”Cu atât mai multe motive ca doamna Kovesi să fie numită șef al Parchetului European!” Politicienii din UE fac scut în jurul fostei şefe a DNA

0
754
Kovesi, hăituită de gaşca SS-Gestapo

Judith Sargentini, europarlamentara olandeză care face parte din echipa de negociere a Parlamentului cu Consiliul UE pentru numirea procurorului-șef al Parchetului european, a spus că anchetarea lui Kovesi oferă motive în plus ca aceasta să fie numită în funcția respectivă.

  • ”Cu atât mai multe motive ca d-na Kovesi să fie numită primul procuror-șef al Parchetului european. Săptămâna viitoare vom avea a treia rundă de negocieri cu Consiliul”, a scris Judith Sargentini pe Twitter.

Ska Keller, co-președinta grupului Verzilor din Parlamentul European, a subliniat că Secția specială de anchetare a magistraților, care a inculpat-o pe Kovesi, se află sub controlul direct al Guvernului.

  • ”Este extrem de dubios și de îngrijorător ce se întâmplă în România chiar acum: Guvernul român continuă tentativele de blocare a Laurei Codruța Kovesi de a deveni procuror-șef al Parchetului european. Acum, o unitate de parchet nou creată, care este controlată direct de exact acest guvern, o acuză pe Kovesi de corupție. România trebuie să garanteze o anchetă independentă și transparență totală”, a scris Ska Keller pe Facebook.

La rândul său, Ana Gomes, europarlamentar socialist spaniol și un fervent critic al lui Liviu Dragnea și al Vioricăi Dăncilă, a cerut din nou excluderea PSD din familia europeană a socialiștilor.

„Un truc ieftin și îngrozitor din partea liderului corupt Liviu Dragnea și a marionetei sale prim-ministru. Un get prostesc totodată: ar putea foarte bine să aibă un efect de bumerang”.

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here