„Doamna Kovesi poate fi arestată în orice moment”. Umilită să semneze condica la poliție

1
3356
Laura Codruța Kovesi la secția de poliție

Laura Codruța Kovesi s-a prezentat de dimineață la o secție de poliție, pentru a-i fi comunicate condițiile controlului judiciar și a semna condica de prezență.

În jurul fostei șefe a DNA este o țopăială incredibilă, sunt presiuni ca ea să fie arestată. Deocamdată, este umilită ca un borfaș de cartier, nu are voie să vorbească despre abuzurile la care e supusă, are interdicție de a părăsi țara.

Sorin Roșca Stănescu, un infractor condamnat în urma dosarului făcut DNA-ul Codruței Kovesi, lansează un scenariu horror la Antena 3, televiziunea unui alt infractor condamnat în urma dosarului făcut DNA-ul Codruței Kovesi.

Sorin Roșca Stănescu: „Doamna Kovesi a stat de vorbă pentru a adoua oară cu presa, deci a încălcat condițiile controlului judiciar. Deci, tehnic, vorbind, doamna Kovesi poate fi arestată. Mai ales că a spus că toată această procedură judiciară are ca obiectiv oprirea ei de a candida la funcția europeană. Această afirmație reprezintă o circumstanță agravantă, deci doamna Kovesi poate fi arestată în orice moment”.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Este strigător la cer ce se întâmplă! Cum este posibil această agresiune? Nu aveți frică de Dumnezeu fiindcă de oameni chiar nu aveți! Rușine! Țara este condusă de niște incapabilii si răufăcători!
    Treziți-vă, este postul Paștelui! 🙏

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.