joi, mai 30, 2024
AcasăNewsAdina Florea îi interzice Codruței Kovesi să discute cu Augustin Lazăr! Lista...

Adina Florea îi interzice Codruței Kovesi să discute cu Augustin Lazăr! Lista obligațiilor impuse de SS

-

Printre condițiile controlului judiciar impus Laurei Codruţa Kovesi se numără și interdicţia de a discuta cu unele persoane, printre care şi procurorul general, Augustin Lază. Măsura a fost impusă fostei şefe a DNA de Secţia specială de investigare a infracțiunilor magistraților (SS).

Laura Codruţa Kovesi a contestat, vineri, controlul judiciar pentru 60 de zile dispus de către procurorii Secţiei de anchetare a magistraţilor. Contestaţia a fost depusă la sediul Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. În cadrul măsurii preventive, Kovesi are mai multe interdicţii. Una este să nu discute cu procurorul general, Augustin Lazăr, au precizat surse judiciare pentru Mediafax.

Obligațiile Codruței Kovesi

1. Să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată.

- Advertisement -

2. Să informeze de îndată Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie — Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie cu privire la schimbarea locuinţei.

3. Să se prezinte la DGPMB – Poliția de Sector, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemată.

4. Să nu părăsească teritoriul României decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului de caz.

- Advertisement -

5. Să nu desfăşoare activitatea de procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie Justiţie, dată fiind situaţia de fapt care face obiectul urmăririi penale şi funcţia în exercitarea căreia a comis faptele penale.

6. Să nu deţină, să nu folosească, să nu poarte arme, să nu ia legătura cu mai multe persoane și martori;

7. Să nu intre în legătură cu mass-media cu privire la faptele pentru care se efectuează urmărirea penală în cauză.

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Pe lângã toate interdicțiile, aplicate ilegal pentru o prezumție de faptã, au mai lãsat-o şi fara salariu pe Kovesi! Vai!
    Este clar cã le este fricã. Ei ştiu cã au deturnat destinația fondurilor europene in propriile buzunare iar Kovesi asta va cerceta cà procuror şef european! 😏

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -