Dan Barna (USR): „PSD-iştii au anulat mitingul din Bucureşti de frică. E bine că a intrat frica în infractori!”

1
2063

Dan Barna, liderul USR, a ironizat decizia PSD de a anula „marele miting” anunţat iniţial de PSD în Capitală, dar la care a renunţat azi de teama contramanifestaţiilor anti-Ciumă Roşie.

Dan Barna a comentat pe pagina sa de socializare decizia PSD.

„DRAGNEA ȘI-A DAT SEAMA CĂ E DIN CE ÎN CE MAI NIMIC

Aud că mitingul PSD din București nu va mai avea loc. Le este frică, de fapt. Frică de români, inclusiv de cei pe care îi obligă să traverseze țara cu autobuzele de partid ca să stea la cheremul lui Dragnea.

E bine că a intrat frica în infractori. În ultimii doi ani nu au arătat niciun respect pentru români. Tot ce au făcut a fost să apere hoția. România și românii se trezesc. Vine în curând momentul să plătească pentru toate nenorocirile din ultimii ani. Pe 26 mai, la vot, începe.”

Pofta lui Codrin, curmată de #Rezist

”Ne-am consultat cu colegii din țară și am hotărât să anulăm mitingul din următoarele motive: Am hotărât ca săptămâna viitoare să ne ocupăm strict de activitățile de campanie din teritoriu luând în considerare că foarte multe județe au pe 21 și 23 ultimele întâlniri zonale, cu mulți primari. Apoi, ar fi dorit colegii noștri un miting uriaș la București, în Piața Victoriei, asta se putea doar în weekend pentru că în cursul săptămânii nu dorim să aducem un disconfort bucureștenilor. Un al treilea motiv este că toată lumea rămâne în dispozitiv, astea sunt motivele care ne-au determinat să anulăm mitingul. Rămâne însă în vigoare tot restul programului, inclusiv mitingul mare de la Târgoviște”, a declarat Ștefănescu pentru G4Media.ro.

În realitate, motivul pentru care PSD a renunţat la miting a fost teama liderilor partidului de a nu transforma şi la Bucureşti acţiunea electorală într-un mare eşec. Motivul: mobilizarea tot mai mare a românilor anti-PSD la mitingurile acestui partid.

La Iaşi şi la Galaţi, mitingiştii PSD au fost puternic huiduiţi şi admonestaţi că au ales să fie trădătorii României pentru binele lor personal şi al celor care i-au pus în funcţii sau le dau ajutor social.

Candidaţii PSD la europarlamentare au suferit o umilinţă enormă, la finalul acţiunilor electorale fiind nevoiţi să fugă de furia manifestanţilor anti-Ciumă Roşie cu ajutorul escortelor.

CITIȚI ȘI:

Antena 3 ceartă un ministru pentru că-l aduce „prea repede” în țară pe fugarul Radu Mazăre!

Ministrul Justiţiei din Madagascar: „Mazăre riscă să-i contamineze şi pe corupţii noştri”

1 COMENTARIU

  1. Suma nerealizărilor umaniste ale PSD va ajunge pe masa din 26.05.2019. Vor veni grei. Autorii de cărți au intrat în Silenzio Stampa. Nici nu se poate altfel. Cine să mai citească carte. Scriu cărți de bună guvernare. Propuneri mai bune nu sunt. Dar va veni un timp mai bun. PSD nu vede drumul. Sunt orbi şi nemernici. România ar fi mers cu PNL în altă viteză. Principial aveam dreptate prin 1994 că Ion Iliescu nu guvernează ci face managenent la taxe puține. Am programat creșterea la Infinit, protejată de 100 submarine în continentul Rosinara din Marea Japoniei, în România la 5% an ceea ce înseamnă bunăstare. Dacă nu va fi bine în Carpați nu va fi bine nici în Europa sau America. Dar timpul e bun pentru cugetare şi pentru muncă. Facem averi dacă nu mai judecăm. Prin versete biblice ne punem cu Evreii. Să fim antisemiți dar şi respectuoși. Să nu enervam şi să nu ne rupem de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here