VIDEO. Imaginile șocante în care Gâdea îl dă afară pe Ionel Dancă (PNL) „cu bodyguarzii”!

8
9918

Urmăriți secvența de aseară, de la Antena 3, în care purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, este evacuat sub amenințarea că va fi scos din studio cu bodyguarzii!

Sunt scene horror, în care realizatorul emisiunii, Mihai Gâdea, și-a etalat calitățile de cenzor și potențialul de dictator.

Gâdea și-a ieșit din minți când Dancă i-a spus că ceea ce face el este „manipulare tipică pentru Antena 3”.

Isteria lui Gâdea n-a cunoscut limite. L-a jignit pe Dancă, i-a tăiat cu microfonul, a răcnit ca un smintit, a țipat la el să iasă din studio, că altfel în scoate cu bodyguarzii!

Întreaga scenă, dar și evenimentele care au provocat-o, sunt detaliate AICI.

O scenă similară a avut loc pe 24 ianuarie 2019, când un alt liberal, deputatul Pavel Popescu, a fost jignit oribil de Gâdea și de Ciuvică, pentru că îndrăznise să spună că Antena 3 e televiziunea unui fost turnător la Securitate.

CITIȚI ȘI:

8 COMENTARII

  1. Sper ca PNL sa nu uite episodul de aseara, iar daca ei uita sa le reamintim noi cand vor veni la putere sa il lase pe Gadea cersetor la semafoare, sa reformeze CNA-ul si sa faca in asa fel incat ANAF-ul sa recupereze milioanele furate poporului roman de catre puscariasul turnator la securitate Voiculescu Dan. Guvernul Boc putea sa termine cu vuvuzelele de propanda rusesti prin OUG, dar nu a facut-o. Sa ia aminte guvernele ce vor veni dupa PSD-ALDE si sa nu mai repete greseala, naparcile bolsevico-mafioate trebuie starpite din cuib, nu lasate sa otraveasca societatea cu minciuni!

  2. Parca acest Mihai Gadea nu-i mai ajunge ca a ajuns mare vedeta la Antena3.Dar sa faci presiuni asupra unui invitat in emisiunea lui de rahat Sinteza Zilei ,pana la a-l da afara cu bodigardul este de neconceput.Acest personaj de Gadea are senzația ca toată lumea se uita la emisiunea lui de dou bani , se înșală amarnic!!!! Este un individ care idi câștiga banii din problemele oamenilor!!!!

  3. Locul lui Ciocan este la pușcărie!!!
    Cum de a fost posibil ca un analfabet de milițian sa sjunga deputat ? Este de noaptea minții !!!! O jigodie împuțită care trebuie dat afara din PSD!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.