Dragnea: Dăncilă – Teodorovici – Fifor. Șerban Nicolae și Codrin Ștefănescu au fost umiliți

Primul sondaj IMAS după alegeri: PNL crește la 27,5%, USR-PLUS la 25,2%, PSD scade la 18,9%!

Rectorul Universităţii Central Europene: „Hotărârea cu care românii au stat în ploaie şi frig, ca să protesteze împotriva corupţiei, e un lucru bun pentru toată regiunea”

VIDEO. Au încercat s-o declare pe Sorina „persoană cu handicap”, „ca să sperie adoptatorii și să ia mai mulți bani de la stat”!

Interesul superior al copilului. Arestați doctorița care face injecții! Plânge copilul, nu vrea să fie înțepat

VIDEO. Procuroarea din „cazul Sorina”, denunțată de vuvuzeaua penalilor: „E din gașca #Rezist!”

Asistenta maternală a făcut-o pe Sorina „țigancă” și „nebună”, de față cu fetița și cu cei de la Direcția Copilului!

Manevre ticăloase ale soților Șărămăt, pentru a o ține captivă pe Sorina: alba-neagra cu cererile de adopție

VIDEO. Gâdea, umilit în direct de părinții adoptivi ai Sorinei. Diversiunile i-au fost demontate cu argumente zdrobitoare

Adevăruri grave pe care propaganda PSD-ALDE le-a acoperit cu diversiunea „Sorina răpită de americanii traficanți de organe”

Efectul propagandei infernale: părinții adoptivi ai Sorinei au fost atacați în trafic, la Severin, fiind în pericol de linșaj

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Chirieac vinde statului „știri pozitive” cu 2.500 € bucata. Un nou șmen de 15.000 € de la Drumuri, cu trei zile înainte de alegeri

Ciuvică a descoperit „mâna criminală” care a fraudat alegerile și a băgat ALDE sub 5%

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here