Torționarul martirilor țărăniști își explică blestemăția: i-a vândut PNȚCD lui Dragnea pentru că PNL nu i-a oferit nimic!

1
2193
Ce bine-i stă șefului PNȚCD sub steagul PSD!

Președintele-impostor al PNȚCD, Aurelian Pavelescu, încearcă să-și justifice, pe Facebook, abominabila decizie de a se alia cu PSD, ai cărui candidați îi va susține la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Pavelescu oferă explicații halucinante, de ființă nevertebrată. El spune că apariția preotului voiculescian Chris Terheș pe lista PSD este opera sa. În plus, dă de înțeles că a sărit în brațele PSD pentru că PNL nu l-a băgat în seamă, nu i-a dat nicio ciozvârtă, nimic!

Elucubrațiile lui Aurelian Pavelescu

„AM FĂCUT CEEA CE TREBUIA SĂ FAC! PNȚCD APĂRĂ DEMOCRAȚIA ȘI SUVERANITATEA POPORULUI!

PNȚCD va susține Lista de candidați a PSD pentru alegerile europarlamentare, pe poziția 4 fiind Chris Terheș, la recomandarea mea. El va reprezenta în Parlamentul European și vocea PNȚCD! Niciodată PNL nu a oferit ceva PNȚCD, după ce PNȚCD l-a salvat în 1996, destructurând apoi PNȚCD, dorind exclusiv fuziunea prin absorbție a partidului nostru.

Este pentru prima dată după 1990 când PNȚCD semnează o înțelegere cu PSD! Liberalii au făcut-o mereu, începând cu 1990, PDL-iștii la fel – ei venind chiar din FSN -, nu mai vorbesc de UDMR și alții. Ei aveau voie, Brătienii nu se mai suceau în mormânt! Aveau voie să ne și disprețuiască, să ne umilească.

Am făcut ceea ce trebuia să fac! Liderii PNȚCD m-au urmat în marea majoritate. Au fost prezenți prim-vicepreședintele PNȚCD, George Rizescu, secretarul general, Agoston Odon, președintele CNC, Doru Dăncuș, vicepreședinții Gigi Dinescu, Dumitru Leon, Ion Motea.

Am vorbit despre momentul 1991, când Ioan Alexandru și Ion Rațiu i-au dat pe mineri afară din Parlament, deși aceștia doreau demiterea lui Ion Iliescu din funcția de președinte. NU, liderii PNȚCD au spus: trebuie respectat votul poporului, așa este în democrație, Ion Iliescu trebuie să rămână președinte! Ei nu au dat foc la țară, au respectat votul poporului. Astăzi spun și eu la fel: să se respecte democrația și Constituția înainte de toate, interesele publice sunt deasupra celor de partid, țara înainte de toate! PSD a câștigat alegerile, trebuie să guverneze! Este și partidul care a intrat în dialog cu PNȚCD astăzi, au înțeles importanța noastră în fața românilor și arată că ne respectă și au nevoie de ideile noastre!”

CITIȚI ȘI:

Dragnea a mai „arestat” două partide: PNŢCD şi PER. Se răsucesc în mormânt înaintaşii ţărănişti Coposu, Maniu, Mihalache

1 COMENTARIU

  1. Eu as zice ca un vot de-al ticalosului pavelescu pentru ceilalti ticalosi din psd nu va face mare diferenta, nu vad alti taranisti sa faca mizeria pe care ahtiatul asta dupa functii o face acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here