„E groasă treaba cu Codruța. Hidra mafiotă nu cunoaște limite”

3
4566
Peter Eckstein-Kovacs

Peter Eckstein-Kovacs, cel mai onest politician maghiar din ultimii 30 de ani, spune că hăituirea Laurei Codruța Kovesi a intrat într-o fază periculoasă. „E groasă treaba cu Codruța. Hidra mafiotă nu cunoaște limite. Să nu-i lăsăm!”, a scris Eckstein-Kovacs pe Facebook.

De profesie avocat, Peter Eckstein-Kovacs a fost deputat și senator din partea UDMR, dar și consilier prezidențial al lui Traian Băsescu. Anul trecut, el și-a dat demisia din UDMR, după 28 de ani, denunțând „cârdășia” cu PSD și complicitatea UDMR la modificarea codurilor penale.

Politicianul a participat la mai multe proteste față de modificările aduse codurilor penale în favoarea infractorilor.

Mesajul lui Peter Eckstein-Kovacs

„Nu. Nu e noaptea minții. E mafie. Codruța Kovesi pusă sub control judiciar, cu interdicție de a părăsi țara. Să nu fugă. La Bruxelles, ca procuror-șef european. Ghiță, Mazăre, Udrea n-au avut astfel de interdicții. Să fiu sincer, puțin îmi pasă, în momentul de față, de PNȚCD, coloana lui Dragnea și alte mizilicuri. E groasă treaba cu Codruța. Hidra mafiotă nu cunoaște limite. Să nu-i lăsăm!”

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Dacă Deștepții ăștia de la PSD citeau legea acolo specifica in mod clar ca președinte poate prelungi mandatul șefului de Stat Major General încă 1 an! Se mai lauda ca au juriști făcuți pe genunchi in frunte cu individul ăla de Eugen Nicolicea! Un derbedeu politic.
    Referitor la Laura Codruta Kovesi la câte mizerii a făcut pentru ca un singur rechizitoriu întocmit prost te bagă la pușcărie !
    Nu sunt de acord ca sa fie pusă sub control judiciar , sa se apere singura!
    Nu spune nimeni ca nu a băgat pe drept și instanța de judecată i-a dat dreptate dar a sub condeiul eu a făcut și abuzuri mari cu oameni luați de pe strada așa ceva doar in statele bananiere se întâmpla așa ceva! Suntem totuși in UE din 2007 și așa ceva sa nu se mai întâmple!

    • Asteapta cateva zile, pana se judeca apelul facut de Kovesi la masurile preventive, si o sa vezi ce „probe” de cacat are jegul de Adina Florea ! Zbiera Slugarel, cand a dat-o afara pe Kovesi ca procentul acela sub 2% de achitari in dosarele DNA e inacceptabil. Stai sa vezi ca Adinuta lui incepe cu un esec de proportii la prima ei confruntare in fata instantei. Ce crezi, ca va iesi Slugarel sa-i faca macar o mustrare? Vezi sa nu. Cat de idiot sa fie cineva sa nu vada ca Florea a fost pusa acolo ca sa execute ordinele lui Dragnea si Voiculescu, cand madama joaca cu cartile pe masa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here