Andrei Caramitru: „Haide, madam Pandele, în instanţă! Discutăm aplicat despre mafia voastră”

7
5758

Ameninţările primăriţei Capitalei de a-i da în judecată pe cei care au acuzat-o de diverse afaceri şi decizii proaste pentru bucureşteni l-au vizat şi pe Andrei Caramitru, analist financiar şi tenacele activist civic, până de curând consilier al liderului USR Dan Barna. 

Gabriela Firea a anunţat că-l dă în judecată pentru acuzaţia de implicare în interzicerea unor platforme online de transport precum Uber şi Taxify din dorinţa de a ajuta „mafia taxiurilor din Voluntari”.

„Dincolo de limbajul suburban folosit de domnul Caramitru, care însă este în deplină consonanţă cu modul de acţiune politică a reprezentanţilor USR (Ura Sufocă România), sunt revoltată de lejeritatea cu care sunt colportate informaţii total false referitoare la mine şi la soţul meu. Nu am interzis Uber şi nicio altă platformă, nu intenţionez să fac acest lucru şi, oricum, reglementarea acestei activităţi este apanajul Guvernului, care de altfel a şi anuntat că lucrează la elaborarea unui act normativ în acest sens”, a declarat primăriţa Capitalei.

Legat de aceste afirmaţii, Andrei Caramitru a răspuns promp şi la fel de tăios cum o face de când a ieşit „la bătaie” cu mafia în spaţiul public:

„Minunat. De-abia aştept să mă întâlnesc cu Dna Pandele în instanță. Madam, mai nou – din disperare că nu a făcut nimic-, dă în judecată pe oricine o critică. Crede că mă sperie – din contră. De-abia aştept să pun la dispoziția instanței toate documentele și analizele pe piața de taximetrie! Şi public – ca să știe lumea, madam! Haide, doamna Pandele, în instanță, dacă ai curaj !!!! Discutăm aplicat despre mafia voastră. Hai!”, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de socializare.

CITIȚI ȘI:

Dan Barna (USR): „PSD-iştii au anulat mitingul din Bucureşti de frică. E bine că a intrat frica în infractori!”

Antena 3 ceartă un ministru pentru că-l aduce „prea repede” în țară pe fugarul Radu Mazăre!

Ministrul Justiţiei din Madagascar: „Mazăre riscă să-i contamineze şi pe corupţii noştri”

7 COMENTARII

  1. Foarte bine, Andrei Caramitru! Bravo, la proces cu hoata si hotul de voluntari, a umplut primaria Bucuresti de firmele ei de casa si-ale lui barbac-su!

  2. Are dreptate Caramitru, Firea NU A FACUT NIMIC si cauta disperata sa abata atentia.
    Nu ma indoiesc, a gasit cu ajutorul mintii lui ascutite secretele mafiote ascubse in scandalul taxiurilor.
    Pare dur, dar exact asta trebuie. O minte-brici si curajul necesar pentru a demonta mafia.
    Imi pun mari sperante in Andrei Caramitru. Numai cu asemenea oameni mai putem spera ca ne vom face dreotate.

  3. Unde-și Taxi Fly nu au funcționat din neant au avut “ girul “ doamnei Primar General care nu a făcut nimic ca edil al Bucureștiului .S-a ținut doar de festivaluri și semiratoane ( faceți-le in parcul IOR ) și nu pentru blocarea circulației in zilele de week-end. Doamna primar general in Octombrie 2016 sper ca va aduceți aminte m făcut de la Băneasa venind de la munte , doua ore acasă, suferind fiind!!!! Terminați odată cu așa ceva, nu v-ați cocoțat sus pusă de PSD-îl asta toxic sa va bateți joc de bucuresteni!!!! Plecați odată și lăsați un profesionist sa-și facă treaba ca lumea nu amatori puși doar politic!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here